• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

ojelerim, canım, vallahi ben de ne istediğimi bilmiyorum galiba:KK57: Sadece doğala en yakın görüntünün olduğu, vücuduma en uygun, ileride sorun çıkartmayacak, dokunulası:oops:memeler istiyorum.

bunun içinde meme yapısı, vücut ölçüleri, kullanılacak silikon protez...hepsinin uyumu lazım.Mesela bi doktor dinledim, ona göre memenin normal hali yuvarlak, damla silikon çok saçma.Zat

Zaten yerçekimiyle, ayağa kalktığınızda damla olur diyor.Hatta şunu bile söyledi: Silikonun yeri memenin altıdır, kasın altına koymak saçmalıktır.İyi bi doktor sadece memenin altına koyarak da doğal görüntüyü yakalar diyordu.Yani, insanın kafası karışıyor.

Ayrıca damla dönebilir diyenler de var.Benim görüştüğüm doktor, protez için açtığı cebi milimetrik açtığını ve asla dönmeyeceğini söyledi.

bunun içinde meme yapısı, vücut ölçüleri, kullanılacak silikon protez...hepsinin uyumu lazım.Mesela bi doktor dinledim, ona göre memenin normal hali yuvarlak, damla silikon çok saçma.Zat
Canım birde damla yapı olarak daha sert yuvarlağa göre.benim yuvarlak olmasına rağmen hala tam yumuşamış değiller.

Ankarada Orhan Murat Özdemire ameliyat olan var mıı??
Canım ben geçen sene orhan murat özdemire bir arkadaşımın tavsiyesiyle benlerimi aldırmıştım.çok çok memnun kaldım gerçekten.kontrole gittiğim zamanlarda da sürekli göğüs büyütme için arayanlara,gelenlere şahit oldum.neden ona yaptırmadın dersen ben silikon ameliyatını koltuk altı yaptırmak istiyordum ve özellikle bu konuda tecrübeli doktorlar üzerine yoğunlaştım.ama murat beyin çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu biliyorum.asistanı da çok tatlıdır.söylemeden geçmek istemedim:)

Canım ben geçen sene orhan murat özdemire bir arkadaşımın tavsiyesiyle benlerimi aldırmıştım.çok çok memnun kaldım gerçekten.kontrole gittiğim zamanlarda da sürekli göğüs büyütme için arayanlara,gelenlere şahit oldum.neden ona yaptırmadın dersen ben silikon ameliyatını koltuk altı yaptırmak istiyordum ve özellikle bu konuda tecrübeli doktorlar üzerine yoğunlaştım.ama murat beyin çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu biliyorum.asistanı da çok tatlıdır.söylemeden geçmek istemedim:)

Teşekkür ederim:) bende muayene için randevu aldım bakalım:) karar vermeden önce bi kaç doktora muayene olmayı düşünüyorum...

Yaptığı göğüsleri hiç görmedim ama benlerim için defalarca kontrole gittim ve göğüs büyütme için görüşmeye gelenlere,arayanlara şahit oldum.kendiside çok ilgili bir doktordur.çok memnun kalmıştım ben.inşallah sen de memnun kalırsın canım.

Evet kızlar ,katılıyorum cogunuza.Ama yasanmadan da bilinmiyor, iyi bir doktor diye bıle gıtsenız sonuc hıc ummadıgınız gibi olabılıyor ,biraz kısmet galiba.Ben hani kötü oldu diyemem asla, ama daha iyi olabilirdi kesinlikle. O yuzden yapılacak en mantıklı sey sizinle aynı zevke sahip hoca bulmak. Önce siz ne istiyorsunuz ona karar verin, damla mı, yuvarlak mı, orta mı büyük mü ? Sonra ona göre doktor secın, bir sürü iyi doktor var, ve yaptıkları işlemler arasında aslında protez yerlestırme zorluk derecesi olarak en üstlerde degılmıs. O yuzden onemlı olan aynı beklentıye sahip olmak. Mesela benım hocam aslında fazla buyuk meme sevmıyormus, 2mizin buyukten kastı cok farklı :) ve damla sevdıgı hep damla yaptıgı ıcın bence yuvarlakta aynı basarıyı yaklayamadı.cunku damla sarkmıyor,sert ve kendınden sekıllı, ama yuvarlak sarkıyor ve ıcerıde sekıl alıyor. Bence sarkma payını fln hesaplamamıs ,sımdı meme uclarım yukarıda,giydiğim desteksiz sutyenlerden bıle dısarı cıkıyor bır parca ve henuz 4 ay oldu, 1 sene sonra ıyıce sarktıgında nasıl olacak hiç bilemiyorum. Yani ben bundan habersızdım amelıyat oncesınde, bu sarkma olayını konusun bence yuvarlak yaptıracak olanlar.Ve hocalarda hastalarının fotografları oluyor, mutlaka yaptıkları ıslerı gorun . Dediğim gibi tamamen zevk meselesi kimine guzel gelen kimıne gelmiyor dogal olarak .

knicknack knicknack vallahi canım Haldun Hoca da bıktı benden :) ya soyle hanı ebatını gectım artık oyle seyler oldu kı :) ama su sıra yaptıramıyorum seneye falan yaptırabılırım umarım. Gogus uclarım yukarı cıktı , o da yuvarlak protezde olur dedı Haldun Hoca ama ben baya fotograflara baktım , doktorlar bunu hesaplayıp bıraz yukarı koymuslar, ilk basta gogus ucları cok asagıda oluyo, aylar gecınce yukarı normal sevıyesıne gelıyor.Ama hoca da o sekılde olmaz dedı , yani ne desin :) Pek yuvarlak takmadıgı ıcın galıba damla kadar ıyı hesaplayamıyor dıye dusunuyorum ben kendımce.Sutyenlerden yukarı cıkıyor gogus ucum ,dısına tasıyor yanı gozukuyor. 1 cm fln daha asagıda olsaydı keske. Umarım daha fazla sarkıp da ıyıce yukarı cıkmaz, hoca yatarken bıle tak sutyen sarkmasın dedı .Hıc sutyensız gezmeyecekmısım. Bir de izlerim kotu dıyordum ya , sağolsun onu sonunda kabul ettı , evet senı bu sekılde bırakamam , bır daha yapalım dedı,sağolsun .En azından o ıncelıgı gosterdı yani,bu da bır sey.Yanı bır kez daha kesılıp dıkılecek :( Hani buraya böyle yazıyorum ,sürekli şikayet ediyorum sanılmasın tabi, yani eskiden benım dumduz degıldı ama kucuktu, eski haline gore daha ıyı, çok fazla sutyen bakmadım ,bıraz uygun sutyenlerı bulsam fln yaza cok daha ıyı olacak ,artık gogus uclarım cıkmayacak sekılde gıyınıcem, seneye falan duzelttırırım, duzelttırıken bıraz buyuttururum ama bu sefer hep yuvarlak takan bırıne gıdıcem :)

kuzum dikişleri tekrar kesip mi dikecek hoca yanlış mı anladım? seneye ameliyat olmak istiyorsun ama o zman da tekrar kesilecek yani:-(

napim canım ben çok şükür memnunum zaman geçtikçe daha iyi oluyorlar.foto yüklemiştim son hallerini bakarsın

tespitinde haklısın canım.hoca damla olayında kendini geliştirmiş yuvarlağı doğru hesaplayamamış olabilir.zaten yuvarlağa zor ikna olmuştu.haldun hoca damlayı gerçekten çok güzel yapıyor.bide son olan arkadaşlardan da duyduğum kadarıyla büyük protez daha sık takmaya başladı sanırım.

knicknack knicknack baktım canım evet senınkıler iyi gorunuyor, bı rde senın ızlerın benden kısa galıba ya, benımkıler 4 cm .Evet işte malesef tekrar kesılıp dıkılecek ama onu bır konusucam,belkı Haldun hoca ya yaptırmam baskasına yaptırırım, bunu da o yaptı sonucta. Yanı bu sene tekrar amlelıyat olsam beklerdım ama belkı daha 1 sene 1.5 sene amelıyat olmıycam, o zamana kadar da bu ızlerle olmaz yanı, dıger amelıyatta da 450 -475 taktırmayı dusunuyorum o zaman ızler kıvrımın altında kalır dıe dusunuyorum . su an dıkıslerım patlamıs ,yanık ızı gıbı duruyor, çok kalın, bıkınıden fln bır gozukse 5 m oteden bellı olur bu sekılde duramam yanı , en basından berı boyleydı , duzeltın dedım sımdı kabul edıyo ,o da gogus uclarım bu kadar yukarı cıktıgı ıcın yanı , sus payı

bitanem yanlış anlama ama ben senin yerinde olsam dikişlerime şu an dokunmam.çünkü yeniden ameliyat olmak istiyorsun o zman onu da düzelttirirsin ve büyük bir protez koydurursun.3 kez aynı yerden kesilip dikilmesi bence biraz daha sıkıntılı olabilir.bikini işine gelince büyük ihtimal dikiş izleri bi kaç seneye kadar belli olacağı için şu an benim durumumla senin aranda pek bir fark yok.ben cup altında bant gibi şerit olan modellerden tercih etmeyi düşünüyorum sende öyle yapabilirsin

anladım tatlım ,yani ben de arada kaldım zaten , bakalım bır ıkı hafta sonra bır gıdıp konusucam zaten hocayla, söylerım o zaman ben 1-2 sene ıcınde bır kez daha yaptırmak ıstıyorum etkıler mı dıye ,bakalım o ne dıyecek, yani ben de dusundum o kısmı haklısın da bazen arada eser ya ınsana , bakıyorum aynayı alıp sınır oluyorum :) ama senınkısı gorunmez ya, senınkı cok duzgun ve kısa, benım 4 cm ve kalın baya cunku acılmıs :S bılemıyorum ya

canım umarım istediğin dolgun memelere kavusursun kısa sürede .ameliyat olana kadarki sürede kafanı takıp kendini yıpratma lütfen.ne olursa olsun eski halinden iyidir diye tahmin ediyorum.o yüzden lütfen üzülme artık hiç bişey çözümsüz değildir biliyorsun 1 -1 bucuk saatlik sürede istediğin memelere kavusabilirsin

Back