PEKOM Polis Evi

sarilale bilgilendirme için teşekkür ederim ama pekom diğer polisevleri ile aynı değil hem fiyatlistesi zaten herşeyi belli ediyor en iyisi bizim gidip görmemiz haftasonu gidicez size de bilgi veririm.

ben bütün polis evlerinde tek fiyat listesi var diye biliorum..tabi burada uzaktan doğru olmaz en iyisi sizin gidip görmeniz..bizide bilgilendirirsen çok iyi oluryerimseniben

aaa evet speedygonzales ayrintili herseyi yaz belki bizim gitmemize hic gerek kalmicak :))
nisanlimin amcasi amir her sekilde birseyler yapilabilir demisti bilemedim simdi siz öyle diyince tereddüte düstüm :)) bu arada sen nekadarlik düsünüyorsun
biz 300-350 kisilik düsünüyoruz yemekli fiyati uygunsa yemekli olabilir cok pahaliysa bir pastaya raziyim :)))

benimde amcam komiser ama indirimden faydalanamıyoruzakannehir

CANIM benim nişanım fatihte-gönüldavette oldu ve gerçekten mükemmel bi nişan oldu :asigim:
burasını kayınvalidemler gördü bende sonradan baktım ama tabi çok resim olmadığı için eee bide detaylı çok bilgi verilmemiş kafam karıştı mesela teşkilat mensubu üyelerine 1200 YTL sadece mekan ama bu bize dahil mi bilmiyorum kayınpederim emekli polis kimileri evet geçerli diyor kimisi hayır siz yakınları kısmına giriyorsunuz falan diyor. :dilcikar::sm_confused:
Onun için kısmetse haftasonu görmek istiyorum yeri 5000 YTL falan derse zaten tutmam beşiktaş gönüldavet ile konuşuruz benim çok hoşuma gitti onlar organize mükemmel tam benlikti yani :sm_cool: bizim 800 kişi falan olur pekom polis evi 750 kişilik zaten bide yemekli düşünmedim hiç :lepi:

canım sizin için indirim geçerli kesinlikle eminim.opuyorumnanaktan

ben bütün polis evlerinde tek fiyat listesi var diye biliorum..tabi burada uzaktan doğru olmaz en iyisi sizin gidip görmeniz..bizide bilgilendirirsen çok iyi oluryerimseniben

yok canım aynı olmuyor belki yer kirası aynıdır ama diğer şeylerde değişiyor fiyatlar mekanın yerine göre haftasonu aksilik olmazsa gidicem kafana takılan bişey var ise seninde sorabilirim aklinialirimsmile

benimde amcam komiser ama indirimden faydalanamıyoruzakannehir

sanırım 1 derece anne baba olması falan lazım :3:

canım sizin için indirim geçerli kesinlikle eminim.opuyorumnanaktan

inşallah eğer teşkilat mensubu olarak ödeme yaparsak çok iyi 1200 YTL mekan

süsleme+pasta+konfeti+müzik sistemi de 2000 YTL tutsa maxımum süper olur :3::3::3:

bendede öyle oldu elif gönül daveti gördükten sonra :) hic bi yer begenmedim ama simdi zümray gönlüme yatti gibi bide Pekom var iste Kudanli var bide Florya IBB Sosyal tesisleri bizim dügünümüzde temmuz gibi olcak en cok floryayi istiyorum ama nedense bilmiyorum belki simdiye kadar bitek orasini canli canli gördügüm icindir :))
siz ne zaman tutmayi düsünüyorsunuz? biz eylüle kadar tutucaz mekani kismet olursa :))
ha birde fotografciyi arastirdin mi? dügün fotografcilarinla anlasmak istersen bi cok fotografcidan fiyat bilgim var.

Bizimde beşiktaş-pekom ama zümray da hoşuma gitti sen hiç gördün mü orayı nasıl falan yada fiyat araştırman var mı?

ibb benim aklıma yatmıyor uzak çünkü gereksiz buluyorum çok uzak bi alanı yoksa sarıyerde mükemmel alanlar oluyor. bide otobüs tut yok o kaldı bu gelebildi derken stres oluyorum.

Fotoğraf içinde benim nişanda abim çekti resimleri facebook falan var ise bakabilirsin yada albumum var kk da. yine o çeker nişanda gülhane+ulus parkı+ıhlamur kasrı+köprüye gittik.

düğünde de florya tesislerini düşünüyorum yine bi kaç alternatif bulurum gidip oraya çekiliriz.

Salonu beğendikten sonra tutucaaz ama hala bi yer beğenemedim. büyük ihtimalle bizimde en geç kasımda düğün günümüz ve yerimiz belli olur

zümrayda gecende arkadasimin dügünü oldu 3000 e mal olmus hepsi. ikram olarak su pasta kola fln varmis cok tavsiye etti zaten o öyle bi övdüki yani begenmemek elde degil... :)) bahsisleride önceden vermisler hic sorun cikmamis yani bicak kesmiyor gibi olaylara girmemisler hic...
bende bilemedim kafam cok karisik...
abinin adi ne bi bakim merak ettim dogrusu facebooktan belki bulurum

anladım bizde öyle anlaşmıştık olmadı bide ZÜMraya bakarız en kötü duruma göre aklımızda fikir olur. 3000 YTL çok iyi çünkü fiyat olarak.
abim fotoğrafçı değil canım yani hobi diyelim güzel bi makine olsun kim çekerse çeksin güzel pozlar çıkıyor.

süsleme+pasta+konfeti+müzik sistemi de 2000 YTL tutsa maxımum süper olur :3::3::3:[/B][/QUOTE] sen öğrendiğin bilgileri bizimle de paylaşırsan iyi olur canım..atladığın bişey var yanlızz mekan parası alıolar bide artı kişi başı menü fiyatları var seçtiğin menüye göre kişi başı bir de öle fiyat ödüosunn..neyse sen bi öğren bakalım canımyerimseniben

birde bişey sorucam speedy nişanının fatih gönül davette yapmışsın,bende kasımda nişan için mekan arıyorum ama anadolu yakasında bakıoruz..çekmeköy gönül davet varmış bir de anadolu yakasında..acaba bütün gönül davetlerin sistemi aynı mıdır?sen çok memnun kalmışsın..

sarilale gönül daveti herkez cok övüyor herkez cok memnun kaliyormus simdiye kadar 10 kisiden duymusumdur bu yorumu sistem heryerde ayniymis
bu arada sana mail attim gittimi bilemiyorum istersen bana özelde mail adresni yolla ben sana detayli bilgi vereyim

speedy gonzales fotograflarini görme sansim varmi?

süsleme+pasta+konfeti+müzik sistemi de 2000 YTL tutsa maxımum süper olur :3::3::3:
sen öğrendiğin bilgileri bizimle de paylaşırsan iyi olur canım..atladığın bişey var yanlızz mekan parası alıolar bide artı kişi başı menü fiyatları var seçtiğin menüye göre kişi başı bir de öle fiyat ödüosunn..neyse sen bi öğren bakalım canımyerimseniben[/QUOTE]

pekomda menü seçeneğin yok canım sana bi kaç menü sunmuyor sen sadece salonu tutuyorsun ondan sonrakileri ayarlamak bize kalıyor kaydirigubbakcemile4

birde bişey sorucam speedy nişanının fatih gönül davette yapmışsın,bende kasımda nişan için mekan arıyorum ama anadolu yakasında bakıoruz..çekmeköy gönül davet varmış bir de anadolu yakasında..acaba bütün gönül davetlerin sistemi aynı mıdır?sen çok memnun kalmışsın..

kesinlikle canım hepsinde sistem aynı senin yerinde olsam gidip konuşurdum.
Hizmetleri-promosyonları falan mükemmel sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sarilale gönül daveti herkez cok övüyor herkez cok memnun kaliyormus simdiye kadar 10 kisiden duymusumdur bu yorumu sistem heryerde ayniymis
bu arada sana mail attim gittimi bilemiyorum istersen bana özelde mail adresni yolla ben sana detayli bilgi vereyim

speedy gonzales fotograflarini görme sansim varmi?

arkadaşlık isteğini kabul ettim. albumde var resimlerim akannehir
[/B]

Günaydın kızlar hafta sonu yani cumartesi günü 4 tane düğün salonuna gittik sositososito

1) PEKOM-POLİS EVİ : anne baba polis ise teşkilat mensubu yani 1200 YTL salon kirası ödeniyor. 25 kişide 1 tane garson oda 70 YTL menü dondurma 10,85 yada kokteyl 15 YTL.
GElin yolu süsleme 300 YTL masa süsleme 1,5 YTL sandalye başı
şamdan 25 YTL gelin çiçeği 250 YTL fotoğraf+video 350 YTL bizim hesabımıza göre 7000 YTL oluyor en uygunu onun için biz bunu eledik gerek yok daha bi sürü ıvız zıvır var bitmiyor laelaelaelaelae

2) ZÜmray Düğün Salonu bunu hiç söylemiyorum berbat :dilcikar:

3) Özsaray Düğün salonu aksarayda 4250 YTL fiyat uygunb içerikte uygun sitede falanb bakabilirsiniz fena değil ama benim çok içime sinmedi :kedi:

4) Beşiktaş Gönül Davet 6700 YTL dedi ama inanılmaz hele o nikah masası falan mükemmel :asigim::asigim: bu fiyatların hepsi indirimsiz şimdlik aklımızda beşiktaş buyrunnnnnnnnn

Bide Avcılarda mobilyacılar gördüm çok uygun bi ara oraya da bakıcaz kaydirigubbakcemile3

bilgiler icin sagol canim pekom baya iyimis ben cok daha pahali tahmin ediyordum :)) bi an sevindim :))

aa zümrayi neden begenmedin? arkadasim baya begenmisti cok ilgilenmisler cok sicaklarmis fln netten baktigimdada salonda pek fena gözükmüyordu?

denizkızı düğün için sen ne kadar bütçe ayırdın ?
pekomda öyle çok ucuz değil canım çünkü. en az 7000 YTL daha fazla bile olabilir biz gittiğimizde kadının çok işi vardı hızlı hızlı anlattı bize.zümrayda int güzel ama sadece int güzel

denizkızı düğün için sen ne kadar bütçe ayırdın ?
pekomda öyle çok ucuz değil canım çünkü. en az 7000 YTL daha fazla bile olabilir biz gittiğimizde kadının çok işi vardı hızlı hızlı anlattı bize.zümrayda int güzel ama sadece int güzel

canim bizde 6000 en fazla 7bin gibi bi bütce ayirdik ama kisi sayimiz en fazla 350 olucak o yüzden belki bu rakami gecmicegimizi bile düsünüyorum :))

pekom mekan olarak nasil? güzelmi? hani senin icine sindimi? birde havuz basinda yaptiginda yagmur yagarsa salona gecme firsatin varmi??

350 kişi için canım çok fazla 7000 ytl bu fiyatlar 750 kişi için.
mekan olarak çok güzel ama içeri girme bi ihtimalin yok yani balo salonu var 300 kişilik oraya geçiş olabilir tabi eper şansına boş olursa biz gittiğimizde 2 tarafta doluydu.

Back