• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pelin Karahan (Duru bir güzellik)

Beyaz showdan beri hoşlanmıyorum bu kızdan :19: Kavak yellerinin ilk zamanları sevemesem de güzel gelirdi ama sonra zayıfladı pek güzel gelmiyor.Ayrıca göz rengi güzel ama göz şekli güzel değil

çok guzel ve kolay kolay kımsede bulunmayacak bır yuz var kızda.dizidekı oyunculugundan kaynaklanan bır sogukluk olabılır ama ben itici oldugunu dusunmuyorum kimde var oyle yüz hatları ? kocaman iri iri gozler hoş bir burun pürüzsüz bır cılt daha ne..

bu kızı ilk Eskişehir'de görmüştüm üniversitedeyken..beraber otobüse binmiştik ozaman saçları sarıydı ..ben böyle bir yüz görmedim şok olmuştum kalemle çizilmiş gibi!!! bakmaktan kendimi alamıyordum sanki gerçek değil gibiydi :9: içimden birde boy olsaymış bu kızda demiştim ama öylede çok güzeldi tabi..sonra adının pelin olduğunu öğrendim falan tesadüfen arkadaşlardan yine güzel diye muhabbeti geçmişti...
yıllar sonra tvde gördüm sürekli tanıyor gibiydim ..özgeçmişine baktım bizim ünide okumuş...haaaa dedim tamam kesinlikle o kız ! en sonunda kapmış ajanslar :34:

maşallah gerçekten çok güzel :nazar:

ayy bu kızı benim ablama çok aşırı benzetiyorlar göz kaş kısmından mı mi mimiklerden mi bilemedim :D:D öpüyorumyanaktan

Pelin-Karahan-Feet-548734.jpg

of ya çok güzel :69::69::69:

doğal güzellik diye buna denir. kaş göz saç rengi çok güzel ben beğeniyorum bu kızı. hiç abartılı da değil makyaj konusunda, gayet yaşına uygun giyinip makyajını yapan bir kız. :nazar:

Son düzenleme:
Aman aman bir güzellik değil bana göre...
Ama göğüsleri büyük ve bacakları da böyle kalın ya... O çok hoşuma gidiyor işte :)

Ben bu hatunu hiç begenmezdim , yüzü bana heykel gb anlamsız gelırdı
ama bır ıkı sahnesını ızledım muhteşem yuzyılda ( baktıkca bakasım geldı boyle ızlemeye doyamadım bazı sahnelerde )

Umuyorum kı : oyunculuk dersı alıyordur
yoksa ısterse dunya guzelı olsun bıyere kadar yolu var..
Ama güzel mi evet güzel ağzı burnu gozlerı teni kusursuz işte..
Eksik olan teksey '' duygu '' onuda zamanla katar heralde kendıne..

Ben hiç güzel bulmadım ,hatta uzun uzun baktım fotoğraaflara bir güzellik göremedim.:1::1:
Sokakta görsem dönüp bakmam :1:

Back
X