pekmezle kilo alan var mıı

simgemerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
196
2
96
Ankara
bi akrabamız sabahları aç karnına bir kaşık pekmez içerek kilo aldığını söyledi gerçekten önceden çok zayıftı şimdi biraz fazlası bile var. Aranızda deneyen var mı

pekmez kilo aldırmaz kan yapar enerji verir ama kilo aldırmaz içine tahin karıştırarak yersen belki ama tek başına sadece kan yapar.

sağolun kızlar kansızlık yok kaç kere kan verdim çıkmadı ama zayıflıktan dolayı halsizlik çok oluyor belki ona çare olur, belki iştah açar bir ümit

pharmaton diye bir ilaç var vitamin. gınseng var içinde o kilo aldırır. hemde enerji verir yorgunluk halsizlik hissetmezsin.

Vitamin mi kesin? Eczaneden alabiliyor muyuz direk yazdırmadan? Vitaminse deneyebilirim de ilaçsa yan etki olarak iştah açıyorsa kullanmam sanırım, önerdiğiniz teşekkürler

Bu arada pekmeze bugün başladım sabahları aç karnına bir çorba kaşığı, sulandırmadan. Bakalım bir etkide bulunacak mı

vitamin ya 1 ay kullandm ben bi zararını görmedim 2 kilo alabildim sadece onun etkisi diye düşünüyorum. o bitince pekmeze başladım sabahları aç karnına içtim acayip iştahımı açtı ama 2sini bi arada denemek aklıma gelmemişti bende bi deniyim :)

başka tavsiyeniz var mı :)

bi akrabamız sabahları aç karnına bir kaşık pekmez içerek kilo aldığını söyledi gerçekten önceden çok zayıftı şimdi biraz fazlası bile var. Aranızda deneyen var mı

ben denedim ama sabah değil, gece yatmadan 1 saat kadar önce ekmek arası pekmez tahin sürüp bir hafta yedim... 8/9 kilo aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…