• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki gelin çiçeğinizi atacak mısınız?

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
hani düğünün sonunda genç kızlara atılıyor ya, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bunun için bir hatıra yapay, bide atmak için gerçek buket mi yaptırıyorsunuz?

hani düğünün sonunda genç kızlara atılıyor ya, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bunun için bir hatıra yapay, bide atmak için gerçek buket mi yaptırıyorsunuz?

ben atmadım buketimi, yani bizim çevremizde bu adet uygulanmaz. Konuyu sorduğunuza göre sizde de pek uygulanmıyor, aksi halde bilirdiniz. Bence siz de atmayabilirsiniz...Yani alışkın olmayan çevrelerde insanları nasıl organize edeceksin, bekar kızlar anlayacak mı ne olduğunu? Henüz Türkiye'de yerleşmemiş bir batı adeti sonuçta...

merhaba canım
evet bende düğün bitimi atıcam çiçeğimi fakat 2 buketim olacak birine çok para verdim onu atmıcam salonuma koyucam gelinlikçimin yaptığı çiçeği kızlara atıcam :)

ben çiçeğimi çok seviyorum atamaaamm :) iki çiçek olursa nasıl taşıcaksınız kızlar biri elinizde diğeri yakın bi arkadaşınızda mı olcak ?

bende şu internette varya gelin buketçisi, ordan almayı düşünüyorum onu atmamda
dediğiniz gibi gelinliğin yanında verirlerse onu atarım artık.
ama organizasyon kısmında da haklı arkadaş, bi kaç bekar arkadaşım düğünde olursa at at derler zaten :)
bari atacak bir çiçek bulundurayım yanımda :)

ben çiçeğimi çok seviyorum atamaaamm :) iki çiçek olursa nasıl taşıcaksınız kızlar biri elinizde diğeri yakın bi arkadaşınızda mı olcak ?

şöyle yapıcaz biz ben ilk önce özel yaptırdığım buketle giricem içeri ilk danstan sonra görümcem hemen arabaya götürcek çiçeğimi diğerini getircek düğün sonunda da onu atıcam

gittiğim düğünlerde hiç atan olmadı ya, keşke biri atsa da, ben de yakalasam :1: belki kısmetim açılır :26: :38:

:) ben abimin düğününde yengemin attığı çiçeği kapmıştım ortada hiçbişi yoktu hayatımda biri bile yoktu 2 ay sonra hayatıma girdi 5 ay sonra nişanlandık böyle şeyler batıl ama ne bileyim inandım :D
hatta düğünde o çiçeği atıcam arkadaşlarıma :)
ve hatta kuzenim de benim nişan tepsimi tuttu benden 1 ay önce evlenecek :)
şansın bu kadarına yuuuh :)

Back