23mm baya iyi boyut çatlatma ,iğnesini yaptımı pekiBu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
Tabi nasip o işler23mm baya iyi boyut çatlatma ,iğnesini yaptımı peki
evet pkosta ovulasyon testi bazısında pik çıkıyor ve devam ediyor bazısındada hep silik olarak devam ediyor senin gibi
ya gelişmiyor kalıyor yada çatlamıyor evet alt ultrasonla daha iyi belli olur tabiki yumurta ve boyutu ,klomende bazen kist,e sebep oluyor onun için çatlatma iğnesi veriyor dr,kendiliğinden çatlamadığı için ,hayırlısı olur inşallah.
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım araştırırken yorumunuzu gördüm. Klomen kullanmıştım bugün 2 tane 18 ve 25 mm yumurta olduğunu söyledi doktorum iğne vermedi 2 gün bekleyip çatlama olmasını deneyeceğiz dedi. Ben evde ovulasyon testi yapıyorum bugün belki 3 4 tane yaptım doktordan sonra fakat testler aynı sizinki gibi negatif. Neden böyle oluyor acaba?Bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
benimde böyle olmustu doktor 18mm dediğinde ovulasyon testim negatiftiBu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
Sordunuz mu doktora ya da başına gelenlere neden öyle oluyor acaba Bi sonuca vardınız mı ben de aynı durumdayım da kafama takıldı resmen bu durum bugünbenimde böyle olmustu doktor 18mm dediğinde ovulasyon testim negatifti
Nasıl anladıniz acabaDün iğne oldum bugün havuç yedim baya akşam üstü 24 saat olmadan çatladı yumurtam
Pazartesiye kadar bekle ilişki olsun pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce bekleyeyim mi kendim iğne alıp vurayım mı kist olur yorumlarından sonra korktum şuanBence hiç vakit kaybetme kiste dönüşmeden catlatma iğnesini yap doktorunu dinleme
Pcos olduğumuz içindir benceSordunuz mu doktora ya da başına gelenlere neden öyle oluyor acaba Bi sonuca vardınız mı ben de aynı durumdayım da kafama takıldı resmen bu durum bugün
Yarın Bi doktora daha gideyim en iyisi kafayı yicem yoksa artıkBence hiç işini riske bırakma vur iğneyi geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?