peki bende neden boyle?

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
İyi geceler.Eski sevgilimin birkaç yalanı sonucu ayrıldım ondan.Ama kopek gibi pisman olsun,it gibi surunsun istedim.Olmadı bir ay oldu ama olmadı.
Arkadasım var oda ayrıldı erkek arkadaşından ama çocuk pişmanım dedi ozledim dedi yalvardı.Ben bunları duyunca kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki.Bunu ergence algılamayın gayet aklı başında olgun bir kızım ama artık özgüvenim yerle bir.
Ben sadece yaşattıklarını anlasın pişman olsun istedim.Ozlenmek istedim,değerli olmak istedim.
Dün hırsımdan sayfalarca mesaj attım ona senden nefret ediyorum dedim.Cevap atmadı.Yuzu olmadığı için mi umursamadığı için mi bilmiyorum. belkide biliyorum ama cevaptan kaçıyorum.
Bana bir yol gosterin.Ben ne yapacağım? Bir insan hiç mi pişman olmaz.

Ve barismak gibi bir niyetim asla ama asla yok.Sadece icim sogusun istedim.Beni uzdugunu farketsin istedim.Benim kadar olmasada oda acı ceksin ki bir daha kimseye cektirmesin istedim.

Zaten yalanini yakalamissin ayrilmissin yalanci insandan ayrilmakta en digru karar ..

Yani demekki onunda umrumda degilsinki aramiyor ve sormuyor , mesaj atmaklada cok buyuk hatta yapmissin.
Kendini kucuk dusurmussun !!

Ayrica kiz arkadasinin sevgilisini kendi sevgilinle kiyaslaman yanlis her bes parmak aynimi.

yalan dediğin büyük sorun.ve sen hatasını yüzüne vurduğun için sinir olmuş.tecrübeliyim bu konuda.ve yalanın tedavisi yok,değişmiyor.bence sen kıymetli olduğun için ALLAH kurtarmış seni.fazla deşersen ve barışırsan yine pişman olacaksın.bir de bu açıdan bak.

Egonu tatmin etmeni saglamamis cocuk yalvararak.. sende hirstan nefret ediyorum vs diye bi sayfa yazi yazmissin bence umursamamistir banada hem kendi ayrilip hemde bitmis iliski sonrasi tribe girip bi ton yazi yazan birinden ekstra sogurdum ..

Ben barismak istemiyorum ki ben pişman olsun bunu goreyim ve icim sogusun istiyorum.

ona da öfke vs mesajları atarsan emin ol onun tek yapacağı 'bırakmıyo bu kız da peşimi ' diye millete hava atmak olcak.bi daha bu hataya düşme.
Dun hakim olamadım kendime.Nefret ediyorum senden yaşattıklarından dedim.İçimde ne varsa kustum.
Ben sadece pişman olsun hatasını farketsin istedim.İçim soğusun istedim

Pisman olacak kadar vicdanli adam o yaptiklarini yapar miydi sence ? Benimde geçmişimde kopek gibi pişman olsa dediğim biri vardi her dakika pişman olsun diye bbekleyerek geçirdim 5 yili geçti ama hiçbir zaman pisman olmadi. Hemde benimki yalan meselesinden de ciddi bir meseleydi. Ama olmadi, olduysa da haberim yok ahirete biraktim simdi başkası ile mutluyum. O yüzden sende vazgec yoluna bak yanlis kişiye denk gelmissin benim gibi. Tek yapman gereken bir daha asla msj atip kendini kucultme. Tarihe göm. Yapilmasi gereken tek sey bu inan..

Ben barismak istemiyorum ki ben pişman olsun bunu goreyim ve icim sogusun istiyorum.
ne pişmanlığı ah arkadaşım,eniştem profesyonel yalancıdır fena tecrübeliyim,koskoca avm de bulaşık deterjanı bitti dedi bigün o derece yani.sinirleniyor bi de yalan olduğunu bildiğimizi ve hoşlanmadığımızı söyleyince,iş kötü yere varıyor.boşver.ahın kalmaz zaten kimsede ama pişman da olmaz gibime geliyor.

Tabikide kkiyas doğru birsey degil ama ister istemez kendimi degersiz hissettim.
Mesaj atmamak icin zor tuttum kendimi ama atincada uzerime bir rahatlik çöktü. İçimde tuttuğum herşeyi soyledim.

Yaşananları bilmeden bu derece sert bir yorum yapmak dogru mu sizce.

Yasanan neyse ne sonuc olarak sen bitirmissin dimi bitti madem ki sen bitirdin niye debeleniyorsun surunsun vs diye hadi icinden gecirirsin onada bisey demem tutup kendi ayrildigin insana niye nefret dolu mesajlar cekip rahatsiz ediyorsun tekrar ??? Kendini hatirlatmak icin mi amac nedir ?? Madem ki iliskiyi bitirmeyi goze alip o insani hayatindan cikarttin sebeb ve yasanan ne olursa olsun otesini berisini niye ariyorsun ? Yalvarsa neolacak geri mi doneceksin ? Yada ahaha iste anladi degerimi degerliyim hih.. fln mi yapican ?

Bir insan yalan söyleyecek kadar değer vermediği birine neden dönüp pişmanım der ki? Dese de yalandır o.

Ben bu insanla aynı okuldayım aynı fakultede ve ister istemez gorecegim.
Sadece yalan değil,hakaret vardı son zamanlarda yaptıkları o kadar fazlaydı ki.Ama biliyorum yani o pişmanlığı gormeden ben devam edemiyorum.
Evet vicdanlı bir insan olsaydı tum bunları yasatmazdı bana ve kolay degildi benim yasadiklarım.Bende hakkimi helal ettim onca seye ragmen Allaha havale ettim ama icimi sogutamiyorum

Benim gerçek sandığım herşey,tum guzel zamanlar yalanmış.Bunu çok geç farketmek o kadar acı ki.
Ne kadar basit olursa olsun cevabı idrak etmem o kadar uzun zaman surdu ki

Tabikide kkiyas doğru birsey degil ama ister istemez kendimi degersiz hissettim.
Mesaj atmamak icin zor tuttum kendimi ama atincada uzerime bir rahatlik çöktü. İçimde tuttuğum herşeyi soyledim.

Hayat böyle tatlım, hayatına bir kaç kişi girecek ve bunlardan bazısı seni yeteri kadar sevmeyecek, bazı çok sevecek. bu yeteri kadar sevmeyenlerden. O arkadaşının sevgili çok sevenlerden, ondan sonra kızın hayatına belki çok sevmeyen biri denk gelecek, belki bundan sonra senin hayatına çok seven denk gelecek... Hepimizin hak etmeyen kişilere gönlünü kaptırdığı olmuştur, bu senin ne güzellik ne de değerlilik ölçütündür. Bu sadece doğru insan değilmiş demk kinin ölçütüdür. Kabullenmekten başka da bir yolun yok zaten.

Bir insan yalan söyleyecek kadar değer vermediği birine neden dönüp pişmanım der ki? Dese de yalandır o.
Ben aldatma ve yalan soyleme herseyi hallederiz dedim ama o bana sonradan farkettigim o kadar cok yalan söylemiş ki.Beni kaybetmeyi o kadar cok istemis ki.
Ben sadece icimin soguması için istiyorum surunsun istiyorum pisman olsun istiyorum

senin değerin, bir erkeğin sana verdiği değerle ölçülmez
bence olgun bir kız olduğun konusunda kesin yargıya varma çünkü olgunluk hiç bitmiyor
sürekli hayattan birşeyler öğrenmeye devam ediyorsun
ayrıldıktan sonra seni aramayan sormayan birine sayfalarca mesaj atıp senden nefret ediyorum demen, o kişiyi etkilemiş midir sence?
hiç zannetmiyorum
aksine seni umursamayan birine şunu söylemiş oldun: "hala aklımdasın, hala bana acı verebiliyorsun"
bunu bir daha yapma!
çünkü işte o zaman, kendi değerini kendin düşürmüş olursun
yüzü olmadığı için değil, umursamadığı ve seninle olmak istemediği için cevap yazmadı, bunu kabullenmen lazım

belki bu yazdıklarımız yüzünden daha da hırs yapacaksın, sinirlenip kinleneceksin
ama bunu da yapma!

bunlar atla deve değil, acısı da muhakkak geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…