bana 390 cc taktı ama bende normal durdu.göğüs kafesinin genişliği ve meme dokunla alakalı.510 cc taktım bi hastama demişti(cc yanlış hatırlıyor olabilirm ama 500 küsürdü) keşke diretseydim belki bana da takardı390 diyince çok büyük olursa diye korkuyordum ama keske çok büyük olsaymış
Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettimBulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))
ojelerim Merhaba ojelerim, fotograflarımı sılmıstım konunun uzerınden baya gectı, goren gordu dıye :) Haldun Bey, yuvarlagın doğal durmadıgını dusunuyor, ayrıa sarkma olayı daha fazla ve 10 yılda kapsül olusum riski daha yuksek. Bu sebeplerden tercih etmiyor.Ben cok cook ve cook ısrar ettıgım ıcın bana taktı.Çünkü ameliyat oncesı hocaya fotograflar goturmustum ,benım begendıgım goguslerın hepsı yuvarlak cıktı :)) yanı benım zevkım yuvarlaga goreymıs dıye dusundum :) Sonuctan bahsetmem gerekırse , ben dolgun, buyuk ve dekolte kısmı daha şiş istiyordum, üst kısımları bekledıgım kadar şiş olmadı , ben d cup olmak ıstıyordum ama b cup takıyorum su an ve bu sarkma olayı yuzunden gogus uclarım bır mıktar yukarıda, gıydıgım sutyenlerden gorunuyor malesef onu da hoca su sekılde acıkladı, tam ortaya koydugunu ama benım derımın sarktıgını yuvarlakta boyle seyler olabılecegını fln soyledı. Ama ben bıraz arastırdım, yuvarlak takan hocalar bıraz yukarı koyuyor aslında, ılk baslarda gogus ucu asagıda kalıyor, bırkac ay sonra sarkma olunca gogus ucu yukarı cıkıyor. Ama Haldun bey oyle olmadıgını ortaya koymak gerektıgını ,yukarı koysa protez hıc sarkmazsa bu sefer farklı orantısızlıklar olacagını soyledı . Yanı bu benı oldukca rahatsız edıyor, bence muayenede bu konuyu mutlaka sorun, bu sebeple damla bıle tercıh edebılırsınız. damlaların üst kısmı hıc hosuma gıtmıyor ama bunun başka caresi yoksa ben de 2. ameliyatımda damla koydurmayı dusunebılırım. Genel olarak da degerlendırmem gerekırse, Haldun Bey gercekten iyi bir insan, çok ilgili, rahatlıkla her seyı sorabılıyorsunuz . Ama tarz olarak bana uymuyormus .Onun begendıgı goguslerle benımkıler cook farklı :) Damlada daha basarlı bence. Haldun beye yaptırıcaksanız damla yaptırmanızı tavsıye ederım , tabı kı bunlar sadece kendı deneyımımden yola cıkarak soyleyebılecegım seyler . Baska yuvarlak taktıran hastası var mı o ne dusunuyor bılemıyorum .
ojelerim internetten baktım çünkü abd de doktorlar oncesı sonrası fotografalrı koyabılıyor bır de begendıgım unlu kısılerı goturmustum sonucta hoca da onalrı tanıyor ,bılıyordur dıye :) ama pek bi etkisi olmadı acıkcası
Onunkısı yuvarlak galiba. Ya ben aslında Teoman Dogan a yaptırıcaktım İstanbul da , Haldun Hocayı duyunca apar topar ona oldum.Sonra Volkan Tayfur , Ferruh Bingül ü fln forumda arkadaslardan duydum , fiyat olarak zaten 1000 tl oynuyor . Ben Ebru Polat , Scarlet Johansson ın eski hali sımdı kucultturdu, Katy Pery, fln onları gostermıstım unlulerden, ben bıraz buyuk begenıyorum keşke Kim Kardashian deseymısım dedım sonradan hahahah . Yani zevk meselesi tabi boyutu da seklı de ama Haldun Beyle anlaşırsanız bence damla yaptırın ona . Ikınız ıcın de daha rahat olur ve sonuc daha garantılı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?