Saç Rengi ve Saç Boyama Pelin Sezgin'in sac rengi...

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
373
Bana hersey yakisirdaki Pelin Sezgin'in sac rengini cok begendim, nasil elde edebilirim o rengi? :26:
Su an tv'de kizlar gercekten cok hos ya, kendisine de cok yakismis...

Son düzenleme:
bende cok begendım bende bende bende sıyahtan acıcam saclarımı ılk rengı bu yapabılırımmm

kız guzelde sac rengı ondan guzel duruyor herkeze yakısmaya bılır ten rengıne gore ayarlamak lazım saclarında kaynak varmıs kendı soylemıstı yayında

kız guzelde sac rengı ondan guzel duruyor herkeze yakısmaya bılır ten rengıne gore ayarlamak lazım saclarında kaynak varmıs kendı soylemıstı yayında

Aslinda benim diplerimin rengi bakirimsi bir renk ve bana yakisiyor, kaslarim ve gözlerim onunkiler gibi, tenim onunkinden daha acik yakisir diye düsünüyorum. Hatta o yüzden bu kadar begendim bu rengi...

Bugun tv'de izlerken kuzenimle ben de cok begendik.. Cok guzel bi renk gercekten.. Kuzenim "irlanda kizili" oldugunu soyledi ama bilemiyorum ben de, sanki irlanda kizili daha acik gibi:/

Bugun tv'de izlerken kuzenimle ben de cok begendik.. Cok guzel bi renk gercekten.. Kuzenim "irlanda kizili" oldugunu soyledi ama bilemiyorum ben de, sanki irlanda kizili daha acik gibi:/

Evet Irlanda kizilini andiriyor ama dedigin gibi Irlanda kizili daha acik ve sarimsi bir renk..

bende çok beğendim bu kızın saç rengini kendisinide çok beğendim hatta:)buarada saç rengini twitter dan öğrenebilirsiniz hesabı olan biri sorar buradada paylaşırsa hepimize fikir olur

Bende cevabınızı bekliyorum heyecanla çünki aradığım renge çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…