- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım birde damla yapı olarak daha sert yuvarlağa göre.benim yuvarlak olmasına rağmen hala tam yumuşamış değiller.bunun içinde meme yapısı, vücut ölçüleri, kullanılacak silikon protez...hepsinin uyumu lazım.Mesela bi doktor dinledim, ona göre memenin normal hali yuvarlak, damla silikon çok saçma.Zat
Canım ben geçen sene orhan murat özdemire bir arkadaşımın tavsiyesiyle benlerimi aldırmıştım.çok çok memnun kaldım gerçekten.kontrole gittiğim zamanlarda da sürekli göğüs büyütme için arayanlara,gelenlere şahit oldum.neden ona yaptırmadın dersen ben silikon ameliyatını koltuk altı yaptırmak istiyordum ve özellikle bu konuda tecrübeli doktorlar üzerine yoğunlaştım.ama murat beyin çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu biliyorum.asistanı da çok tatlıdır.söylemeden geçmek istemedim:)Ankarada Orhan Murat Özdemire ameliyat olan var mıı??
Canım ben geçen sene orhan murat özdemire bir arkadaşımın tavsiyesiyle benlerimi aldırmıştım.çok çok memnun kaldım gerçekten.kontrole gittiğim zamanlarda da sürekli göğüs büyütme için arayanlara,gelenlere şahit oldum.neden ona yaptırmadın dersen ben silikon ameliyatını koltuk altı yaptırmak istiyordum ve özellikle bu konuda tecrübeli doktorlar üzerine yoğunlaştım.ama murat beyin çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu biliyorum.asistanı da çok tatlıdır.söylemeden geçmek istemedim:)