• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pelin Karahan (Duru bir güzellik)

bu kıza ben de bi türlü ısınamadım :kahve: çok yapmacık sinir bozucu geliyodu bana zaten hep,, ne biliym "iyi" kız olma çabaları falan.. benim gibi düşünen birileri daha varmış çok mutlu oldum:D aslı daha sempatik, daha güzel :1closedeyes:

hakikaten küçük gösteriyor ama, ne bileyim bu kızın tipi bi garip. 1. si yüzü kutuplardan basık, bu durumda ekvatorlardan şişik olması gerekiyordu ama o bile olamamış, sanki ağzını, burnunu, gözünü bi yere toplayıp, acilen yollayıvermişler gibi.. 2.si göz yapısı aşağıya doğru.. genel olarak masum duruyor..

arkadaşım kötü yoruma kızmıyon dimi hani hayranısın ya o bakımdan :) bende beğenmiyorum bu kızı çok sevimsiz geliyo bana ve çokta yapmacık gıcık oluyorum izlerken...

bu kızı hıc begenmıyorum cok ıtıcı gelıyor bana.ozellıkle beyaz showda seyrettıkten sonra ıyıce uyuz oldum cok sımarık ve ukala bırazda cıvık gelmıstı bana

bu kıza çirkin nasıl denirki tamam boy pos hava yok ama yüzü güzel allahı var iri iri gözler sadece masum bir güzel tabiki havası yok

hakikaten küçük gösteriyor ama, ne bileyim bu kızın tipi bi garip. 1. si yüzü kutuplardan basık, bu durumda ekvatorlardan şişik olması gerekiyordu ama o bile olamamış, sanki ağzını, burnunu, gözünü bi yere toplayıp, acilen yollayıvermişler gibi.. 2.si göz yapısı aşağıya doğru.. genel olarak masum duruyor..

:roflol::roflol:çok güldüm bu yoruma yaaa.. acaba kendiside üyemidir buraya :icecream:
sadece gözleri renkli diye kendini güzel sananlardan naniknanik dizi bu kadar uzamayıp saçmalamasalardı keşke.. bana o dizideki herkes itici geliyor artık...

ayyy bu hafta dizideki hallarine tam uyuz oldum ya penguen penguen yürüyo bide o hastanedeki halleri kanalı silcektim listeden:1ninca:

Back
X