• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

bana 390 cc taktı ama bende normal durdu.göğüs kafesinin genişliği ve meme dokunla alakalı.510 cc taktım bi hastama demişti(cc yanlış hatırlıyor olabilirm ama 500 küsürdü) keşke diretseydim belki bana da takardı:KK53:390 diyince çok büyük olursa diye korkuyordum ama keske çok büyük olsaymış:KK70:

Merhaba bende Haldun Beye ameliyat olmak istiyorum muayene için randevu aldım.. Size damla mı taktıı, Haldun Bey yuvarlak takmıyor yazmıştı sanırım biri neden yuvarlak takmak istemiyor?? Birde beni izleyebilir misiniz 390cc nasıl oluyor merak ettim:)

Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettim :KK70: Bulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))

Merhabaa, Haldun Bey neden yuvarlak protez takmak istemiyor?? Birde yuvarlak protez gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor??

sevgili peacock, ben de meme büyütme düşünenlerdenim. Ben de bu forumdan Volkan Tayfur 'un adını duyup ona ameliyat olmak isteyenlerdenim. Volkan bey, vücuda büyük gelecek implantların ileride kapsül riskini artırdığını söyledi. O yüzden Haldun Hoca koymamıştır.Bi de bana çok sağlam bi kaynak(O hastanede çalışan biri), hocanın ameliyatlarda titiz çalıştığını ve bir çok sizer denediğini söyledi.Yani kendisini tanımam ama ben memelerinin muhteşem olacağını düşünüyorum.

ojelerim ojelerim Merhaba ojelerim, fotograflarımı sılmıstım :( konunun uzerınden baya gectı, goren gordu dıye :) Haldun Bey, yuvarlagın doğal durmadıgını dusunuyor, ayrıa sarkma olayı daha fazla ve 10 yılda kapsül olusum riski daha yuksek. Bu sebeplerden tercih etmiyor.Ben cok cook ve cook ısrar ettıgım ıcın bana taktı.Çünkü ameliyat oncesı hocaya fotograflar goturmustum ,benım begendıgım goguslerın hepsı yuvarlak cıktı :)) yanı benım zevkım yuvarlaga goreymıs dıye dusundum :) Sonuctan bahsetmem gerekırse , ben dolgun, buyuk ve dekolte kısmı daha şiş istiyordum, üst kısımları bekledıgım kadar şiş olmadı , ben d cup olmak ıstıyordum ama b cup takıyorum su an :( ve bu sarkma olayı yuzunden gogus uclarım bır mıktar yukarıda, gıydıgım sutyenlerden gorunuyor malesef :( onu da hoca su sekılde acıkladı, tam ortaya koydugunu ama benım derımın sarktıgını yuvarlakta boyle seyler olabılecegını fln soyledı. Ama ben bıraz arastırdım, yuvarlak takan hocalar bıraz yukarı koyuyor aslında, ılk baslarda gogus ucu asagıda kalıyor, bırkac ay sonra sarkma olunca gogus ucu yukarı cıkıyor. Ama Haldun bey oyle olmadıgını ortaya koymak gerektıgını ,yukarı koysa protez hıc sarkmazsa bu sefer farklı orantısızlıklar olacagını soyledı . Yanı bu benı oldukca rahatsız edıyor, bence muayenede bu konuyu mutlaka sorun, bu sebeple damla bıle tercıh edebılırsınız. damlaların üst kısmı hıc hosuma gıtmıyor ama bunun başka caresi yoksa ben de 2. ameliyatımda damla koydurmayı dusunebılırım. Genel olarak da degerlendırmem gerekırse, Haldun Bey gercekten iyi bir insan, çok ilgili, rahatlıkla her seyı sorabılıyorsunuz . Ama tarz olarak bana uymuyormus .Onun begendıgı goguslerle benımkıler cook farklı :) Damlada daha basarlı bence. Haldun beye yaptırıcaksanız damla yaptırmanızı tavsıye ederım , tabı kı bunlar sadece kendı deneyımımden yola cıkarak soyleyebılecegım seyler . Baska yuvarlak taktıran hastası var mı o ne dusunuyor bılemıyorum .

mutluluk2015 mutluluk2015 Merhaba, söyledikleriniz için teşekkürler öncelikle :) Haldun Bey e hele mesleki anlamda negatıf bır sey soyleyemem ,çalıştıgı hastane ,deneyımı , dıplolamaları vs her sey ortada.İyi bir insan da, gercekten ilgili . Ama herkesin deneyımı farklı :) ben hocayla aynı zevklere sahıp degılmısım , artık bu sekılde degerlendırıyorum. Bana oyle zaten cok buyuk bır protez koymadı 375 normal oluyor, kaldı ki b cup sutyen gıyıyorum su an c 'ler buyuk gelıyor,ben d olayaım hocam demıstım tamam demıstı :) Hanı boyutuna burdan pay bıcın. Tıtızlık konusuna gelınce de mesela gogus ucum sutyenden cıkıyor , kıyaslıyorum internetteki bir suru farklı doktorun hastalarıyla benım gogus uclarım yukarıda bıraz. Amelıyat kesım de cok kotu .dumduz bır cızgı halınde degıl. Ve hocaya soyledım tabı kı bunu, kendısı de muayene edınce hak verdı, şimdi bir daha lokal anesteziyle kesilip dikilecek :(( Biraz şans meselesi galiba, iyi bir doktora da gitsenız olabılıyor böyle seyler. Biraz da zevk meselesi. Hem boyutundan memnun olmadıgım için ama en cok gogus uclarım yukarıda oldugu ıcın (birazcık ama benı rahatsız ediyor ) ben 2. bir ameliyat olacagım malesef . Tabi Haldun hoca tavsiye etmıyor , 375 sarktıgı ıcın daha buyuk ccler daha cok sarkar dıyor haklı olarak. Ama benım de içime sinmedi açıkcası . Yani bence hocanın zevki ve sizinki uyumlu olmalı, yaptıracak arkadaslara verebılecegım en buyuk tavsıye bu olur :)) Yanı buyuk ve yuvarlak mı sevıyorsunuz oyle yaan bır hocaya gıdın . Ama dogal olsun yeterlı dolgunlukta olsun yanı b cup dogal bır goruntu ıcın Haldun Hoca iyi bir seçim olabilir cunku ben de damlayı tercıh etseydım cok daha ıyı bır sonuc alırdım dye dusunuyorum. Çünkü o alanda uzmanlasmıs oluyor daha cok, tabı her doktor her seyı yapıyor da ,bazı seylerı daha da guzel yapıyor.

Canım, canın sağolsun Çok haklısın.Yine de bekle biraz.belki de bu ameliyatta açılan ceple, 2. Ameliyatında daha büyüğü konulabilecek:KK49:Sen gönlünü ferah tut.Ya da bu büyüklüğe alışacaksın.Allah sağlık versin canım.

mutluluk2015 mutluluk2015 ya zaten gogus ucum bu kadar yukarıda olmasa buyuklugunden memnun degılım ama belkı dusunmezdım de, su an yukarıdan olcunce ucu 8.5 cm de asagıdan olcunce 11 .5 yani arada 2 cm far var , en az 1 cm daha asagıda olması gerekırdı , sutyenlerden fln cok cırkın duruyor, yanı kullanabılecegım bır durumda degıl acıkcası, mecbur duzelttırmem lazım

ojelerim ojelerim Merhaba ojelerim, fotograflarımı sılmıstım :KK43: konunun uzerınden baya gectı, goren gordu dıye :) Haldun Bey, yuvarlagın doğal durmadıgını dusunuyor, ayrıa sarkma olayı daha fazla ve 10 yılda kapsül olusum riski daha yuksek. Bu sebeplerden tercih etmiyor.Ben cok cook ve cook ısrar ettıgım ıcın bana taktı.Çünkü ameliyat oncesı hocaya fotograflar goturmustum ,benım begendıgım goguslerın hepsı yuvarlak cıktı :)) yanı benım zevkım yuvarlaga goreymıs dıye dusundum :) Sonuctan bahsetmem gerekırse , ben dolgun, buyuk ve dekolte kısmı daha şiş istiyordum, üst kısımları bekledıgım kadar şiş olmadı , ben d cup olmak ıstıyordum ama b cup takıyorum su an :KK43: ve bu sarkma olayı yuzunden gogus uclarım bır mıktar yukarıda, gıydıgım sutyenlerden gorunuyor malesef :KK43: onu da hoca su sekılde acıkladı, tam ortaya koydugunu ama benım derımın sarktıgını yuvarlakta boyle seyler olabılecegını fln soyledı. Ama ben bıraz arastırdım, yuvarlak takan hocalar bıraz yukarı koyuyor aslında, ılk baslarda gogus ucu asagıda kalıyor, bırkac ay sonra sarkma olunca gogus ucu yukarı cıkıyor. Ama Haldun bey oyle olmadıgını ortaya koymak gerektıgını ,yukarı koysa protez hıc sarkmazsa bu sefer farklı orantısızlıklar olacagını soyledı . Yanı bu benı oldukca rahatsız edıyor, bence muayenede bu konuyu mutlaka sorun, bu sebeple damla bıle tercıh edebılırsınız. damlaların üst kısmı hıc hosuma gıtmıyor ama bunun başka caresi yoksa ben de 2. ameliyatımda damla koydurmayı dusunebılırım. Genel olarak da degerlendırmem gerekırse, Haldun Bey gercekten iyi bir insan, çok ilgili, rahatlıkla her seyı sorabılıyorsunuz . Ama tarz olarak bana uymuyormus .Onun begendıgı goguslerle benımkıler cook farklı :) Damlada daha basarlı bence. Haldun beye yaptırıcaksanız damla yaptırmanızı tavsıye ederım , tabı kı bunlar sadece kendı deneyımımden yola cıkarak soyleyebılecegım seyler . Baska yuvarlak taktıran hastası var mı o ne dusunuyor bılemıyorum .

Cevabınız için çok teşekkür ederim... Umarım 2.operasyondan sonra herşey istediğiniz gibi olur. Ben henüz damla mı yuvarlak mı istedigime karar veremedim:KK64: siz Haldun beye götürdügünüz fotografları nerden bulmuştunuz, nereden arastırdınız

ojelerim ojelerim internetten baktım çünkü abd de doktorlar oncesı sonrası fotografalrı koyabılıyor bır de begendıgım unlu kısılerı goturmustum sonucta hoca da onalrı tanıyor ,bılıyordur dıye :) ama pek bi etkisi olmadı acıkcası

ojelerim ojelerim internetten baktım çünkü abd de doktorlar oncesı sonrası fotografalrı koyabılıyor bır de begendıgım unlu kısılerı goturmustum sonucta hoca da onalrı tanıyor ,bılıyordur dıye :) ama pek bi etkisi olmadı acıkcası

Hmmm anladım.. Şey sorucam serenay sarıkayanın damla mı yuvarlak mı biliyo musunuz:KK48: siz baya arastırmıssınız sanırım. Eger çok yuvarlak yaptırmak istersem Haldun Hocaya yaptırmıycam yani.. Kafam karışıktı simdi iyice karıstı ne yapsam bilemedim:) önce ne istedigime karar vermem gerekiyo sanırım.. Siz Ankarada başka iyi bi doktor buldunuz mu devlette??

Rampa gibi duruyor :KK55: Yani dümdüz yol gibi göğüs kafesi sonra rampa gibi hooop diye yükselen memeler

Onunkısı yuvarlak galiba. Ya ben aslında Teoman Dogan a yaptırıcaktım İstanbul da , Haldun Hocayı duyunca apar topar ona oldum.Sonra Volkan Tayfur , Ferruh Bingül ü fln forumda arkadaslardan duydum , fiyat olarak zaten 1000 tl oynuyor . Ben Ebru Polat , Scarlet Johansson ın eski hali sımdı kucultturdu, Katy Pery, fln onları gostermıstım unlulerden, ben bıraz buyuk begenıyorum keşke Kim Kardashian deseymısım dedım sonradan hahahah . Yani zevk meselesi tabi boyutu da seklı de ama Haldun Beyle anlaşırsanız bence damla yaptırın ona . Ikınız ıcın de daha rahat olur ve sonuc daha garantılı olabılır

Ben volkan Tayfur ile görüştüm.10000 dedi.koltuk altı kesisi ile.meme altı kesisi olunca 7000 lira.

Onunkısı yuvarlak galiba. Ya ben aslında Teoman Dogan a yaptırıcaktım İstanbul da , Haldun Hocayı duyunca apar topar ona oldum.Sonra Volkan Tayfur , Ferruh Bingül ü fln forumda arkadaslardan duydum , fiyat olarak zaten 1000 tl oynuyor . Ben Ebru Polat , Scarlet Johansson ın eski hali sımdı kucultturdu, Katy Pery, fln onları gostermıstım unlulerden, ben bıraz buyuk begenıyorum keşke Kim Kardashian deseymısım dedım sonradan hahahah . Yani zevk meselesi tabi boyutu da seklı de ama Haldun Beyle anlaşırsanız bence damla yaptırın ona . Ikınız ıcın de daha rahat olur ve sonuc daha garantılı olabılır

Yaa simdi baktım da hepsi cok güzel bende yuvarlak mı istiyorum acaba:KK64: damla yaptıran bildiginiz ünlü var mıı

özelde 7000 7500 cıvarında galıba Ankara da , Volkan hoca kolaltından fark alıyor evet ama o sekılde fark ısteyen baska hoca duymadım ben .önemli bir şey, yani doktorunuzdan emın olun cunku sanıldıgı kadar basıt bır sey degılmıs . Ben bu kadar hesaplama ve özen isteyen bir ameliyat oldugunu dusunmuyordum, netıcede bır protezı koyuyor sekıl vermıyor fln dıyordum ama hoca cok önemliymiş. Ferruh bey ın web sayfasında Ankara da en cok meme buyutme amelıyatı yapan doktorum fln yazıyordu. Bence aklınıza yatan hocaların hepsıyle konusun , muayeneler ucretsız zaten. Sızınle zevkı en cok uyanı ve sıze guven verenı secın. Forumda gezın zaten yaptıkları amelıyatlar hep bırbırıne benzıyor aynı hocanın.
ojelerim ojelerim canım ben damlanın ustu zamanla cok duz duruyor diye begenmedım ve pek arastırmadım onu acıkcası, zaten yuvarlak daha cogunlukta, abd de de öyle . damla yaptıran forumdakı arkadaslara sorabılırsın ,

Evet ferruh bey çok tecrübeli,işini iyi yapan bir doktor.ben ona güvendim ve pişman olmadım.sonucumdan çok memnunum çok şükür.

Back