• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Pelin Karahan'ın Gelinliği

aylin3585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
212
0
96
İzmir
$esh22255.jpg

$pelinkarahan.jpg

$pelinkarahan1.jpg

Resimler İnşallah gözüküyordur kızlar:26: Pelin Karahan sürpriz aşkı ile geçtiğimiz günlerde Barcelona'da yıldırım nikâhı ile evlenmiş, ben gelinliğini çok beğendim :40:

çok güzel ilk kez görüyorum bu haberi hiç duyulmadı.gelinlikte hoşmuş çok romantik.pelin karahanda güzel tabi

Bunlar en son ayılmamış mıydı ya
Ne ara evlenişler
Gündem çok hızlı değişiyo

ben bu dize kadar dar inen modelleri uzun zayif bi bayanda gormek isterim. pelin karahan valla nasil cesaret etmis de giymis kisacik bacaklarina, tombis kalcasina hayret :))

bu kız bile evlendi biz daha nişan yapcaz anasını satiim ...onun gbi gizliden evlenmek gerek sanırım

Evlenmeyen evlenmeyi bekleyen arkadaslar cok aci cekip sonunda sevdigi kisiyle evlenmis biri olarak tavsiyem bekarligin tadini cikarin evlilik öylede böylede sonunda gelip sizi buluyo nasil olsa.

Evlenmeyen evlenmeyi bekleyen arkadaslar cok aci cekip sonunda sevdigi kisiyle evlenmis biri olarak tavsiyem bekarligin tadini cikarin evlilik öylede böylede sonunda gelip sizi buluyo nasil olsa.

neden çok mu tatsız evlilik var başında tadını çıkaramıyormusun yaşamın :((

Aaa ne ara evlenmiş bu kız:53:
hiç de sevmem kendisini
Gelinliğin modeli çok güzel ama uzun boylu bayanlara yakışır bu model
Kendisine yakıştıramadım ben:50:

neden çok mu tatsız evlilik var başında tadını çıkaramıyormusun yaşamın :((

3 senedir evliyim toplam alti senedir birlikteyiz ama evliligimizin hic tadini cikaramadik hep huzursuz olduk yeni yeni toparlaniyoruz. Hersey degisiyo özellikle ailesi isin icine girince yipratiliyorsun. Tavsiyem evleneceksenizde uzak yerden ev tutmaniz

gelinlik güzelmiş de bu kıza pek yakışmamış boyu az daha uzun olsaydı iyi olurdu.. neyse.. bende sevdiğim insanla evlendim çok ta mutluyum ama evlilik çok sorumluluk isteyen bir iş oldukça zorlandım şahsen.. çokta acele etmemek lazım.. biraz bekarlığın tadını çıkartmak lazım.. sonuçta eninde sonunda evleniyorsun zaten.. :71:

gelinlik güzelmiş de bu kıza pek yakışmamış boyu az daha uzun olsaydı iyi olurdu.. neyse.. bende sevdiğim insanla evlendim çok ta mutluyum ama evlilik çok sorumluluk isteyen bir iş oldukça zorlandım şahsen.. çokta acele etmemek lazım.. biraz bekarlığın tadını çıkartmak lazım.. sonuçta eninde sonunda evleniyorsun zaten.. :71:

KATILIYORUM Cok dogru bekarligin tadini cikarmak gerek

boyu kısa olduğu için hiç yakışmamış kuyruklu model bir de çok şişgo göstermiş kalça kısmı ,

Bu kiz ne zaman evlendi ya ? Sasirdim görünce..
Saclari acik olmamis, yüzü ufacik ve cok güzel acik saclar yüzelligi kapatiyor..
Gelinlik modeli hos, zarif..

Back