• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek arkadaşım kalmadı, ne yapmalıyım

vaveyla3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
13
3
1
23
Merhaba 23 yaşındayım üniden yeni mezun oldum. Karakter itibariyle hep çok pozitif, neşe dolu, enerjik, sıcakkanlı bir insandım ve her yerde birsürü dostum olurdu ama son zamanlarda hayatımda çok da bir insan kalmadığını farkettim ve çok yalnız hissetmeye başladım ne yapmalıyım sizce :(

Merhaba 23 yaşındayım üniden yeni mezun oldum. Karakter itibariyle hep çok pozitif, neşe dolu, enerjik, sıcakkanlı bir insandım ve her yerde birsürü dostum olurdu ama son zamanlarda hayatımda çok da bir insan kalmadığını farkettim ve çok yalnız hissetmeye başladım ne yapmalıyım sizce :(
Senin yaşlarında ben de öyle düşünürdüm. Şimdilerde ise yaş 33 ve ben yalnız kalmak için fırsat kolluyorum, en güzel vaktim kendimle geçirdiğim. Bunu zamanla senin de hissedeceğine eminim. Şimdilik bu konu canını çok sıkıyorsa sosyal aktivitelerden ilgini çeken birseyler seç ona göre kurslara vs katıl oralar çok uygun sosyalleşmek için bence

Amaan boşver bi tane illaki vardır az olsun öz olsun

Senin yaşlarında ben de öyle düşünürdüm. Şimdilerde ise yaş 33 ve ben yalnız kalmak için fırsat kolluyorum, en güzel vaktim kendimle geçirdiğim. Bunu zamanla senin de hissedeceğine eminim. Şimdilik bu konu canını çok sıkıyorsa sosyal aktivitelerden ilgini çeken birseyler seç ona göre kurslara vs katıl oralar çok uygun sosyalleşmek için bence
Mesela ne olabilir sizce ne kursuna gidebilirim

34 yaşındayım inan çevrem ne kadar az olursa o kadar mutlu ve huzurluyum.. yaş ilerledikçe kendi kabuğuna çekiliyorsun evde olmak ailemle vakit geçirmek çok daha cazip.. ama bu yaşlarda bu şekilde hissetmen normal birkaç yakın arkadaşın olsun gerisini boşver

Mesela ne olabilir sizce ne kursuna gidebilirim
Ilgi alanına göre değişir. Müzik resim seramik gibi olabilir ya da spora ilgin varsa o tarz şeyler. Doğa yürüyüşü yapan kulüpler var mesela ben sevmistim. Aynı şekilde kitap kulüpleri var katılmıştım ayda bir buluşup kitap belirleyip o kitabı okuyup geliyorsun onun hakkında sohbet. O arada birbirini de tanıyorsun ister istemez. Günübirlik gezi turları da hem gezip hem arkadaş edinmek için güzel olabilir

Back