- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
sarilale bilgilendirme için teşekkür ederim ama pekom diğer polisevleri ile aynı değil hem fiyatlistesi zaten herşeyi belli ediyor en iyisi bizim gidip görmemiz haftasonu gidicez size de bilgi veririm.
aaa evet speedygonzales ayrintili herseyi yaz belki bizim gitmemize hic gerek kalmicak :))
nisanlimin amcasi amir her sekilde birseyler yapilabilir demisti bilemedim simdi siz öyle diyince tereddüte düstüm :)) bu arada sen nekadarlik düsünüyorsun
biz 300-350 kisilik düsünüyoruz yemekli fiyati uygunsa yemekli olabilir cok pahaliysa bir pastaya raziyim :)))
CANIM benim nişanım fatihte-gönüldavette oldu ve gerçekten mükemmel bi nişan oldu :asigim:
burasını kayınvalidemler gördü bende sonradan baktım ama tabi çok resim olmadığı için eee bide detaylı çok bilgi verilmemiş kafam karıştı mesela teşkilat mensubu üyelerine 1200 YTL sadece mekan ama bu bize dahil mi bilmiyorum kayınpederim emekli polis kimileri evet geçerli diyor kimisi hayır siz yakınları kısmına giriyorsunuz falan diyor. :dilcikar::sm_confused:
Onun için kısmetse haftasonu görmek istiyorum yeri 5000 YTL falan derse zaten tutmam beşiktaş gönüldavet ile konuşuruz benim çok hoşuma gitti onlar organize mükemmel tam benlikti yani :sm_cool: bizim 800 kişi falan olur pekom polis evi 750 kişilik zaten bide yemekli düşünmedim hiç :lepi:
ben bütün polis evlerinde tek fiyat listesi var diye biliorum..tabi burada uzaktan doğru olmaz en iyisi sizin gidip görmeniz..bizide bilgilendirirsen çok iyi oluryerimseniben
benimde amcam komiser ama indirimden faydalanamıyoruzakannehir
canım sizin için indirim geçerli kesinlikle eminim.opuyorumnanaktan
sen öğrendiğin bilgileri bizimle de paylaşırsan iyi olur canım..atladığın bişey var yanlızz mekan parası alıolar bide artı kişi başı menü fiyatları var seçtiğin menüye göre kişi başı bir de öle fiyat ödüosunn..neyse sen bi öğren bakalım canımyerimseniben[/QUOTE]inşallah eğer teşkilat mensubu olarak ödeme yaparsak çok iyi 1200 YTL mekan
süsleme+pasta+konfeti+müzik sistemi de 2000 YTL tutsa maxımum süper olur
birde bişey sorucam speedy nişanının fatih gönül davette yapmışsın,bende kasımda nişan için mekan arıyorum ama anadolu yakasında bakıoruz..çekmeköy gönül davet varmış bir de anadolu yakasında..acaba bütün gönül davetlerin sistemi aynı mıdır?sen çok memnun kalmışsın..
sarilale gönül daveti herkez cok övüyor herkez cok memnun kaliyormus simdiye kadar 10 kisiden duymusumdur bu yorumu sistem heryerde ayniymis
bu arada sana mail attim gittimi bilemiyorum istersen bana özelde mail adresni yolla ben sana detayli bilgi vereyim
speedy gonzales fotograflarini görme sansim varmi?
denizkızı düğün için sen ne kadar bütçe ayırdın ?
pekomda öyle çok ucuz değil canım çünkü. en az 7000 YTL daha fazla bile olabilir biz gittiğimizde kadının çok işi vardı hızlı hızlı anlattı bize.zümrayda int güzel ama sadece int güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?