Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pcoslular ve yumurtlama
- Konu Sahibi Petunyal1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aba pkosta ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz bi nevi yumurtlamave gelişme sorun u çünki
bande pkosla hamile kalmıştım yani gebe kalınmıyacak diye bişey yok sabır biraz evet yumurtladığını anlarsın
sen eniyisi ovulasyon testi ile takip et netten al laboqick ben onu kullanmıştım .çokta araştırma herkes bişey söyler kafan karışır .
bande pkosla hamile kalmıştım yani gebe kalınmıyacak diye bişey yok sabır biraz evet yumurtladığını anlarsın
sen eniyisi ovulasyon testi ile takip et netten al laboqick ben onu kullanmıştım .çokta araştırma herkes bişey söyler kafan karışır .
- 29 Temmuz 2024
- 464
- 157
- 18
23mm baya iyi boyut çatlatma ,iğnesini yaptımı pekiBu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
evet pkosta ovulasyon testi bazısında pik çıkıyor ve devam ediyor bazısındada hep silik olarak devam ediyor senin gibi
ya gelişmiyor kalıyor yada çatlamıyor evet alt ultrasonla daha iyi belli olur tabiki yumurta ve boyutu ,klomende bazen kist,e sebep oluyor onun için çatlatma iğnesi veriyor dr,kendiliğinden çatlamadığı için ,hayırlısı olur inşallah.
Tabi nasip o işler23mm baya iyi boyut çatlatma ,iğnesini yaptımı peki
evet pkosta ovulasyon testi bazısında pik çıkıyor ve devam ediyor bazısındada hep silik olarak devam ediyor senin gibi
ya gelişmiyor kalıyor yada çatlamıyor evet alt ultrasonla daha iyi belli olur tabiki yumurta ve boyutu ,klomende bazen kist,e sebep oluyor onun için çatlatma iğnesi veriyor dr,kendiliğinden çatlamadığı için ,hayırlısı olur inşallah.
- 2 Aralık 2024
- 106
- 16
- 13
- 31
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım araştırırken yorumunuzu gördüm. Klomen kullanmıştım bugün 2 tane 18 ve 25 mm yumurta olduğunu söyledi doktorum iğne vermedi 2 gün bekleyip çatlama olmasını deneyeceğiz dedi. Ben evde ovulasyon testi yapıyorum bugün belki 3 4 tane yaptım doktordan sonra fakat testler aynı sizinki gibi negatif. Neden böyle oluyor acaba?Bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
- 11 Ekim 2024
- 419
- 187
- 18
benimde böyle olmustu doktor 18mm dediğinde ovulasyon testim negatiftiBu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
- 2 Aralık 2024
- 106
- 16
- 13
- 31
Sordunuz mu doktora ya da başına gelenlere neden öyle oluyor acaba Bi sonuca vardınız mı ben de aynı durumdayım da kafama takıldı resmen bu durum bugünbenimde böyle olmustu doktor 18mm dediğinde ovulasyon testim negatifti
- 2 Aralık 2024
- 106
- 16
- 13
- 31
Nasıl anladıniz acabaDün iğne oldum bugün havuç yedim baya akşam üstü 24 saat olmadan çatladı yumurtam
- 2 Aralık 2024
- 106
- 16
- 13
- 31
Pazartesiye kadar bekle ilişki olsun pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce bekleyeyim mi kendim iğne alıp vurayım mı kist olur yorumlarından sonra korktum şuanBence hiç vakit kaybetme kiste dönüşmeden catlatma iğnesini yap doktorunu dinleme
Pcos olduğumuz içindir benceSordunuz mu doktora ya da başına gelenlere neden öyle oluyor acaba Bi sonuca vardınız mı ben de aynı durumdayım da kafama takıldı resmen bu durum bugün
- 2 Aralık 2024
- 106
- 16
- 13
- 31
Yarın Bi doktora daha gideyim en iyisi kafayı yicem yoksa artıkBence hiç işini riske bırakma vur iğneyi geç