peki ya siz hangisi olmak isterdiniz ???? buyrun bakın !!!

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Kar, yağmur, dolu, kırağı... bu liste uzar gider ve bütün bu yağış türlerinin zaman zaman bizleri zorlayıp canımızın sıkılmasına neden olsalarda, aslında harika birer doğa olayı olduğunun farkındasınızdır. Dışarda kar yağarken pencerede durup izlemek ya da yağmur yağdığında bir fincan kahveyle ona eşlik etmek huzur vericidir. Peki siz olsaydınız yeryüzüne düşerken bunlardan hangisi olmak isterdiniz?

Nasıl yağarsınız?

Kırağı
Soğuk havanın ani ve çok sert başladığı bölgelerde havanın temas ettiği yerlerde buz kristalleri şeklindeki doğa olayıdır. Durgun bir yapınız var, kendinizle barışık, biraz fazla romantik ve sahiplenmeyi seven bir karaktersiniz. Dışardan bakıldığında soğuk ve sert gibi görünseniz de, bulunduğunuz ortamda size ait olsun olmasın, tanıyın tanımayın herşeyi ve herkesi koruma içgüdüsüyle sarmalayıveriyorsunuz. Bu nedenle insanların sizi sevmemesi ya da sizden hoşlanmamaları gibi bir durum söz konusu bile değil. Çünkü içlerine serinlik ve tazelik hissi veriyorsunuz

ben kırağı çıktım kızlar

Dolu
Yağmur damlaları fırtınalar nedeniyle donarlar. Aşağı inerken hava akımları sayesinde sürüklenir ve buz parçaları haline gelirler. Düşen o parçalara dolu denir. Muhtemelen sakin bir yapınız ve çok düzenli bir hayatınız var. Fakat kurduğunuz düzen bozulduğunda, olaylar kontrolünüzden çıktığında bir tür sürüklenme duygusuna kapılıyor ve öfkeleniyorsunuz. İşte o öfke sizi hızla aşağıya çekiyor ve çevrenize zararlı olabiliyorsunuz. Oysa kıymetini bilen bir elin üzerine düştüğünüzde bir anda eriyip, pırıl pırıl bir su damlasına dönüşüyorsunuz.

Güzel bir tanım olmuş, çok da doğru bir tespit

Kırağı
Soğuk havanın ani ve çok sert başladığı bölgelerde havanın temas ettiği yerlerde buz kristalleri şeklindeki doğa olayıdır. Durgun bir yapınız var, kendinizle barışık, biraz fazla romantik ve sahiplenmeyi seven bir karaktersiniz. Dışardan bakıldığında soğuk ve sert gibi görünseniz de, bulunduğunuz ortamda size ait olsun olmasın, tanıyın tanımayın herşeyi ve herkesi koruma içgüdüsüyle sarmalayıveriyorsunuz. Bu nedenle insanların sizi sevmemesi ya da sizden hoşlanmamaları gibi bir durum söz konusu bile değil. Çünkü içlerine serinlik ve tazelik hissi veriyorsunuz.

Bende kırağı çıktım :90:

Sulusepken
Yağmur ve karın aynı anda yağmasıdır sulusepken. İnişli çıkışlı bir hayatınız var. Bir gün çok sakinken ertesi gün hiç nedensiz enerjiniz burnunuzdan fışkıracakmış gibi oluyorsunuz. Yerinizde duramıyor, sürekli birşeyler yapmak biryerlere koşturmak istiyorsunuz. Çevrenizdekiler bu halinize pek anlam veremiyorlar. Ama siz bunu eğlenceye dönüştürmenin yolunu bulmuşsunuz. Asla yorulmuyor kendi başınıza bile olsanız eğlenecek ve enerjinizi harcayacak alanlar buluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…