• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peçete halkasını nereden bulabilirim?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Selam kızlar :)

Peçete halkası arıyorum ama bi türlü bulamadım. Nerelerde satılır? Önerebileceğiniz yerler var mı? Bernardo'ya baktım 2 model vardı ama beğenmedim. Diğer çeyiz mağazalarında da göremedim. Karaca'da vardı ama o da takımın içinde geliyodu, ayrı satılmıyodu. İkea vb. yerlere de baktım ama bulamadım :( Nerelere bakmalıyım? Öneriniz var mı?

Teşekkürler şimdiden

Canım Biev'e de bakabilirsin orda da farklı modeller var.Birde çarşılarda masa örtüsü+peçeteliği+peçete halkası takım olarak satılıyor:87:

günlük kullanmak için arıyorsan esse, koçtaş, ikea; daha ağır tarzda bir şeyler içinse; zara home, biev,... bir ara jumboda da görmüştüm sanırım. Eğer acil alman gerekmiyorsa günlük indirim tarzında alışveriş yapabildiğin alışveriş sitelerinde bol bol alternatif bulabilirsin.​

Canım Biev'e de bakabilirsin orda da farklı modeller var.Birde çarşılarda masa örtüsü+peçeteliği+peçete halkası takım olarak satılıyor:87:

hmm. Biev'e bakmadım, oraya da bakayım. teşekkürler :)

günlük kullanmak için arıyorsan esse, koçtaş, ikea; daha ağır tarzda bir şeyler içinse; zara home, biev,... bir ara jumboda da görmüştüm sanırım. Eğer acil alman gerekmiyorsa günlük indirim tarzında alışveriş yapabildiğin alışveriş sitelerinde bol bol alternatif bulabilirsin.​

misafir geldiğinde kullanmak için arıyorum ama öyle taşlı model istemiyorum. metalik ya da renkli farklı modeller olbilir. gümüş de istemiyorum, çok pahalı çünkü. koçtaş ve ikea'ya baktım ama yoktu o tarz şeyler. hangi bölümün yanında satılır ki bunlar? ikea'da özellikle baktım ama göremedim :(

internette bakındım biraz, çok değişik modeller var. aslında kendim de yapabilirim, malzeme satan bi dükkan bulabilsem. kadıköy civarında boncuk, kurdela vb. şeyleri satan, eminönü'ndeki gibi dükkanlar var mıdır biliyor musunuz?

ben dun paşabahcenin magazasında tek taş pırlanta yzuk sekinde peçete halkası gordum

ilginç seyler seviyorsan orayada bakabilirsin tepe nautilus alısveriş merkezindeki subesinde degişik seyler varr

ben dun paşabahcenin magazasında tek taş pırlanta yzuk sekinde peçete halkası gordum

ilginç seyler seviyorsan orayada bakabilirsin tepe nautilus alısveriş merkezindeki subesinde degişik seyler varr

Ben de tek taş şeklinde olan peçete halkalarından arıyorum, nette filan sürekli araştırıyorum fakat istediğim gibi taşlı bir model bulamadım henüz. Paşabahçe'nin hangi mağazasında gördünüz acaba ve mağazada sürekli satılan bir ürün müdür acaba bu?

Selam kızlar :)

Peçete halkası arıyorum ama bi türlü bulamadım. Nerelerde satılır? Önerebileceğiniz yerler var mı? Bernardo'ya baktım 2 model vardı ama beğenmedim. Diğer çeyiz mağazalarında da göremedim. Karaca'da vardı ama o da takımın içinde geliyodu, ayrı satılmıyodu. İkea vb. yerlere de baktım ama bulamadım :( Nerelere bakmalıyım? Öneriniz var mı?

Teşekkürler şimdiden
şekerim ben evkurdan 3 takım aldım çok da memnunum:nazar:

kızlar benim de peçete halkalarına ihtiyacım var. iki tane bi loggerda beğendim mail attım inşallah satıyordur. ne olur ne olmaz diye buraya da yazayım dedim.

$DSC01618.webp ve Eki Görüntüle 307182 bu. bunları alabileceğim ya da yaptırabileceğim bi yerlerde bilenler var mı? sizin peçete halkası modeli önerilerinize de açığım kızlar. zevkimi çeyizimi gördünüz onlarla uyumlu başka ne modeller olabilir?

Şu sıra markafonide ki KANCAEV kampanyasında birçok çeşit var bir göz at istersen.

kızlar benim de peçete halkalarına ihtiyacım var. iki tane bi loggerda beğendim mail attım inşallah satıyordur. ne olur ne olmaz diye buraya da yazayım dedim.

Eki Görüntüle 307181 ve Eki Görüntüle 307182 bu. bunları alabileceğim ya da yaptırabileceğim bi yerlerde bilenler var mı? sizin peçete halkası modeli önerilerinize de açığım kızlar. zevkimi çeyizimi gördünüz onlarla uyumlu başka ne modeller olabilir?

Kızlar elimde 8-10 set var bunlardan ve buna benzer,yarın fotoğraflarını koyarım beğenirsiniz belki.Zamanında çok yapmıştım ama satamadığım için elimde kaldı.
Konu sahibi arkadaşım istersen hediye olarak göndermek isterim.lütfen iletişim bilgilerini mesaj at.

Back
X