Pcoslular Bi bakınn??

Olurda ne zaman olur işte. 40ından sonrada çevremde doğuran çok ama işte nasip ne zaman olacagini Allah biliyor bu süreci beklerken de yipraniyoruz işte :/
haklısın canım seni çok iyi anlıyorum maddi mannevi cok yıprandım benim gibi kaç kadın var yıpranan ama dediğim gibi cok gençsin ,aklna geldiginde daha yaşım genç olur elbet de:) çalışıyormusun bu arada?

Siz hiç denediniz mi kürler falan? Alternatif tıp ürünlerinden bir şeyler? Daha gençcim olur diyemiyorum işte çevre baskısından dolayı. Çalışmıyorum 1 buçuk senedir evdeyim

Siz hiç denediniz mi kürler falan? Alternatif tıp ürünlerinden bir şeyler? Daha gençcim olur diyemiyorum işte çevre baskısından dolayı. Çalışmıyorum 1 buçuk senedir evdeyim
aslında kür yaptırdm ama henüz gidip alamadım ,balıkesirden getirtirdim, bu ayda ovulasyn testi yaptım yumurta oldu,çatladı ama işte negatif yine ,düzensiz adet oluyordm 10 kg verdim cok şükür5 aydır adet oluyorum düzenli yani ğün geçsede 5 ğün falan geçiyor

Ne kürü yaptırdınız? Bende geçen sene düzensizlik başladı doğum kontrol hapı kullanıp bırakınca sonra pcos tanısı aldım. Kilo aldım kilo verince duzeliyormus biraz ama evlenmeden önceki kiloma donemiyorum. Zayifliyorum bu sefer daha fazla olarak alıyorum. Hareketsiz yaşam olunca böyle oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…