peki ya evlilikte gücümüz bittiysee:(:(

kiss mee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
52
0
38
2 yıllık evli olup ihmal sonucu bir çocuk dünyaya getirmissek ve henüz 2 yılı doldurmak üzere olan bir evliligimiz varsa birbirimizi yıpratmışssak düzeltmek için heryolu denemişssek ve artık ipleri koparmışsak ve ayrılamanında namus meselesi olacagı gelinliginle girdin kefenle çıkarsın gibi abuk bi düşünce içinde olan bi ailenin gelini iseniz artık herşeyden sogumuşsaak işler iyice çıkmaza girmişse ne yapmalıyızzzzzzzzz

alllah kolaylık versin canım ama olmuyorsa olmuyor işte.....evlenmek çok kolayda ayrılmak gerçekten çok zor......

sizin içinizden ne geçiyorsa onu yapmalısınız.?

aile terapistine gitseniz..2 senede bu kadar herşey tüketilirmi bilmiyorum..belki kalan bişeyler vardir diye bunu tavsiye ettim..

senin anlatmana göre zaten bitmis olan bir sey canim ve herseyi denediginizi de yazmisin. bence cocugunu huzursuz bir ortamda yetistirme ve ne gerekiyorsa yap. namus meselesiymis ne alaka? sanki baska ayrilan ciftler yok.sen kendini dinle olmuyorsa olmuyor zorla degil yazik o cocuga. allah yardimcin olsun sonucta karari verecek olan sensin canim.

niye? K tipi (kaynana-kayınpeder-koca) kapalı cezaevimi orası!

çaresizseniz, ÇAREsizsiniz!

olmayanı, zorla oldurabilme yeteneği kimin tek elinde ki!

hangi kanun da diyor ki,''evlilik ne olursa olsun sonuna dek devam ettirilmesi gereken bir

kurum dur,bozan namussuzdur ''diye...

ama küçücük bir UMUT dahi varsa,mücadeleye devam!

2 sene bi evliliğin bitmesi için çok az değil mi?

Hadi o aile gelinlik ve kefen kelimelerini aynı cümle içinde kullanıyor da ya siz,sizin aileniz?:uhm:
Bir başkası için ömür çürütmeye değer mi?
Sorunlarınızı hiç bilmiyorum..
Ama yürümeyen gemiyi iteklemenin sadece size ve evladınıza zarar vereceğine eminim..

2 sene bi evliliğin bitmesi için çok az değil mi?

Aslında bence yol yakınken farkedilmesi daha güzel..
İleride çocuğun ergenliği,eğitimi var..benneyaptımki
O zamanlar ayrılmaya kalksalar bence daha zor olur herkes için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…