PEKOM Polis Evi

Siz dışarıdan birisi olarak mı tutucaksınız yoksa ailede teşkilat görevlisi falan var mı? Bide düğün için daha önceden gördün mü int tek 1 resmi var

ben gidip görmedim netteki fotograflari gördüm sadece ama nisanlim biliyor orasini cok güzel oldugunu söyledi
bizde disardan tutucaz ama polis akrabalarimiz cok belki onlarda birsey yapabilirler bilemiyoruz daha bi arastirmak gerek

bende internetten gördüm çok güzel biyere benzio fiyatı nekadar acaba bende nişanlıma söyliyim bakalım bi daha önceden bilgisi olan veya bilgi edinen kişiler buraya yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz tşkler

kizlar bu arada netten yada telefondan bilgi vermiyorlar kendiniz gidip görüsmeniz gerekiyormus en azindan bize öyle dediler simdide 15 agustosu bekliyoruz iste :))

arkadaşlar polisevlerinde indirimden faydalanmak için ya çiftlerden en az biri polis olması gerekio ya da anne ve babalardan biri polis olcak..onun dışında hiç kimseye indirim yapılmıo..ben de nişan için beylerbeyi polis evini tutmayı düşünmüştüm ama haftasonu yemeksiz düğün nişan vb yapmıolar.ya haftaiçi akşam yapın diolar ya da haftasonu gündüz..bütün polis evlerinin şartları standart zaten..bilginiz olsun

peki indirim konusu nasıl oluyor teşkilat mensubu üyelerine mesela 1200 YTL teşkilat mensubu yakınlarına ise 2400 YTL erkek evlat mensuptan mı yoksa akraban mı bilior musun? herkez farklı söylüyorda

biz gidip gördük orayı gerçekten güzel bir yer.ama Sarılalenin dediği gibi 1.derece olursa indirim yapılıyor yoksa indirimden faydalanamıyorsun ama indirimsiz olarak bile fiyatı uygun canım.gidip gör derim ben

canım siz birinci dereceye giriyosunuz umarım olur orası ya
çok güzele benziyo çünkü :asigim: o havuzun başında sen ve hakan ne kadar güzel olur ya

iboyla bende kapıda :roflol:

biz gidip gördük orayı gerçekten güzel bir yer.ama Sarılalenin dediği gibi 1.derece olursa indirim yapılıyor yoksa indirimden faydalanamıyorsun ama indirimsiz olarak bile fiyatı uygun canım.gidip gör derim ben

1. DERECE yakına inşallah erkek evlat giriyordur :bbo:guclubacismile

canım siz birinci dereceye giriyosunuz umarım olur orası ya
çok güzele benziyo çünkü :asigim: o havuzun başında sen ve hakan ne kadar güzel olur ya

iboyla bende kapıda :roflol:

ya canım bende çok istedim kısmetse haftasonu gidelim diyoruz bakalım yerimseniben
çok merak ediyorum inşallah canım biz piste oynarken siz takı töreninde olacaksınız kaydirigubbakcemile5

peki indirim konusu nasıl oluyor teşkilat mensubu üyelerine mesela 1200 YTL teşkilat mensubu yakınlarına ise 2400 YTL erkek evlat mensuptan mı yoksa akraban mı bilior musun? herkez farklı söylüyorda

gelinin ya da damadın anne yada babası polis ise indirimden faydalanabiliorsunuz.ebeveynlerden birinin polis olması yeterli,yada çiftlerden biri polis olucak..bende ayrıntılı bir fiyat listesi vardı ama kaybetmişim..polis evlerinde önce mekana bi para veriosunuz ki bu bana çok saçma gelmişti hava parası gibi bişey,sonra birde seçtiğin menüye göre kişi başı ücreti oluo..bunun dışında her şey ekstra..davetli sayısına göre garson sayısı belirliolar 30 kişiye bir garsondu sanırım ve her garsonun bedeli 50 lira..onun dışında geri kalan süslemeler fotoğraflar piste çıkış vs. her şeyin ekstra bir ücreti var..biz beylerbeyi polis evini düşünüoduk nişan için kokteylli.haftasonu kokteylli düğün yapmıolarmış yemekli olcakmış illaki,ya haftaiçi akşam dediler o da cuma günü olmazmış.yada haftasonu gündüz dediler..ordan ters düşmüştü zaten bana..150 kişilik kokteyl nişan için ortalama 6000 civarı fiyat aldık..tabi polis yakını olunca bu fiyat 4000 civarı fln oluo..polislere sadece menülerde indirim yapılıo zaten diğer ekstraları herkes ödüo aynı..

sarilale bilgilendirme için teşekkür ederim ama pekom diğer polisevleri ile aynı değil hem fiyatlistesi zaten herşeyi belli ediyor en iyisi bizim gidip görmemiz haftasonu gidicez size de bilgi veririm.

aaa evet speedygonzales ayrintili herseyi yaz belki bizim gitmemize hic gerek kalmicak :))
nisanlimin amcasi amir her sekilde birseyler yapilabilir demisti bilemedim simdi siz öyle diyince tereddüte düstüm :)) bu arada sen nekadarlik düsünüyorsun
biz 300-350 kisilik düsünüyoruz yemekli fiyati uygunsa yemekli olabilir cok pahaliysa bir pastaya raziyim :)))

CANIM benim nişanım fatihte-gönüldavette oldu ve gerçekten mükemmel bi nişan oldu :asigim:
burasını kayınvalidemler gördü bende sonradan baktım ama tabi çok resim olmadığı için eee bide detaylı çok bilgi verilmemiş kafam karıştı mesela teşkilat mensubu üyelerine 1200 YTL sadece mekan ama bu bize dahil mi bilmiyorum kayınpederim emekli polis kimileri evet geçerli diyor kimisi hayır siz yakınları kısmına giriyorsunuz falan diyor. :dilcikar::sm_confused:
Onun için kısmetse haftasonu görmek istiyorum yeri 5000 YTL falan derse zaten tutmam beşiktaş gönüldavet ile konuşuruz benim çok hoşuma gitti onlar organize mükemmel tam benlikti yani :sm_cool: bizim 800 kişi falan olur pekom polis evi 750 kişilik zaten bide yemekli düşünmedim hiç :lepi:

evet besiktastaki gönül daveti biliyorum mükemmel biyer fakat bizim icin cok büyük ben aslen almanyada oldugum icin türkiyede fazla esimiz dostumuz yok yani bizim taraftan sadece akrabalar yani100 kisi gelir anca diye düsünüyoruz 200-300 kiside damattan gelse bize yeterli olur aslinda öyle planladik yani... eger kisi sayimiz cok olsaydi kesinlikle besiktastaki gönül daveti isterdim. fiyat olarak 6800 gibi bi fiyat veriyorlar :))
pekom icinde disardan gelenlere 2400 sadece bos mekan icin ama hepsini ekstra ödüyormussun yani oda cikar yine bi 6-7 bine en azindan ben öyle düsünüyorum bilemedim... biz bide floryadaki ibb'lere bakicaz bide silivride kudanli et lokantasina ha birde aksarayda zümray dügün salonu var orasida cok sk sizin alternatifleriniz ne? belki benim isime yarar :)) bu arada sizin dügün ne zaman olcak??

Beşiktaş ile hiç konuşmadım ben Fatihten öğrendim 6650 YTL yemeksiz çıkardı fiyat ama onu 5000 YTL indirebiliriz. aslında aklımda öyle çok fazla mekan yok Fatih gönül davette yapınca inan hiç bi yeri beğenemedim baktığım salonlarda süsleme yok,ilgi yok,alaka yok şimdi aklımda iki yer var pekom yada beşiktaş ikisi ile de konuşmamız lazım fiyat için afaki olarak sonra bakıcaz artık bide ben gaziosmanpaşa grand düğün salonuna hasta oldum ama 9000 YTL falan direk vazgeçtim.

Bizim düğüne daha var 2011 5 Haziran gibi falan net günümz belli değil tabi daha

Back