pekmez tadında küçük bi buluşma :)

slm mıleet bende yettım pıncırımın yanına geldım ordan yazyıom ck gusel bı bulusma ıdı saolun fıstıklar hade resımlerı beklıom ıns... rast gelerım

selam kıslar hazır pc boşken resimleri atıcam..bugün gerçekten çok şugar bi gündü..hepiciğinize teşekkür ederiimmmolumunekankayizsmile

canım benim seninde aramızda olmandan büyük mutluluk duyduğumuzu biliyorsun..ama çok soğuktu vede gelemeyeceğini düşündüğümden haber vermedim...ama senide andık..hiç kırılma bize..bizler seni seviyoruz...Şeniz

hayırlı akşamlar dostlar..inanın çok kısa bir zaman beraber olsak bile sizlerle olmak beni çok mutlu ediyor...ben köyde olduğum için mecbur araba saatine uymam gerekiyor..sanırım siz benden sonra biraz daha oturdunuz..yazın daha uzun sohbetler edebiliriz... bundan sonra her çarşıya geldiğimde alo derim valla..Şeniz

ablam resimleri attım.eğer müsaitsen sende arkamdan sendekileri at.arka rakaya olsun.bu gün için çok teşekkür ediyorummmm

ben her daim beklerim ablacım hasta masta dinlemem fırlar yatağımdan gelirim sen yeterki bi alo deopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…