Pcosta gebe kalabilmek için hangi takviyeleri kullandınız?

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
1.762
231
26
Merhaba kızlar. Ben pcos hastasıyım bu ay 6.kez tedaviye rağmen negatif gördüm maalesef. Pcosta gebe kalabilmek için hayatınızda neleri değiştirdiniz doğal yolla gebe kalmakta mümkün diyorlar bende bi süre böyle denemek istiyorum. İnofolic için hangi ilacı kullandınız ya da hangi takviyeleri aldınız yazarsanız çok sevinirim.

8 ay sonra doğal yolla gebe kaldım yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişkiye girin gebe kalmayı da kafaya takmayın olur o zaman abur cubur yeme ekmek hamur işi yeme sigara kullanma bunlar pcosu daha kötü hale getiriyor ideal kilonda değilsen ideal kilona düş

Kilom az. Yediklerimede oldukça dikkat ediyorum aslında. Takviye olarak öneri istiyorum aslında sizden. İnositol çok işe yaradığını yazıyorlar hep.

yediklerinize dikkat edin. ben diyete ve pilatese başladığım ay hamile kaldım. bol hareket edin ki kan akışı hızlansın. takviye olarak da ben pikassos kullandım. hatta hala daha kullanıyorum. doktorum kan değerlerimin çok iyi olduğunu ve hamilelikte de bu takviyeye devam etmemi istedi.

Kilom az. Yediklerimede oldukça dikkat ediyorum aslında. Takviye olarak öneri istiyorum aslında sizden. İnositol çok işe yaradığını yazıyorlar hep.
Ben folik asit kullandım bir de pcos olduğumu öğrendiğimden beri d vitamini kullanıyordum

Bende pilatese başlamayı düşünüyorum canım bayramdan sonra. Pikassos günde bir kez mi nasıl kullanıyosun canım bende denerim bu ay.

Bir de eczaneden mi alıyosun canım yoksa internetten mi

Bir de eczaneden mi alıyosun canım yoksa internetten mi
internetten güvenilir olmuyor. ben eczaneden alıyorum ama bulması zor. çoğu eczane istek üzerine getirtiyor. ama büyük sehirlerdeki büyük eczanelerde oluyor genelde. bana su an ailem memleketten alıp kargoluyor valla doğuda bize en yakın erzurumdaki ecza deposunda var

Hadi ya çok sıkıntı internette var da bende güvenilir midir diye emin olamadım. 1 kutusunu ne kadara alıyosun canım eczaneden bir de internette günde 3 defa yazıyor kullanımı ama bende doktoruma danışsam mı

üzerinde de öyle yazıyor ama bana doktorum sabah aksam yemekten sonra al dedi en dün kargoya verdi bizimkiler kutusu 750 TLydi. bence kullanımı doktoruna sor sen. vitamin sonucta bir zararı olacağını sanmam ama gerek yok ihtiyactan fazlasını da almaya.

Bana hiç bir takviye önermedi doktorum daha önce. İnternette fiyatı 500 falan baya fark varmış

Bana hiç bir takviye önermedi doktorum daha önce. İnternette fiyatı 500 falan baya fark varmış
exzane de komisyon alıyordur bana doktorum internete güvenme dediği için hep eczaneden alıyorum. bir seferinde internetten almistim içim rahat etmedi attım ama online satış yapam eczaneler falan var belki onlarda bulabilirsin.

Evet canım zaten online satış yapan eczanelere baktım da onlarda güvenilir mi bilmiyoruz ki

Bende pcosluyum Nisan ayında hamile kaldım hayatımın en yüksek kilosuyla hemde 1 yıldır olmuyordu hiç bi şekilde bi ara inofolic combi almıştım ama düzenli içmedim bi kutu bitmemiştir. Hiç birşeye dikkat etmedik artık olmuyo kafasına girmiştim hangi ilişkiden hamile kaldığımı biliyorum çünkü nisanda bi ozaman birleşme olmuştu bayramda yazlıkta kalmıştık ramazan bayramında evde misafir vardı eşimle hiç güne bile dikkat etmeden o iş olduktan sonra wc ye bile gidemedim öyle uyumak durumunda kaldım ve sağıma yattım o ilişkide tutmuş. öncesinde ayaklarımı havaya dikerdim pozisyona dikkat ederdim hiç etmediğimiz zaman oluverdi ve bayramda sürekli gezdik eğlendik hiç düşünmedik bile o yüzden ben en önemlisi akışına bırakmak ve kafaya takmamak diyorum. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın

İnşallah canım çok sağol. Bunu diyen çok fazla kişi var gerçekten akışına bırakmak ne kadar zormuş bi yapabilsem keşke bende salabilsem kendimi. Niye bu kadar sıkıyorum onuda anlamıyorum gerçi allah ol dedikten sonra oluyor burda okuduklarımdan onu anladım vakti zamanı var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…