Peki Dünya Tersine Dönseydi ?

Yine de bu eş cinselliği normal kılmıyor. Yine psikolojik rahatsızlık sonuçta.. Bunun normalmiş gibi gösterilmesi hiç hoş değil.
onlara görede biz 'normal ' değiliz nereden biliyorsunuz tedavi sonucu düzeleceğini yada tadavi olmak istediğini.. insanlara saygı duymak lazım şu sözlerle bile onları dışlıyorsunuz hiç dinlediniz mi onları acaba

Ama işte eş cinsellik normal değil, evrensel olarak bu böyle.. O Afrikadaki mafrikadaki hikaye yani, onlar bölgesel doğrular. Eş cinsellik evrensel bir konu ve evrensel olarak da doğru kabul edilmiyor.

Niye dogru kabul edilmiyor? Hayvan dünyasinda bile var homoseksüellik. Yüzyillarca var olan birseydir, ve toplumun her kisminda vardir. Üstelik avrupa ülkelerinde ve hatta Amerikada escinsellerin evlenme hakki, hatta çoçuk olma hakki var.

Ki bende bu haklarini savunuyorum. Ha bana sorarsan iki erkegin beraber olmasi çok mu estetik görünüyor? Hayir, ama onlara bir erkek ile bir kadinin beraber olmasida estetik degildir. Neticede mesela anal iliski yasayan tek homoseksueller degiller. Cinsel anlamda baksan bile, hetero'lar daha çilgin olabilirler. Swinger partyler ile, grup seks,... ve çokça evlenip bosanan heterolarda vardir, 3 farkli kadindan 3 çoçugu olan erkeklerde vardir,..

Demem o ki herkesin "normal" kavrami altinda anladigi sey farklidir, fakat bu demek degildir ki haksizlik, esitsizlik olsun. Senin gibi düsünenlerden dolayi nice genç (hele Tr'de) intihar etti, annesi babasi tarafindan dövülüp öldürüldü, erkekleri sevdigi halde, bir bayan ile evlenip ve sizofren bir sekilde sakli, gizli bir hayat yasiyorlar. Bunlar bence haksizliktir! Herkes kisiligini, askini doya doya yasamalidir!

Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum.Yazdıklarınız ve yazacaklarınız sizin fikirleriniz.Ben sadece insanların cinsel tercihinden,dilinden,dininden,ırkından,yediği içtiği şeylerden veya yemediği içmediği şeylerden,giyip-giymediği şeylerden yargılanmanın yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum.Yukarıda ki filmi izlediyseniz ana tema da budur.O insanları da hoş görüp destek olmamız lazım bir şekilde.

Dışlamak olarak bakmayın, doğal bir durum değil bu..

İntihar da zaten psikolojik bozukluk sonucu yaşanan bir durum.. Bu eş cinsellik de psikolojik bir sorun, bence bunun farkına varıp tedavi olmaya istekli olmalılar. Sizler bu durumu normal olarak lanse ettikçe daha çok canlar yanar. Onlar bu durumu bu şekilde normal kabul edip hasta olduğunu reddediyor, sonuçta da bunlar yaşanıyor.

Sizin anne babaniz escinsel olsa vs..veya iki erkek size anne ve babalik yapsa ne olur acaba? Böyle cocuklarin sonu ve dünyanin hali ne olur acaba?
Birkere bu tur insanlarin bircok psikolojik sorunlari oldugunu düsünüyorum. Ve bu sorunlar onlarin dislanma korkularindan öte baska sorunlar.. onlari bu yöne iten sorunlar.
Ayrica hayvanlarda böyle bir durum var diye bizde de olacak degil ya.
Bizim hayvanlardan bircok farkimiz var sonucta.

O anlattiginiz kitaplar ile de yola cikilmaz

Sizin yorumlarinizi begeniyor katiliyordum ama bu konuda yanlisiniz var bence.

Mutsuz olduklari için intihar ediyorlar, psikolojik bozuklugu oldugundan degil. Ki neden mutsuzlar? Imkanlari kisitlaniyor, sürekli etrafina yalan söylemek zorunda kaliyorlar. Ki zaten avrupada sirf escinsel oldugundan dolayi intihar eden azdir. Bu daha çok "tabu" olan yerlerde oluyor.

Hasta degiller!!! Lütfen bu sitede ve tüm dünyada birçok escinsel vardir. Bu bir hakarettir! Baska bir üyenin dedigi gibi, DSM'de bile bir hastalik degildir bu! Bir arastirin DSM'in ne oldugunu!!!

Biri sana gelse ve bir kiz ile beraber olman gerektigini, dünyadaki norm bu oldugunu anlatsa, sen kiz ile beraber olmak istermisin?!! Ayni sekilde bir escinselde cinsel tercihini degistiremezler çünkü ÖYLE DOGDULAR!

Merak ettim bu arada, hiç hayatinizda escinsel arkadaslariniz oldu mu? Ya gerçekten çok sinirlendim!

Tekrar belirtmek istiyorum benim altını çize çize söylemek istediğim şey farklıklara karşı da hoşgörülü olmamız gerektiği.
Hiç bir cümlemde "keşke insanlar eşcinsel olsa" gibi bir tabirde bulunmadım.
Tekrar eşcinsellikle ilgili bir şey söylemem gerekirse eşcinsellik bir rahatsızlık değil tedavi edilemez ve bu onların kendi tercihleridir.Bu şekilde mutlu oluyorlar.Ve etrafındakilere zarar vermediği sürece onlar da mutlu olmayı hakediyorlar.

Benim çalistigim yerde çok sevdigim bir escinsel arkadasim var, ve birsey söyleyim mi? O birçok hetero'dan bin kat daha iyi bir baba olur! Bir çoçugun tek ihtiyaci sevkat, güven,... ve bunu escinsel anne babada verebilir.

Istersen bir bdv'ye bak. Bir gör kaç kadin bu konuda eslerinden rahatsiz. Bir Türk baba profiline bak, kaç erkek çoçuklari ile gerçekten ilgileniyor? Bezlerini degistirip, banyosunu yaptirip çoçuga bakiyor? Bunu yapan erkekler için bdv'de "aah, bak ne kadar sanslisin" deniliyor!

Hayvanlarda olmasi demektir ki dünyada, evrende, dogada zaten var oldugu ispatlaniyor. Yani sonuçta o kadar anormal birsey degildir.

Hayir yani dininden dolayi escinselligi tasvip etmiyorsan, anlayabilirim fakat yinede saygi duyulmasi gerek! Hiç kimse öylecene escinsellere psikopat/hasta yaftasini yapistaramaz!

Ozaman dogada var diye erkekler kadinlari hamile birakip gitsin hayvanlar gibi sirf cogalmak adina. Bu normal mi sizce?

Ben onlara piskopat demiyorum. Sakin olabilirsiniz.
Ama bu durum onlar icin de sagliksiz diyorum.

Herneyse herkesin fikri baska bu konuda. Benim söyliyeceklerim bu kadar.

Neden sinirleniyorsunuz? Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim. Evet onların hasta olduğunu düşünüyorum, öyle de zaten.. Hayır hiç eşcinsel bir arkadaşım olmadı, öyle biriyle arkadaş olmam zaten..

Anlaşılan birileri bu durumu normallestirmek icin baya bi efor harciyor..
Escinsellik tüm dünyada hastalik olarak kabul edilip tedavi edilmesi gereken bir durum olarak kabul ediliyordu..Taaki BM nin basina bir escinsel gelene kadar..Sonra o escinselin cabalari ile normellesti ve giderek YÜCE ALLAH IN lanetledigi ve en asagilik sapiklar dedigi bu durum yayilmaya basladi...ALLAH lanetliyor ve asagilik sapkinlar diyorsa bana bunu kimse normal kabul ettiremez..Aksi halde dinden cikarim zira ALLAH in apacik bir ayetine karsi durmus olurum...

Zaten bunu yapan yok mu?

Baska bir üyede "evrende böyle birsey yok, anormal" felan diyordu, ondan dolayi doga'yi örnek olarak vermistim. Yani hiç rastlanmayan durum degil yani.

Senin hiç escinsel arkadasin oldu mu? Yada yakindan gördünmü hiç?

Onlar için sagliksiz bir durum degil, çevre bunu bir sagliksiz durum haline getiriyor!

Sizi kibliyorum! Dindarsiniz diye baskalarina sapik, asaglik yaftasini yapistirmak hakkiniz yok! Bunlari biri basörtülü bayanlar, islam ve müslümanlar için söylenmis olsa, siz kabul edermisiniz? !!!

Sizi kibliyorum! Dindarsiniz diye baskalarina sapik, asaglik yaftasini yapistirmak hakkiniz yok! Bunlari biri basörtülü bayanlar, islam ve müslümanlar için söylenmis olsa, siz kabul edermisiniz? !!!

Bunlari ben demiyorum, beni seni bütün alemleri yaratan ALLAH diyor bu bir..
İkincisi biri bi basörtülüye böyle birsey diyemez zira bir basörtülü Yüce ALLAH in emrini yerine getiriyir..Tipki bir hiristiyanin dini geregi cocugunu vaftiz ettirdigi bir yahudinin dini geregi cocugunu sünnet ettirdigi gibi..Sizin savundugunuz sey islamdan baska hiristiyanlik ve yahudiliktede sapkinlik olarak nitelendirilmis bir hastaliktir....

Eşcinsellerde gozlemlediğim şey , çiftlerden biri anne biri baba rolunu ustlenirler.. Yani onlarda farkında normal bi durum olmadığını ki normal aile ilişkilerinden rol alıyorlar...
hiçte öyle düşünmüyorlar.. biz erkeğiz neden bi kadını tercih edelim kendi cinsimiz varken diolar mesela

Eşcinsellerde gozlemlediğim şey , çiftlerden biri anne biri baba rolunu ustlenirler.. Yani onlarda farkında normal bi durum olmadığını ki normal aile ilişkilerinden rol alıyorlar...
evet genelde öyle oluyor burada bir haber paylaşılmıştı

evlenen 2 erkek vardı damatlık giymişler bıyıklı bıyıklı oğlanlar birine kırmızı kuşak bağlamışlardı misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…