- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
-
- Konu Sahibi guneykarimkure
Aman koç düşman başınaAslan,yay, ikizler falansan olur tabii. Heyecan seviyesi yüksek , ihtiraslı bir ilişki olabilir.
Ama benim fazla hassas yengeç kalbime asla uymaz. Ben almayayım, alana da mani olmayayım .
Tek bir kişiden insanları genellemeyin diyeceğim ama çok samimiyetsiz olacak çünkü ben de boyleyim
Hah işte23 yaşındaki erkek kardeşim koç burcu. Üniversite okuyor, hatta bitirdi proje teslim aşamasında şuan. Yani çalışkandır. Zekidir. Kafasına koyduğunu yapar. Aşırı sahiplenicidir. Sessizdir. Kızsa da kırılsa da sessiz kalır ama yeri geldiğinde lafı kol gibi sokar. Her şeyi dışarıdan gözlemler, izler. Ruhun duymaz. Dürüsttür, iftira bilmez. Bugüne kadar ki kız arkadaşlarına her zaman çok ince düşünceli hediyeler almıştır.. Eli sıkıdır ama sevdiklerine çok harcar. Ailesini eleştirir ama çok bağlıdır.
Kardeşime yaklaşma şeklim; kendi haline bırakırız isterse arar sorar. Damarına basmam, kırmamaya çalışırım çünkü neye kırıldığını öğrenmem 3 yıl sürebilir. Asla bişey saklamam ya da yalan söylemem çünkü söylediğim anda anlar. Yalanı affetmez aşkından ölse de söker atar içinden. Öküzdür. Dan dan konuşur kim olduğunu umursamaz karşısındakinin, o yüzden bulaşmam.
Ve o ne derse çıkar. Fikrini sorarsam şüphe duymam inanırım.
Kardeş olarak çok seviyorum ama eş olarak karakteri zor bence.
Yok ya aileye arkadaşa düşkünHormonlar beni bi değişik yaptı.
Koç burcu oğlum olacak inşallah. Okuyunca oğluma denmiş bunlar gibi üzüldüm.
Bana ne oluyorsa
Hah işte
Arkaşken çok iyiydi
Hep danışırdım
İşler değişti sevgili olduk
O zor yüzü o zaman gördüm
Keşke arkadaşı olarak kalsaydım
Versin deBen de işte ablası olarak ağzını gözünü yerim canım kardeşim.. Ama sevgililerine de söyledim hep; alana Allah sabır versin.
Benim bir terazim var, bir insan ancak o kadar terazi olabilir. Süsü püsü, hayata bakışı, estetik zevki, kararsızlıklari,kontrolcülüğü vs vs ...okuduğum her özelliğe sahip.Aman koç düşman başına
Bi sevincim vardı kursağımda kaldı sayesinde
Boş yere yok burçlar bence, hiç değilse burca göre seç demiş biri belli ki
Tabi saçmalıkBenim bir terazim var, bir insan ancak o kadar terazi olabilir. Süsü püsü, hayata bakışı, estetik zevki, kararsızlıklari vs vs ...okuduğum her özelliğe sahip.
Ama burçlara inanmıyorsorsan hepsi saçmalık :)
Versin de
Hep mi biz sabır edeceğiz
Ya işte buBenim kocamin marsi koçta burcu oğlak ama nerde bunun oglakligi bilen yok.evlenince koc burcuna dönüştü tıpkısının aynısı ni yapar tam bogmalik dayaklık ailede de hop duur dicek adam yok ailesi onlara dah cok benzesin diye parazit gibi besler.arkadas olarak elin iyisi kendini melek zanneder. Ne kadar gereksiz insan ve olay varsa onlara müdahil olma bakanı.üstüne baskalari icin karısını çocuğunu harcamaktan cekinmez.
Nasıl yaklaşmalı sence?Kıyamam.. Keşke sıkıntını giderecek bişey söyleyebilseydim.
Nasıl yaklaşmalı sence?
Rüyamda görürüm bunları :)Tavsiyem doğasına bırak, üzerine asla düşme. O gelsin peşinden. Tersleyeceğini bildiğin şeyi hiç konuşma, sonunda senin canın sıkılmasın. Fedakarlık ediyorsa bırak etmesin. Sen et. Ve fedakarlığını sen ima et. Her zaman dürüst ol. Basit şeylere bile yalan söyleme. Asla bişey saklama. Hediye ederse herhangi bişey abartılı tepkiler verme. Doğal ol. En sevdikleri şey. V.s
insan olanlara bi çözüm bulunuyorda insan olamayana çözüm yok maalesefYa işte bu
Ele güzel
El dediğim arkadaşları, elbette arası iyi olsun
Ama ben de onun arkadaşıydım, sevgili olunca ne oldu böyle
Değerim mi düştü?
Ben bağdaştıran var mı diye sormadım aslındaSizin söylediklerinizi ben burçlarla bağdaştıramadım.