buluşma var herkeze haber verilmiş ama ezkaza topiğe girmezsem haberim olmayacak tamam bebiş var gelemem diye söylemediniz belki amaaamafoldumben-o kadar da nazım olsun ama dimiiiopuyorumnanaktan-
biliyorumki her zamanki gibi süper bir buluşma olacakk resimleri sabırsızlıkla bekliyorumm
canım benim seninde aramızda olmandan büyük mutluluk duyduğumuzu biliyorsun..ama çok soğuktu vede gelemeyeceğini düşündüğümden haber vermedim...ama senide andık..hiç kırılma bize..bizler seni seviyoruz...Şeniz
hayırlı akşamlar dostlar..inanın çok kısa bir zaman beraber olsak bile sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor...ben köyde olduğum için mecbur araba saatine uymam gerekiyor..sanırım siz benden sonra biraz daha oturdunuz..yazın daha uzun sohbetler edebiliriz... bundan sonra her çarşıya geldiğimde alo derim valla..Şeniz
hayırlı akşamlar dostlar..inanın çok kısa bir zaman beraber olsak bile sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor...ben köyde olduğum için mecbur araba saatine uymam gerekiyor..sanırım siz benden sonra biraz daha oturdunuz..yazın daha uzun sohbetler edebiliriz... bundan sonra her çarşıya geldiğimde alo derim valla..Şeniz