• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pelin Karahan'ın Gelinliği

Bu resimde yüzü daha belirgin sanki :54: Damat bey plates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu diye bir zat'mış efenim:52:
Eki Görüntüle 277967

sağdaki fotoda yuzunun hali ne öle

ne kadar tuhaf cıkmıs yaaa yüzünü çok begenirim bu kızın ama bu fotoda cok kötü çıkmıs gercekten

gelinligi güzel ama ona olmamıs.. boyu kaldırmamıs hiç...

yakından görmüştüm pelin karahan ı ve cidden kısa yani,
balık modeller yakışmaz kısalara... sevdigim ayrıntı gelinliğin kol kısmı :69:
bende öyle birşey istiyorum.herkes straplez giyiniyor genelde çünkü, böyle farklı :31:

Gelinliğini, duvağını beğendim çok hoş görünüyor keşke bir de kuaföre gidip saçlarını taratsaymış :9:

Ben gelinliğini çok zarif buldum..Hatta ünlülerin gelinlikleri içinde beğendiğim nadir gelinliklerden diyebilirim.
Ayrıca kendisine de yakıştırdım.Beni rahatsız eden tek nokta saçları oldu.Bana buradan rahatsızlık verdi. =) Biraz daha derli toplu olsa çok hoş bir gelin olacakmış.

Huzurlu bir evlilikleri olur inşallah.​

Gelinlik güzel duvak güzel pelin de güzel ben yakıştırdım bence boyu olduğundan daha uzun gibi duruyor :1: saçlara gelince tam bir felaket :52:

Gelinlik güzel duvak güzel pelin de güzel ben yakıştırdım bence boyu olduğundan daha uzun gibi duruyor :1: saçlara gelince tam bir felaket :52:

Boyunun uzun gorunmesının nedenı cekım olabılır mı?
Hafıf asagıdan cekılınce en kısa ınsan bıle uzun gorunebılıyor. =)
Kendı dusuncemı de yazayım.
Gelınlıgı begenmedım.
Saçlar desen gercekten de felaket.

ben beğendim.. yüzü de ışıl ışıl.. herkes tahta gibi olmak zorunda değil.. gelinliğe de kıuyruk yakışır.. saçları da illa toplu olmak zorunda değil kanımca..

Back