Aynı zamanlarda transfer olucaz sanırım.Ama benim adet olduktan sonra 15 günde hazırlama yapılacakmış rahim için akupunktur falan yapılıcak.Beklemek sabır etmek zor ama işte imtihanımız.
Nerede yaptırıyorsun canım ve doktorun kim acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı zamanlarda transfer olucaz sanırım.Ama benim adet olduktan sonra 15 günde hazırlama yapılacakmış rahim için akupunktur falan yapılıcak.Beklemek sabır etmek zor ama işte imtihanımız.
Görev nedeniyle Mardindeyiz Diyarbakırda yaptırıyorum ben Hakan Çoksüer doktorum.Nerede yaptırıyorsun canım ve doktorun kim acaba ?
Benim tahmini şubat sonu transfer olacak gibi. Bu hafta sonu opu olacak hayırlısıyla. Adetimden sonra ben de rahim hazırlığına başlayacağımAynı zamanlarda transfer olucaz sanırım.Ama benim adet olduktan sonra 15 günde hazırlama yapılacakmış rahim için akupunktur falan yapılıcak.Beklemek sabır etmek zor ama işte imtihanımız.
Canm merhaba bende ohss oldum 6ocakta opu yapildi 2adet sonra dondurulmuş embriyo transferi yapilacak inşallah benimde sonucum pozitif olur endiseliyim kokruyorum da gebeligin hayirli olsun tek embriyomu transfer edildiMerhaba ben 20 aralıkda transfer oldum ve şuan 4 haftalık gebeyim benimde ohss oldum dondurulmuş emriyo transferi oldu ve çok şükür pozitif çıktı
Ben de tedaviye başladım. Doktorum kesinlikle taze transfer yapmayacağını, dondurulmuş la şansın %10 kadar arttığını söyledi. Doktorunuza güveniyorsanız, hiç aklınızı bulandırmayın benceMerhaba tüm anne adayları pcoslu olupta tüp bebekle yaşadığı süreci anlatmak isteyen ümit olmak isteyen var mı?
Şuan pcos ve tüp bebek yaptırdım ama dondurduk Ohss riskine karşı.Dondurulmuş ihtimali nasıl oluyor
Nerede tedavi oldun canımBen de pcosluyum ve 3.denememde dondurulmus 5.gün emb. İle hamileyim cok şükür.5 tane dondurulmustu.bikac ay arayla ilk iki denemede ikiser tane transfer edildi ama malesef negatifti.sonuncu tek kalan tuttu.nasip yani teke cifte bakmiyo.pco zaten sansi en yuksek olan grup diye geciyo o yuzden bugun yarin ya da herhangi bir gun muhakkak olacak.moralini bozma.cok okuyup da kafani da herseye takma.ilk ikisinin negatif olmasini buna bagliyorum ben birazda.allah aratmasin kimseye zor sürecler ama insan alisiyo.umudunu yitirme ve olabildigince rahat ol
Sagol canim:) Denizlideyim:)Nerede tedavi oldun canım
Hayırlı olsun bebeğin
Canım riskli miymiş beklemek yani verimi düşürüyor mu acabaMerhaba kızlar, ben de bugün itibariyle tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah bu ay opu olacağım. Benim doktorum da pcos olduğum için ohss riskine karşı transferi takip eden ay yapmayı planlıyor. İlk denemem olduğu için doktorun bir ay beklemek istemesi biraz canımı sıkmıştı ama şimdi biraz rahatladım. Pcos larda olağan bir durum anladığım kadarıyla
Acaba dondurmak verimi düşürüyor muBende pcos hastasiyim 3 defa tup bebek yaptirdim. Banada 1 ay bekleyecegimizi soylediler ama bende herhangi bir sislik gaz sancisi gibi rahatsizliklar olmadi ikisinede raze transfer oldum. Oyuzden hic belki olmuyor pcosluyum diye illa dondurma yapmayabilir. Ama pcoslukarda bu rahatsizlik ve dondurarak diger ay transfer yapmak cok normal
Valla embriyo verimi konusunda birşey diyemem ama bilgisi olan arkadaşlar arttırdığını söylüyor.Canım riskli miymiş beklemek yani verimi düşürüyor mu acaba
O kadar mı peki sonra transfer zamanı bi iğne ilaç tekrar kullanacak mıyız bilio mısunValla embriyo verimi konusunda birşey diyemem ama bilgisi olan arkadaşlar arttırdığını söylüyor.
Ama şunu söyleyebilirim pcos olduğum için çok fazla sayıda yumurtam çok geç bir şekilde gelişti. Ki doktorumun tüm çabalarına rağmen. Opu ya sancıdan çığlıklar atarak girdim. Opu sonrası aynı gün içinde 3 kg aldım. Karnım şişti. Ohss neymiş anladım. Hissettiğim ağrıyı sancıyı kasılmaları düşündükçe bu halde bir embriyonun tutunması nasıl kolay olabilir ki dedim ve hak verdim doktora İlk etapta transferi 2 ay ertelemek üzüyor insanı ama şu halimi görünce iyiki dedim açıkçası
O döneme dair benim de çok bilgim yok açıkçası. Rahim hazırlamak için kullanacağımız şeyler var ama içeriklerini tam bilmiyorum bu arada bnm durumum biraz istisnai bir durumdu. 30+ Olgunlaşmış folikülüm vardı. En son gün doktor artık 2şer santimden 30 tane folikül var şuan yumurtalıklarında biraz zorlaması normal değil mi sence de demişti çarşamba opu oldum bugün daha iyiyim çok şükür toparlamaya başladım bakalımO kadar mı peki sonra transfer zamanı bi iğne ilaç tekrar kullanacak mıyız bilio mısun
Sanirim verimi dusurmuyor hatta cogu doktor daha iyi oldugunu soyluyorAcaba dondurmak verimi düşürüyor mu
Merhaba yaptırdjnızmı hakan beye ve tuttumuGörev nedeniyle Mardindeyiz Diyarbakırda yaptırıyorum ben Hakan Çoksüer doktorum.