PCOSLUYUM VE YETERLİ BİLGİM YOK

busenizse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
2
0
1
24
Merhaba hanımlar;

Evleneli 1,5 sene oldu ve ortalama 1 yıldır her seferinde olmamakla birlikte korunmasız bir ilişkimiz var ve malesef bir gebelik olmadı.Evlendiğimde kilo alımı ile beraber adet döngüm aşırı bozuldu düzensizleşti. En son 6 ay regl olmadım kadın doğuma gittiğimde pcos dendi. Doğum kontrol hapı verildi adet söktürücü ile beraber. Adet söktürücü ile regl oldum sonraki reglim 1,5 ay sonra kendiliğinden geldi ve ondan sonra 2 aydır regl olmuyorum. Size danışmak istediğim bir konu var bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum.
LH : 6,41 mIU / mL
ESTRADIOL : 45 pg/mL
TSH : 2,08 uIU/mL
FSH : 4,08 mIU/mL
PROLAKTİN : 16,17 ng/mL
BU SEVİYELER E NABIZDA NORMAL DIŞI GÖZÜKMÜYOR
ADET DÖNEMİ DIŞINDA VERİLEN KAN SONUÇLARI

BENİM NASIL İLERLEMEM GEREKİYOR BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

Burada açılmış bir sürü konu var yine İnternet bir sürü bilgi dolu sosyal medyada sadece pcos üzerine paylaşım yapan hesaplar var PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye! direkt bu sayfayı oku. Tek tedavisi var kilo verip sağlıklı beslenip spor yapacaksın o zaman bile geçmeyecek ama etkisi azalacak. Zaten tedavisi yok bunun doktor dedi mi pcos diye ultrasondan bakıp

Burada açılmış bir sürü konu var yine İnternet bir sürü bilgi dolu sosyal medyada sadece pcos üzerine paylaşım yapan hesaplar var PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye! direkt bu sayfayı oku. Tek tedavisi var kilo verip sağlıklı beslenip spor yapacaksın o zaman bile geçmeyecek ama etkisi azalacak. Zaten tedavisi yok bunun doktor dedi mi pcos diye ultrasondan bakıp
Evet söyledi ultrasondan. Sadece kan değerlerimde gebeliğe engel durup olup olmadığını öğrenmek istemiştim. Bu kan seviyelerinin de bir anlamı olduğunu okudum. Elbette araştırıyorum ama insana işte çevresinde olmadığı için böyle aynı tanı konmuş insanlarla dertleşmek konuşmak iyi geliyor. Sayfa ile ilgileneceğim teşekkürler.

Back
X