pectus excavatum ve meme büyütme

seseda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
149
12
Arkadaslar selam
Malesef bende pectus excavatum var yani gogsumun ortasi iceriye dogru cokuk. Memelerimde kucuk ayni zamanda en kucuk beden camasiri bile doldurmuyor.

Benim gibi olupta meme buyutme ameliyati yapan varmi. Faydasi oldumu deformine gideriliyor mu merak ediyorum.

Depresyondayim malesef bu yuzden nışanlıyım evlenmeye korkuyorum

Offf yaa cok bunaliyorum

Son düzenleme:
slm canim bende genc kizligimdan bu yana hep kücükdü gögüslerim 15 yasinda ergenlik yaslarimda hep dalga gecerlerdi bu surec hep devam etti evlendim niye evlenmekden korkuyorsunki seven erkek seni her türlü begenir ama biz begenmiyoruz o ayri konu simdi ise iki cocugum var emzirme doneminde b cup takiyorum emzirme dönemi bitince en kücük beden olan a cup bile büyük geliyor bu siralar bende bunalimdayim ve yaptirma karari aldim hayirlisi olsun her yaptirmak isteyen kizlar ve kadinlar icin, kisacasi evlenme korkun olmasin seven erkek her halinle severseni sorun biz kadinlarda canim

Konu meme olunca erkekler hassas bu konuda malesef
Disardan guzel gorunuyorum ama meme yok tabi bu disardan belli olmuyor ici bos sutyen giymekten cigerim soldu.
Memem var saniyolar bide ekstra cukurluk olunca insan napcani bilemiyor.

Bu arada bi tanidigin.silikon takti cocugunu sadece uc hafta emzireblmis oda kafama takiliyo. İlerde skinti yapablir

Yani bazi bebekler degisik oluyor yani sadece silikondan degildir cünkü artik süt bezelerind hic dokunmuyorlar gerci ne zaman nasil yaptirdigida önemli kas alti kas üstü olunca emzire biliniyor benim cocuklarimda cok farkliydi ilk kizim iki hafta emdi ikinci kizim dokuz ay yani biraz bebegede bagli kimi bebek cok sabirsiz olur emmez kimi bebek keyif yaparak emer silikondan kaynaklandigini sanmiyorum

demesine göre yer kısıtlı oldugu için meme yeteri kadar süt üretemiyormus.
bide memelerim iyice patlıcak gibi gerildi dedi.

Yaptır kurtul canım bizimde memeler yoktu yaptırdık kurtulduk şükür keyfime diyecek yok destekli sütlenlere elveda ettim hatta sütyen e ihtiyaç bile duymuyorum

demesine göre yer kısıtlı oldugu için meme yeteri kadar süt üretemiyormus.
bide memelerim iyice patlıcak gibi gerildi dedi.
Dogrudur gögüsler süt doldukca emzirmesi lazim ama dedigim gibi benim memelerim kücücük dü ama asiri sütüm olmustu ve kizim emmiyordu yüzü gözü süt oluyordu cocugun istemiyordu o zaman sisikligini gidermesi icin devamli süt pompalari var sistikce bosalticak bosaltmazsa sistikce sanci yapar sonra allah göstermesin anne ateslene bilir emzirme dönemi öyle hafife alinacak bir dönem degildir dikkat etmeli
Yaptır kurtul canım bizimde memeler yoktu yaptırdık kurtulduk şükür keyfime diyecek yok destekli sütlenlere elveda ettim hatta sütyen e ihtiyaç bile duymuyorum
Slm kime yaptirdiniz ve ne zaman damlami yuvarlakmi

Slm hasan fındık a yaptırdım 5 ay oldu yuvarlak

Benim kızım da emmedi 2 ay zar zor sağlık sorunu vardı Dr mamaya başlattı silikon o zaman yoktu her bebek kendi kısmeti ile gelir bunu bilemeyiz silikonlu diye emziremedi olmaz her kadın emziremiyo zaten her bebek emmiyo çünkü

Benim ilk kizimda emmedi ikinciside zor birakti haklisiniz degisiyor cocuk kisminda ben fatih dagdeleni dusunuyorum bilginiz varmi cevrenizde fatih dagdelene gitmis olan

Benim ilk kizimda emmedi ikinciside zor birakti haklisiniz degisiyor cocuk kisminda ben fatih dagdeleni dusunuyorum bilginiz varmi cevrenizde fatih dagdelene gitmis olan
Canım en son örn edamtte kız ikinci ameliyatı oldu o hiç memnun değil
ilkinde smmasti denen birşey oldu kası komple ayırmış kaburgadan.. ben sonucumdan memnunum Dr un ilgisi becerisi hepsinden başka Dr ları da burdan biliyoruz ancak o şekilde yardımcı olabilirim ben kendi Dr umu bilirim bi tek sonuçta bi kere ameliyat oldum

8.5 ciddi bir miktar piyasa bu sekildemi acaba öyleyse çok pahalı
Operatör olan Dr lar ve işini iyi yapanlar böyle malesef.. ama devlette ve devlet gibi çalışan merkezlerde daha düşük mesela boğaziçi tıp merkezinde 5 bin falan..
önemli olan sonuçtur benim önceden olan bi asimetrim vardı bi meme ucum koltuk altıma doğruydu Dr um anotomimin el verdiği şekilde eşitledi.... birde benim için en büyük kriter meme ucundan olması meme altı asla istemedim iz konusunda fazla takıkolduğum için meme ucu konusunda işinin ehli bir Dr olmalıydı... araştırmaya yeni başladın sanırım sonuçları göre göre kendin karar verirsin zaten

senin adına sevindim. darısı basıma
hiç memen var mıydı?
meme ucundan yapılması için meme dokusu olması gerekiyormuş.
5 ayda nasılsın tamamen normal hayatına döndünmü ve görüntüsü nasıl

Hayır memem yoktu dümdüz gibi bişeydi meme ucu biraz olmalı benim çok büyük değildi ama protezi koyunca meme ucumda büyüdü ben bi haftada normale döndüm çok rahattı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-meme-buyutme-ameliyati-hasan-findik.749303/

Konumda tüm bilgiler var canım

Ben mart ayinda geliyorum egerki fatih beyle gorusmem iyi gecmezse hasan bey den hemen ameliyat randevudu ala bilirmiyim cunku bir hafta vaktim var
Bunun için mail falan atmanız lazım bilmiyorum... Fatih bey de kararlıysanız bir şey diyemem sonuçta ben kendi gözümle yaptığı başarısız sonucu gördüm yani bu demek değil ki bütün sonuçları kötü olacak ama hastaya yaklaşımı bence ameliyattan daha önemli
sadece şunu tavsiye edebilirim Dr ların sonuçlarına bakın ona göre değerlendirin

Ben mart ayinda geliyorum egerki fatih beyle gorusmem iyi gecmezse hasan bey den hemen ameliyat randevudu ala bilirmiyim cunku bir hafta vaktim var
Canim bende hic tavsiye etmiyorum fatih beyi sana hem kotu sonuc gordum hem allah korusun birsey olursa basindan atiyo seni bu cok onemli bence iyi dusun fatih beyde uyguna yapmiyor benim bildigim kadariyla !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…