• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcoslular ve yumurtlama

Petunyal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
169
62
28
27
Pcoslular yumurtladığınızı anlıyor musunuz ?

Yada ovülasyon testi ile mi takip ediyorsunuz

aba pkosta ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz bi nevi yumurtlamave gelişme sorun u çünki
bande pkosla hamile kalmıştım yani gebe kalınmıyacak diye bişey yok sabır biraz evet yumurtladığını anlarsın
sen eniyisi ovulasyon testi ile takip et netten al laboqick ben onu kullanmıştım .çokta araştırma herkes bişey söyler kafan karışır .

Bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede

Eklentiler

• 1000070691.jpg
    1000070691.jpg
    236,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık dün 23mm lik bi tane yumurtam vardı çok yüksek olmasına rağmen ovulasyon testim bu sekildeydi en iyisi yumurta takibi için alttan muayene pcos var bendede
23mm baya iyi boyut çatlatma ,iğnesini yaptımı peki
evet pkosta ovulasyon testi bazısında pik çıkıyor ve devam ediyor bazısındada hep silik olarak devam ediyor senin gibi
ya gelişmiyor kalıyor yada çatlamıyor evet alt ultrasonla daha iyi belli olur tabiki yumurta ve boyutu ,klomende bazen kist,e sebep oluyor onun için çatlatma iğnesi veriyor dr,kendiliğinden çatlamadığı için ,hayırlısı olur inşallah.

23mm baya iyi boyut çatlatma ,iğnesini yaptımı peki
evet pkosta ovulasyon testi bazısında pik çıkıyor ve devam ediyor bazısındada hep silik olarak devam ediyor senin gibi
ya gelişmiyor kalıyor yada çatlamıyor evet alt ultrasonla daha iyi belli olur tabiki yumurta ve boyutu ,klomende bazen kist,e sebep oluyor onun için çatlatma iğnesi veriyor dr,kendiliğinden çatlamadığı için ,hayırlısı olur inşallah.
Tabi nasip o işler

Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım araştırırken yorumunuzu gördüm. Klomen kullanmıştım bugün 2 tane 18 ve 25 mm yumurta olduğunu söyledi doktorum iğne vermedi 2 gün bekleyip çatlama olmasını deneyeceğiz dedi. Ben evde ovulasyon testi yapıyorum bugün belki 3 4 tane yaptım doktordan sonra fakat testler aynı sizinki gibi negatif. Neden böyle oluyor acaba?

benimde böyle olmustu doktor 18mm dediğinde ovulasyon testim negatifti

Benimkide gerek yok dedi bende elimde var dedim yap ozaman dedi yaptiktan 24. Saatte ve 36. Saatte gir ilişkiye dedi sonra gun aşırı yap dedi

Back