Ped tahrişi

ssssssaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
126
31
24
Hanımlar merhaba, sizin de regl bitimine 2 gğn kala yani yoğun kanama bittikten sonra pedler alerji yapıyor mu? İlk defa başıma geliyor klitoris ve vajina çevresi hassaslaştı, kızardı ve kaşınıyor. Daha önce çok sık mantar olduğum için ister istemez endişelendim bu ped alerjisi midir?

Hanımlar merhaba, sizin de regl bitimine 2 gğn kala yani yoğun kanama bittikten sonra pedler alerji yapıyor mu? İlk defa başıma geliyor klitoris ve vajina çevresi hassaslaştı, kızardı ve kaşınıyor. Daha önce çok sık mantar olduğum için ister istemez endişelendim bu ped alerjisi midir?
Benim her regl sonu böyle oluyor kaşıntı yapıyor maalesef. Yeni bi ped markası önermişti takip ettiğim bir ebe ondan alcam bende kaşıntı tahriş yapmıyormuş

Nefret ediyorum ben de pedin hissinden. En son regl külodu aldım. Çok rahat. Tavsiye ederim.

Benim her regl sonu böyle oluyor kaşıntı yapıyor maalesef. Yeni bi ped markası önermişti takip ettiğim bir ebe ondan alcam bende kaşıntı tahriş yapmıyormuş
Hem klitoris ve çevresi şişip kaşınıyor mantar için olan kremlerden sürerek geçirmeye çalışıyorum ben de maalesef. Pedi 1 saatten fazla tuttuğum an tahriş ediyor

ped de gunluk pedde asiri zararlı seyler. ben yogun zamanda cup kullaniyorum son günlerde de yikanabilir pede gectim.
ohh mis gibi. bambudan olanlarini kullanıyorum ve cok memnunum. cesit cesit al evine. bir de minik kap al. bekletmezsen soguk suya tutunca iki citileyince gidiyor hemen kan lekesi
bak soyle bir sey - fiyati da cok uygun. benim aldigim temu'da 40-80 arasi (+vergi)
Screenshot_20240929_140935_Temu~2.jpg
Screenshot_20240929_140931_Temu~2.jpg
Screenshot_20240929_140927_Temu~2.jpg

Son düzenleme:
Hangi marka kullanıyorsunuz acaba en azından son günleri için deneyebilirim:KK43:
Ben yurtdışındayım. Thinx diye bir marka. Hiç öyle son gün diye düşünmeyin. Tek bir külodun 12 ped kadar haznesi var. Benim beklediğimden çok daha konforlu oldu. Önce sabah akşam günde 2 kez değiştirmiştim. Sonra günde bir kez değiştirdim. Herhangi bir koku, ıslaklık, rahatsız hissetmedim.

Halen devam ediyor regl dün bitti. Klitoris kaşınıyor sadece devamlı :KK43: geçen ay olmamıştı şaşırmıştım bu ay tekrar oldu

Kulot bezlergıbı onlar da.
Haşır huşur ses yapmıyor mu
Yok valla normal külot giymiş gibi. İçindeki malzeme pamuk dış yüzeyin arasında, sanki kalın bir kumaşmış gibi, sentetik malzeme hiç hissedilmiyor.

Eklentiler

• IMG_0652.jpeg
    IMG_0652.jpeg
    225,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0653.jpeg
    IMG_0653.jpeg
    228 KB · Görüntüleme: 18
X