- 14 Ocak 2024
- 161
- 33
-
- Konu Sahibi ssssssaaaaa
Benim her regl sonu böyle oluyor kaşıntı yapıyor maalesef. Yeni bi ped markası önermişti takip ettiğim bir ebe ondan alcam bende kaşıntı tahriş yapmıyormuşHanımlar merhaba, sizin de regl bitimine 2 gğn kala yani yoğun kanama bittikten sonra pedler alerji yapıyor mu? İlk defa başıma geliyor klitoris ve vajina çevresi hassaslaştı, kızardı ve kaşınıyor. Daha önce çok sık mantar olduğum için ister istemez endişelendim bu ped alerjisi midir?
Hem klitoris ve çevresi şişip kaşınıyor mantar için olan kremlerden sürerek geçirmeye çalışıyorum ben de maalesef. Pedi 1 saatten fazla tuttuğum an tahriş ediyorBenim her regl sonu böyle oluyor kaşıntı yapıyor maalesef. Yeni bi ped markası önermişti takip ettiğim bir ebe ondan alcam bende kaşıntı tahriş yapmıyormuş
Mantar değil sanırım çünkü regl ilk günleri mantar ilacı içiyorum son 6-7 aydır doktorum öyle söylemişti. Günlük ped daha çok tahriş ediyor her markası tahriş ediyorYine mantar olabilir bilemeyiz. Günlük pede geçin yoğun kamama bitince.
Hangi marka kullanıyorsunuz acaba en azından son günleri için deneyebilirimNefret ediyorum ben de pedin hissinden. En son regl külodu aldım. Çok rahat. Tavsiye ederim.
Ben yurtdışındayım. Thinx diye bir marka. Hiç öyle son gün diye düşünmeyin. Tek bir külodun 12 ped kadar haznesi var. Benim beklediğimden çok daha konforlu oldu. Önce sabah akşam günde 2 kez değiştirmiştim. Sonra günde bir kez değiştirdim. Herhangi bir koku, ıslaklık, rahatsız hissetmedim.Hangi marka kullanıyorsunuz acaba en azından son günleri için deneyebilirim
Kulot bezlergıbı onlar da.Nefret ediyorum ben de pedin hissinden. En son regl külodu aldım. Çok rahat. Tavsiye ederim.
Yok valla normal külot giymiş gibi. İçindeki malzeme pamuk dış yüzeyin arasında, sanki kalın bir kumaşmış gibi, sentetik malzeme hiç hissedilmiyor.Kulot bezlergıbı onlar da.
Haşır huşur ses yapmıyor mu