Merhaba. Yani kaçıncı denemede grbe kaldınız.Hiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.
Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın
2 ayda bir adet oluyorum, 40 45 günde yumurtlama oluyor. 4 aydır korunmuyoruz 2.denememde hamile kaldım yani 2 ayda bir regl olduğum içinMerhaba. Yani kaçıncı denemede grbe kaldınız.
En son 2 gün önce gittim beta verdim 65 çıkmıştı. Daha da gitmedim 2 gün oldu bugün cuma kadın doğuma randevum var o zaman gideceğimmerhaba 29 Kasımdan sonra kan ölçtürdünüz mü değerleriniz nasıl gidiyorr
Anladım bende ovülasyon takibi ile yumurtlama gördüm günleri değerlendirdim hemde iki kez yumurtlama gördüm ama gebelik oluşmadı2 ayda bir adet oluyorum, 40 45 günde yumurtlama oluyor. 4 aydır korunmuyoruz 2.denememde hamile kaldım yani 2 ayda bir regl olduğum için
Ben betam 1140 iken kadın doğuma gittim kese göremedi bende cuma günü gideceğim, betanın 1500'ün üstünde olması lazımmış görünmesi için. Muhtemelen sizin de görünmez bizi bilgilendirin lütfenEn son 2 gün önce gittim beta verdim 65 çıkmıştı. Daha da gitmedim 2 gün oldu bugün cuma kadın doğuma randevum var o zaman gideceğim
Benim de gözükmeyebilir evetBen betam 1140 iken kadın doğuma gittim kese göremedi bende cuma günü gideceğim, betanın 1500'ün üstünde olması lazımmış görünmesi için. Muhtemelen sizin de görünmez bizi bilgilendirin lütfen
İlk pozitif gördüğünüz gün ve sonraki 2 günü değerlendirdiniz miAnladım bende ovülasyon takibi ile yumurtlama gördüm günleri değerlendirdim hemde iki kez yumurtlama gördüm ama gebelik oluşmadı
Bu ay 2 kez deniycem reglme 4 gün kaldı regl ağrımdan anlıyorum olacağımı. Negatif yani.
Evet. Yumurtlama sonrası 3 gün değerlendirdim. Yumurtlama çstlama ve sonraki gün ikisinde de değerlendirdimİlk pozitif gördüğünüz gün ve sonraki 2 günü değerlendirdiniz mi
Diğer ay deneyin bir de pes etmeden. Ben bir öncekinde 2 pik gün değerlendirmiştim normalde sperm 2 güm yaşıyor diyorlar çatlamaya da denk gelmesi lazımdı olmamıştı adet olmuştum. Bir de gynoseed jel kullanmanızı tavsiye ederim öyle deneyin bir de ben 3-4 gün kullandım belki o vesile olduEvet. Yumurtlama sonrası 3 gün değerlendirdim. Yumurtlama çstlama ve sonraki gün ikisinde de değerlendirdim
Gynoseed aldım. 2 yumurtlamada çatladım gün kullandımDiğer ay deneyin bir de pes etmeden. Ben bir öncekinde 2 pik gün değerlendirmiştim normalde sperm 2 güm yaşıyor diyorlar çatlamaya da denk gelmesi lazımdı olmamıştı adet olmuştum. Bir de gynoseed jel kullanmanızı tavsiye ederim öyle deneyin bir de ben 3-4 gün kullandım belki o vesile oldu
Canım gittin mi bugün göründü mü kesenizBen betam 1140 iken kadın doğuma gittim kese göremedi bende cuma günü gideceğim, betanın 1500'ün üstünde olması lazımmış görünmesi için. Muhtemelen sizin de görünmez bizi bilgilendirin lütfen
Merhaba gittim dün evet kesemiz göründü çok şükür, SAT'a göre 6+2'di ancak keseye göre 4-4,5 haftalık dedi doktorumuz geç döllenme olmuş. 16 Aralık'ta kalp atışını duymak için çağırdı.Canım gittin mi bugün göründü mü keseniz
Kaç mm ölçü acaba keseni bilgin var mi canimMerhaba gittim dün evet kesemiz göründü çok şükür, SAT'a göre 6+2'di ancak keseye göre 4-4,5 haftalık dedi doktorumuz geç döllenme olmuş. 16 Aralık'ta kalp atışını duymak için çağırdı.
5MM ölçtüKaç mm ölçü acaba keseni bilgin var mi canim
Kalp atışını duyana kadar evhamım geçmeyecek sanırım 10 gün sonrasına gün verdiler nasıl bekleyeceğim duyabilecek miyim sıkıntı var mı çok stres yapıyorumOy maşallah süper
Banada haftaya cumartesine randevu verdin bakalım inşallah güzel bir şekilde duyarız hepimizKalp atışını duyana kadar evhamım geçmeyecek sanırım 10 gün sonrasına gün verdiler nasıl bekleyeceğim duyabilecek miyim sıkıntı var mı çok stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?