PEKOM Polis Evi

kızlar biraz geç geç gördüm düğününüz oldumu bilemiyorum ama görümcemin geçen ay düğünü pekomda oldu ve herşey çok şahaneydi anlatamam ama tabi bayağı masraf etmişler dışarıdan sanatçı falan getirmişler ama mekan olrak çok çok süperdi bence personeller çalışanlar hepsi dört dörtlüktü çocukları eğlendiren palyaçolar vardı menüde bayağı kalabalık ve lezzetliydi tabi ama herkesin bütçesi tabi sorularınız olursa cevaplayabilirim hepinize mutluluklar...

kulubün sultanı o kadar para verip şahane olmaması mümkün değil tabi..
polis yakını mı bilmiyorum ama çok fazla pahalı ve değmiyor. otelde havuz başında bile hemen hemen aynı

kızlar biraz geç geç gördüm düğününüz oldumu bilemiyorum ama görümcemin geçen ay düğünü pekomda oldu ve herşey çok şahaneydi anlatamam ama tabi bayağı masraf etmişler dışarıdan sanatçı falan getirmişler ama mekan olrak çok çok süperdi bence personeller çalışanlar hepsi dört dörtlüktü çocukları eğlendiren palyaçolar vardı menüde bayağı kalabalık ve lezzetliydi tabi ama herkesin bütçesi tabi sorularınız olursa cevaplayabilirim hepinize mutluluklar...

canim 250-300 kisilik yemeksiz dügün icin bize asagi yukari kaca mal olur pekomda????

Ayy ben o paraya kralını bulurum :)
gerçi biz 200 kişilik falan bi düğün yapcaz
öle çok uçuk rakamlar çıkmaz heralde

garsonlar demek istemiştm harsonlar olmuş heheh valla içkiler boldan döküloduu bardaklara:D keşke annem babam polis olsaydıda indirimlerden faydalansaydm valla havuz başı falanda gayet büyüktüüü sadece pist biraz ufak geldi gözüme oda belki kalabalık bi düğün olduğu için 40 masa vardı 12 kişiden hesaplasan 480 kişi :D

vuuu baya çokmuş düğünü düşünemiyorum o zaman canım o zaman daha büyük mekanlar bakman lazım galibaa :S:18: burası sana ufak kaçar düğünde tahminimce 500ü duyunca :D

hayırlııs olsun canım inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur :) bol göbek atmalı bi düğün olsun :) ama biş idicem gelinlğin çok kuyruklu olmasın bizm arkadaşın öyleydi baya zorlandı bende basa basa bi hal oldum kuyruğa uyus oldum :D

Back