aynen o haberi baz alarak yazdım zaten... O çiftte kuşak bağlanan şahısın çook ilginç hareketleri bakışları vardı. Sanki ilişkideki kadın rolunu ustlenmiş gibi davranıyordu
Kesinlikle saygi duymam ve saygi duydugumuda iddia etmem.. Hasta oldugunu tedavi olmasini söylerim..
Zaten böyle durumda olanlarin kendileride biliyor bir terslik oldugunu..Bir haber vardi..Hollandali bir kiz büyük ameliyatlarla erkek olmustu..penisi herseyi vardi ama birgün kaldigi otelin penceresinden kendini atarak intihar etti geride biraktigi notta ise söyle yaziyordu " aynaya bakinca gördügüm kisiyi tanimiyorum..kendimden tiksiniyorum..Kendimden bir canavar yarattim" Yani bu insanlara asil kötülük saygi duymak ve normallestirmek..ALLAH herseyin en dogrusunu bilir o ne demisse odur..
elbette zorlanamaz bu sadece yardım etmek amaçlı. Hiçkimseyi dışlamak bizim hadfimize değil ama inannnben çok uzuluyorum onlara. Ve normalsin normalsin diye diye belkide onların tedavi olma isteği koreliyor. Yapacakları varsada yapmıyorlar belkide..
onlara "herşeyin normal olduğunu soylemek " onlara yapılan en buyuk kotuluk olduğunu duşunuyorum...