- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim uyariniz icin, ama randevu yapildi ucak biletim alindi yani ne bileyim kafam karisti iki kucuk cocuk arkamda birakip gidiyorum yani konusmaya gittigimde sarmazsa hareketi tavri hic yatmam o ameliyat masasina ordan cikar cikmazda ya hasan findik a gidetim yada eser aydogduya bakicam artikCanim bende hic tavsiye etmiyorum fatih beyi sana hem kotu sonuc gordum hem allah korusun birsey olursa basindan atiyo seni bu cok onemli bence iyi dusun fatih beyde uyguna yapmiyor benim bildigim kadariyla !
Canim bende biletimi almistim ama inan istanbulda cok iyi doktorlar var ve bence gitmeden hasan findik yada baska doktorlarla ayarla randevularini belki ameliyat olan coktur bos gun olmayabilirTsk ederim uyariniz icin, ama randevu yapildi ucak biletim alindi yani ne bileyim kafam karisti iki kucuk cocuk arkamda birakip gidiyorum yani konusmaya gittigimde sarmazsa hareketi tavri hic yatmam o ameliyat masasina ordan cikar cikmazda ya hasan findik a gidetim yada eser aydogduya bakicam artik
Sizdemi yurt disindan gitmistiniz ayy kusura bakmayin cok özel bir soru oldu, ben zaten fazla asiri buyuk istemiyorum kafamdaki olcu 350 cc yani 325cc de ola bilir ama 350 gecmesin cunku capi nerdeyse 11 cm oluyor ve benim gogus kafesim dar yani zaten daha buyugu olmaz ortadan silikonlar birlesir bide oyle bir sorun yasamak istemiyorum bide high profil yuvarlak dusunuyorum damla sekli olmaz bana gibi geliyor cunku ust kismim dolgun degil boyle yani isteklerimi soylicem bakalim hayirlisi olsun zaten bugun sigarayi birakmaya basladim hepten kafayi yemek durumuna yaklasiyorum anlayacaginCanim bende biletimi almistim ama inan istanbulda cok iyi doktorlar var ve bence gitmeden hasan findik yada baska doktorlarla ayarla randevularini belki ameliyat olan coktur bos gun olmayabilir
Evet canim fransadan geldim istanbula bir hafta icinSizdemi yurt disindan gitmistiniz ayy kusura bakmayin cok özel bir soru oldu, ben zaten fazla asiri buyuk istemiyorum kafamdaki olcu 350 cc yani 325cc de ola bilir ama 350 gecmesin cunku capi nerdeyse 11 cm oluyor ve benim gogus kafesim dar yani zaten daha buyugu olmaz ortadan silikonlar birlesir bide oyle bir sorun yasamak istemiyorum bide high profil yuvarlak dusunuyorum damla sekli olmaz bana gibi geliyor cunku ust kismim dolgun degil boyle yani isteklerimi soylicem bakalim hayirlisi olsun zaten bugun sigarayi birakmaya basladim hepten kafayi yemek durumuna yaklasiyorum anlayacagin
Cokmu buyuk cc taktirdi acaba yani birlesmesi cok kotu olmus gogus kafesi dar sa buyuk koyulunca birlesir diye dusunuyorum cok gecmis olsun o arkadasiniza uzucu bir durumEvet canim fransadan geldim istanbula bir hafta icin
Bak burda fatih beye ameliyat olan bir arkadasimiz var ve memelerin ortasi birlesti ikinci ameliyat icin zaten fatih bey basta duzelir dedi durdu en sonunda tekrar ameliyat oldu ve hala memmun degil insallah sende boyle bir sorun yasamazsin allah kimseye yasatmasin biz daha mutlu olmak icin yaptigimiz bu ameliyati histana ugratmasin 350cc iyi bir boyut tabi sizin meme dokunuza bagli
Ben sigarayi birakmadim zaten cok stresliydim bide sigarasiz daha beter olurdum ve ameliyatimdan uc gun sonra tekrar ictim
Hastanede canim istemiyordu nedense
Sana şöyle bi fikir vereyim mail at ve ameliyat için gün al olmazsan iptal edersin zaten diğer türlü geldiğinde gün ameliyat olamazsın... ist da bi sürü Dr var sonuçta demek istediğimi anlatabilirdim mi bilmiyorum ama kendini garantiye alCokmu buyuk cc taktirdi acaba yani birlesmesi cok kotu olmus gogus kafesi dar sa buyuk koyulunca birlesir diye dusunuyorum cok gecmis olsun o arkadasiniza uzucu bir durum
Ay benim de canim sigara istemeye basladi bugun.icmesek iyi ama dayan dayanabilirsenEvet canim fransadan geldim istanbula bir hafta icin
Bak burda fatih beye ameliyat olan bir arkadasimiz var ve memelerin ortasi birlesti ikinci ameliyat icin zaten fatih bey basta duzelir dedi durdu en sonunda tekrar ameliyat oldu ve hala memmun degil insallah sende boyle bir sorun yasamazsin allah kimseye yasatmasin biz daha mutlu olmak icin yaptigimiz bu ameliyati histana ugratmasin 350cc iyi bir boyut tabi sizin meme dokunuza bagli
Ben sigarayi birakmadim zaten cok stresliydim bide sigarasiz daha beter olurdum ve ameliyatimdan uc gun sonra tekrar ictim
Hastanede canim istemiyordu nedense
Evet ben de naci bey le mail yoluyla gorusmustum ve excavatumu kamufle ettiklerini soylemisti cnm.ama fiyatlari baya fazla naci beyinAynı rahatsızlığı olan bir arkadaş Naci Çelik'e ameliyat olmuştu ve sonuçtan çok memnundu canım, sadece protezle çöküklük probleminin giderildiğini söylüyor. Bir görüş derim.
selam.Uygun fiyata olsun istiyorsanız araştırma hastanelerinde de güzel sonuçlar çıkıyor. Yalnız doktorunuzu iyi araştırmalısınız. Ben çok memnun kaldım.
Evet ben de naci bey le mail yoluyla gorusmustum ve excavatumu kamufle ettiklerini soylemisti cnm.ama fiyatlari baya fazla naci beyin
Yanlis hatirlamiyorsam bundan 3 yil once6000 gibi bir rakamdi.ay ben 3 yil once baslamisim arastirmaya ne cok gec kalmisim.kiziyorum kendime.ne kadar mesela
mail attım kendisine umarım döner. içime bi umut geldi ya umarm kursagımda kalmazAynı rahatsızlığı olan bir arkadaş Naci Çelik'e ameliyat olmuştu ve sonuçtan çok memnundu canım, sadece protezle çöküklük probleminin giderildiğini söylüyor. Bir görüş derim.
Yanlis hatirlamiyorsam bundan 3 yil once6000 gibi bir rakamdi.ay ben 3 yil once baslamisim arastirmaya ne cok gec kalmisim.kiziyorum kendime.
Valla sehire ve doktora gore fiyat cok degisiyo.saffet ors kayserinin 1 numarasi istanbul yada ankara da olsam ben de 7000tl den asagi istemezdim diyo.fiyatlar burda baya uygun.piyasaya gore yani...3 yıl once oyleyse ohhoo.
ben zengin değilim ya fakirlerin memesi olmasın mı
Valla sehire ve doktora gore fiyat cok degisiyo.saffet ors kayserinin 1 numarasi istanbul yada ankara da olsam ben de 7000tl den asagi istemezdim diyo.fiyatlar burda baya uygun.piyasaya gore yani...
Burda okumustum silikon yaptirip emzirenleri ama tabi bunu iyi arastirmak lazimya bugun arkadasmın arkadası var oda hiç emzirememıs cocugunu silikonluymus.
silikonlu olupta emzıren hiç duymadım ya.
bundan dolayı da supelerım var.
bu kadar kişiye denk gelmesi tuhaf deilmi.
amelıyat için kayseriye mı gelsem
Sakarya eğitim araştırmada oldum. Doktorum Ilsun Aka.. 6 ay önce oldum. 5200 gibi bir ücret ödedim.selam.
sen nerde ne zaman kime oldun?
ya bnm çok tanıdıgım yok amelıyat olan oyuzden anca forumdan arastırıyorum sizler sayesinde
Ben de bu ameliyatı olup da emziremeyen kimseyle karşılaşmadim. Burda emziren arkadaşlar var.ya bugun arkadasmın arkadası var oda hiç emzirememıs cocugunu silikonluymus.
silikonlu olupta emzıren hiç duymadım ya.
bundan dolayı da supelerım var.
bu kadar kişiye denk gelmesi tuhaf deilmi.
amelıyat için kayseriye mı gelsem
Sakarya eğitim araştırmada oldum. Doktorum Ilsun Aka.. 6 ay önce oldum. 5200 gibi bir ücret ödedim.
Ben de bu ameliyatı olup da emziremeyen kimseyle karşılaşmadim. Burda emziren arkadaşlar var.