Henüz bir yaşındayken talihsiz bi kaza geçirmişim,çaydanlıktaki tüm kaynar su üzerime dökülmüş,karnımda ve sağ bacağımda yanık izleri var..küçüklükten beri hep bu lekelerimi gizleme çalışırdım bi takıntı haline gelmişti bende ve psikolojimi baya etkiliyodu halada öyle denize girememenin yada kıyafetlerimde bi short bi etek giyememenin eksikliğini yaşamışımdır hep ve ben bu durumuma için için üzülürken bide AŞK denilen olguyla tanıştırdı rabbim ( buna üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum,erkek arkadaşıma bundan bahsetmedim hiç ve çok ciddi düşünüyo benimle ,napıcağımı bilemiyorum şuanda ona bunu söleyemem kesinlikle ( offff ..onu çok seviyorum ve bunu ondan gizlediğim için ona baktıkça ağlayasım geliyo ( noluyo neden üzgünsün bitanem diye soruyo sürekli içimi öyle bi suçluluk duygusunu kapladı ki anlatamam ,birbirimize söz vermiştik asla birbirimizden bişiy gizlemicektik benden birçok defa bunun sözünü aldı şimdi ailesini göndermek istiyo ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen bi fikir verin çok kötüyümm şuan...
Son düzenleme: