pekmez tadında küçük bi buluşma :)

haydeç

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
2.893
2
158
56
Sakarya
pekmez tadında küçük bi buluşma kaydirigubbakcemile3

gümüş boncuk ve haydeç buluşacaklar...

özleyenler buyursuuuuunnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yer:AKM önü
saat:14.00

çok isterim yaa,son anda bi işim çıkmazsa yanınızdayım şikerlerrkaydirigubbakcemile5

bende yarın ordayım inş. panterinde böyle bi buluşmayı çok arzu ettiğini bildiğim için onun adına konuşabilirim oda gelicektir haber vericem bugün onada canoyadaa.s

kızlar merakla resimlerinizi bekliyorumboshayallersmile

panterle canoyada haber verdim hanımlar inş yarın onlarda gelicekyerimseniben
bende grip oluyorum sanırım mümüklü mümüklü gelecem sizleri öpemeyebilirim:çok üzgünüm:

güzel olacak güzelkaydirigubbakcemile3

AKMnin içinde oturuyo olacağım canlarımzemuszemus

çok hastayım kızlar ama eskisi gibi çok sık buluşmuyoruz o yüzden bi gayretle gelicem bu buluşmaya, görüşmek üzere inş. size bulaştırmamakannehir

buluşma var herkeze haber verilmiş ama ezkaza topiğe girmezsem haberim olmayacak tamam bebiş var gelemem diye söylemediniz belki amaaamafoldumben-o kadar da nazım olsun ama dimiiiopuyorumnanaktan-
biliyorumki her zamanki gibi süper bir buluşma olacakk resimleri sabırsızlıkla bekliyorummkaydirigubbakcemile4

sanırım buluşmadan sonra ilk ben geldim herkez evine ulaşmaktadırr ben dukkana geldim
güzel bi ortam dı yine
myhobe canım seni de özledik ama pek bi imkansız dıye haber etmedik kii çokta soguktu gerçekten...

soğuk havaya rağmen sıcacık bi buluşma oldu yinee,olumunekankayizsmile
myhopecm sendende bahsettik topice hiç gelmiyo artıkın dedik ,:gitme:
cnm hepimize tek tek haber veremiyoruzki,bizlerde burdan haberleşiyoruz,
ama haberin olsada bugünkü hava bebişle çıkılcak gibi değil hakkaten,,
ben kocuman kadın, zor attım kendimi eveakannehir

Back