peki bende neden boyle?

Ben bu insanla aynı okuldayım aynı fakultede ve ister istemez gorecegim.
Sadece yalan değil,hakaret vardı son zamanlarda yaptıkları o kadar fazlaydı ki.Ama biliyorum yani o pişmanlığı gormeden ben devam edemiyorum.
Evet vicdanlı bir insan olsaydı tum bunları yasatmazdı bana ve kolay degildi benim yasadiklarım.Bende hakkimi helal ettim onca seye ragmen Allaha havale ettim ama icimi sogutamiyorum
iç soğukluğu konusunda sana özel mesaj atıcam az sonra lütfen kontrol et olur mu ?

Sadece yalan değil,hakaret vardı son zamanlarda yaptıkları o kadar fazlaydı ki.Ama biliyorum yani o pişmanlığı gormeden ben devam edemiyorum.
Evet vicdanlı bir insan olsaydı tum bunları yasatmazdı bana ve kolay degildi benim yasadiklarım.Bende hakkimi helal ettim onca seye ragmen Allaha havale ettim ama icimi sogutamiyorum

Zaman, sadece zaman.. Yapacak bir şey yok inan.

Ben aldatma ve yalan soyleme herseyi hallederiz dedim ama o bana sonradan farkettigim o kadar cok yalan söylemiş ki.Beni kaybetmeyi o kadar cok istemis ki.
Ben sadece icimin soguması için istiyorum surunsun istiyorum pisman olsun istiyorum

canım bir de diyorsun ki ergen demeyin ben artık olgun bir kızım
kendi yazdıklarına bir bak, başkası yazsa ne düşünürsün?

Sadece yalan değil,hakaret vardı son zamanlarda yaptıkları o kadar fazlaydı ki.

Ben aldatma ve yalan soyleme herseyi hallederiz dedim
yahu gencecik kızsın, öğrencisin, neden bir erkeğe bunları söylüyorsun? yalan söyleme, aldatma herşeyi hallederiz!
bu her türlü anlama gelir: beni dilediğin gibi süründürebilirsin, beni ezebilirsin, bana hiç hediye de alma, hiç gezmesek de olur, güzel sözler istemem, yanımda ol - beni aldatma yeter!
ne ala memleket

konu sahibi sözüm sana değil genele: genç kızlar, kendinize değer vermeyi öğrenin artık ya!

Evet bu adam banaserefsizl
Yasanan neyse ne sonuc olarak sen bitirmissin dimi bitti madem ki sen bitirdin niye debeleniyorsun surunsun vs diye hadi icinden gecirirsin onada bisey demem tutup kendi ayrildigin insana niye nefret dolu mesajlar cekip rahatsiz ediyorsun tekrar ??? Kendini hatirlatmak icin mi amac nedir ?? Madem ki iliskiyi bitirmeyi goze alip o insani hayatindan cikarttin sebeb ve yasanan ne olursa olsun otesini berisini niye ariyorsun ? Yalvarsa neolacak geri mi doneceksin ? Yada ahaha iste anladi degerimi degerliyim hih.. fln mi yapican ?
Kusura bakmayın nefret elimde olan birsey degil bunun egomla alakası yok yada ahaha cok guzel oldu demek için demiyorum.Ama herkes yaptığı ayıp için yuzu kızarsın isterim.Pişman olsun isterim.Ne yasattığını neler yaptığını nerden bilebilirsiniz? Hakkimda yada bana yasattikları hakkında ne biliyorsunuz Evet haklisiniz mesaj atmamalıydım ama merak ettim geceleri nasıl uyuduğunu.Bana illa hak vermeniz için tokat attığını gelipte sen bunu hakettin dediğini soylemem mi gerekiyor.Bana şerefsiz dediğini de soylemem mi gerekiyor. Ben uyuyamıyorum hanımefendi.O sozleri aklimda ben uyumuyorum gunlerdir.Onda onca emegim varken bana hic emek vermedin ki sen demesini söylemem mi gerekiyor. Evet pisman oldugunda acim hafifleyecek evet.Egoysa bu ego! Babamdan yemedigim tokadı o artıyorsa kopek gibi surunsun.
iç soğukluğu konusunda sana özel mesaj atıcam az sonra lütfen kontrol et olur mu ?
Peki çok teşekkür ederim

canım bir de diyorsun ki ergen demeyin ben artık olgun bir kızım
kendi yazdıklarına bir bak, başkası yazsa ne düşünürsün?

Sadece yalan değil,hakaret vardı son zamanlarda yaptıkları o kadar fazlaydı ki.

Ben aldatma ve yalan soyleme herseyi hallederiz dedim
yahu gencecik kızsın, öğrencisin, neden bir erkeğe bunları söylüyorsun? yalan söyleme, aldatma herşeyi hallederiz!
bu her türlü anlama gelir: beni dilediğin gibi süründürebilirsin, beni ezebilirsin, bana hiç hediye de alma, hiç gezmesek de olur, güzel sözler istemem, yanımda ol - beni aldatma yeter!
ne ala memleket

konu sahibi sözüm sana değil genele: genç kızlar, kendinize değer vermeyi öğrenin artık ya!
Bakın ben tecrubesizdim.Hic birsey bilmeden basladım bu ilişkiye.Ve o kadar cok sey ogrendim ki affedilmemesi gereken.Alttan almam gereken yerleri ,dimdik ayakta durmam gereken yerleri o kadar iyi biliyorum ki artık.Ben bu lafı ona iliskinin en basinda demistim.Sadexe yalan yuzunden bitmedi.Ben ona yalan soylersen kaybedersin beni dedim ve söyledi

Yapacagin en guzel sey gercekten onu unutmak olsun.pisman olsada kapinda yatsada ne onemi var? Barisma gibi bir niyetinmi vardi? Yoksa eger bosver gitsin...

Bana illa hak vermeniz için tokat attığını gelipte sen bunu hakettin dediğini soylemem mi gerekiyor.Bana şerefsiz dediğini de soylemem mi gerekiyor. Ben uyuyamıyorum hanımefendi.O sozleri aklimda ben uyumuyorum gunlerdir.Onda onca emegim varken bana hic emek vermedin ki sen demesini söylemem mi gerekiyor. Evet pisman oldugunda acim hafifleyecek evet.Egoysa bu ego! Babamdan yemedigim tokadı o artıyorsa kopek gibi surunsun.

Acın bir daha böyle beş para etmez insanlara prim vermediğinde hafifleyecek. Ego işlerine falan girme, senin saçının teline zarar verdiğinde kapıyı çekip çıkacaktın ki ve sadece kendin için yapacaktın ki kıymeti olsun, bak o zaman insan nasıl rahat rahat uyuyor. Senin geçmişindeki bu adam zaten sen onu affettiğinde pişman bile olmamıştı, kötüyü bilip sakınmak konusunda öğreneceklerin var. İçin sadece şu bakımdan rahatlayabilir kimse bu insanları ilk bakışta tanımıyor. Bazısı yaptığım hataydı deyip, daha kolay önüne bakıyor ve aynı karakterdeki insanlardan kaçıyor.

Bakın ben tecrubesizdim.Hic birsey bilmeden basladım bu ilişkiye.Ve o kadar cok sey ogrendim ki affedilmemesi gereken.Alttan almam gereken yerleri ,dimdik ayakta durmam gereken yerleri o kadar iyi biliyorum ki artık.Ben bu lafı ona iliskinin en basinda demistim.Sadexe yalan yuzunden bitmedi.Ben ona yalan soylersen kaybedersin beni dedim ve söyledi

son kez yazayım, daha da yazmayayım
Alttan almam gereken yerleri ,dimdik ayakta durmam gereken yerleri o kadar iyi biliyorum ki artık.
cümlesi var ya
yanlış
ama bunu savunamayacağım sana çünkü kabul etmeyeceksin, beni hiç tanımıyorsunuz diyeceksin, tanımadan nasıl böyle düşünüyorsunuz diyeceksin...
umarım mutlu olursun...

Acın bir daha böyle beş para etmez insanlara prim vermediğinde hafifleyecek. Ego işlerine falan girme, senin saçının teline zarar verdiğinde kapıyı çekip çıkacaktın ki ve sadece kendin için yapacaktın ki kıymeti olsun, bak o zaman insan nasıl rahat rahat uyuyor. Senin geçmişindeki bu adam zaten sen onu affettiğinde pişman bile olmamıştı, kötüyü bilip sakınmak konusunda öğreneceklerin var. İçin sadece şu bakımdan rahatlayabilir kimse bu insanları ilk bakışta tanımıyor. Bazısı yaptığım hataydı deyip, daha kolay önüne bakıyor ve aynı karakterdeki insanlardan kaçıyor.
İnsanlar konusunda ogrenmem gereken binlerce sey var.Ama suan gucsuzum ve herkes istemez mi pisman olsun diye.Bunun benim egomla bi ilgisi mi var.Siz istemez misiniz.Tamam dogru olan kitabi kapaatip yakip devam etmek ama suan bunu yapmakta zorlaniyorum ben sadece kitabi kapattim tek ihtiyacim olan pisman olmasi.Cok pisman olmasi.Ben bunu istiyorum ve hakkim diye dusunuyorum

son kez yazayım, daha da yazmayayım
Alttan almam gereken yerleri ,dimdik ayakta durmam gereken yerleri o kadar iyi biliyorum ki artık.
cümlesi var ya
yanlış
ama bunu savunamayacağım sana çünkü kabul etmeyeceksin, beni hiç tanımıyorsunuz diyeceksin, tanımadan nasıl böyle düşünüyorsunuz diyeceksin...
umarım mutlu olursun...
Tesekkur ederim yorumlariniz icin

İnsanlar konusunda ogrenmem gereken binlerce sey var.Ama suan gucsuzum ve herkes istemez mi pisman olsun diye.Bunun benim egomla bi ilgisi mi var.Siz istemez misiniz.Tamam dogru olan kitabi kapaatip yakip devam etmek ama suan bunu yapmakta zorlaniyorum ben sadece kitabi kapattim tek ihtiyacim olan pisman olmasi.Cok pisman olmasi.Ben bunu istiyorum ve hakkim diye dusunuyorum

Hakkım diye düşünüyorsun/düşündüm, çok pişman olmasını istiyorsun/istedim ama olmadı, olmaz. Bu sadece senin benim egom meselesi değil, hayatın sorunu, ilahi adaleti falan bekleyebilirsin ama o da olmayacak, tesadüfen belki öğrenirsin öğrenirsen de. Elinden gelebilecek tek şey yine aynı duruma düşmemek. Ki düşedebiliriz, o zaman da önceki sefer nasıl hayata devam edebildiysek yine devam ederiz diyerek güç bulabiliyoruz kendimizde. Hayat böyle ne yazık ki, gerçekçi ol ama imkansızı isteme, senin için pişman olmayacak düşüncesine ne kadar çabuk alışırsan o kadar kolay devam edersin, arkadaşına geri dönen sevgilisi de umurunda olmasın bi zahmet, onun yalvarmasıyla senin değerin neden düşsün senin özgüven hep yerli yerinde duruyor zaten. Sadece kadir kıymet bilmeyecek birini sevdin diye yıkılacak özgüvenin yok ki, arabesk takılayım; duasıyla mı yaşıyordu o özgüven ki pişman olmamasıyla eriyor? Salla gitsin.

yazmayacaktım ama
evet böyle birşey yaşayan herkes ister!
ama çok zor!!!!

Evet bu adam banaserefsizl

Kusura bakmayın nefret elimde olan birsey degil bunun egomla alakası yok yada ahaha cok guzel oldu demek için demiyorum.Ama herkes yaptığı ayıp için yuzu kızarsın isterim.Pişman olsun isterim.Ne yasattığını neler yaptığını nerden bilebilirsiniz? Hakkimda yada bana yasattikları hakkında ne biliyorsunuz Evet haklisiniz mesaj atmamalıydım ama merak ettim geceleri nasıl uyuduğunu.Bana illa hak vermeniz için tokat attığını gelipte sen bunu hakettin dediğini soylemem mi gerekiyor.Bana şerefsiz dediğini de soylemem mi gerekiyor. Ben uyuyamıyorum hanımefendi.O sozleri aklimda ben uyumuyorum gunlerdir.Onda onca emegim varken bana hic emek vermedin ki sen demesini söylemem mi gerekiyor. Evet pisman oldugunda acim hafifleyecek evet.Egoysa bu ego! Babamdan yemedigim tokadı o artıyorsa kopek gibi surunsun.

Peki çok teşekkür ederim

Biraz buyursen herkesin her yaptigindan acı cekmeyecegini anlarsın..
Insanin kendine yaptigini köy toplansa yapamaz der babannem tokat yiyip kufur isitip hala pesinde geziyorsan yok aci ceksin vs diye daha cok beklersin cunku genelde herkes kendine göre haklı oluyor :)) benim sinirli biryapım vardir ama biri yanlis yaptiginda silerim o an arkasini aramam tutup intikam planlari pesinde kosmam elime duserse bigun ozaman yaptigini hatirlatirim sadece yeterince etkili oluyor onun disinda ekstra kendimi yemem biseyler pesinde kosmam eger onca sey yapti diyorsun ama sen yaptiklarini degil onu unutamamissin onemsiyorsun hala eger onemsemeseydin nötr olurdun ben cok eskiden bekarken bi erkk arkadasim vardi bi sure ondan nefret ettim ama icimden ve sonunda onun icin nefret etmeyide biraktigimda ozaman asil unuttugumu fark ettim ve hayatima yeniden basladim iyi bi sekilde .. sen bunlari yaparak kendini kucuk dusurmekten baska birsey yapmiyorsun icini en sonunda ayrildiginda dokup bitirecektin bidahada karistirmiyacaktin boyle sayfalarca nefret yazisi yazmak sonradan cok cocukca kimseyi vicdan azabina zorlayamassin

Zaten sen ayrılmıssın bence bu sana yetsin gerisini isteme.Pisman olup olmamak onun sorunu sanırım seni sevmemis

X