- 18 Temmuz 2019
- 13
- 9
- 16
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim dondurulmuş daha iyi oluyor vücudun dinlenmis oluyor .tekraradan rahmi hazırlayıp öyle transfer olunca şansın diğerine göre daha artıyor . Benimkide ertelendi iyikide ertelendi dedim.o siskinlikle birde pozitofi görseydim nasıl olurdum. Çok zor bir hamilelik olurdu sanirm.karnim davul gbiydi ve yumurtaliklarim aşırı ağrıyordu.Merhaba tüm anne adayları pcoslu olupta tüp bebekle yaşadığı süreci anlatmak isteyen ümit olmak isteyen var mı?
Şuan pcos ve tüp bebek yaptırdım ama dondurduk Ohss riskine karşı.Dondurulmuş ihtimali nasıl oluyor
Canım bende iyi ki donduruldu diyorum çünkü benimde 1 hafta ağrı şişkinlik tuhaf şeyler oldu vücudumda..Doktor umutluymuş ama bakalım.Dediğin gibi adetin 2-3.günü 15 günlük hazırlama sürecine girilecekmiş.Bu kadar bekledik o ne ki aslında ama endişeliyim.Merak ediyorum ilk deneyim.Merhaba canim dondurulmuş daha iyi oluyor vücudun dinlenmis oluyor .tekraradan rahmi hazırlayıp öyle transfer olunca şansın diğerine göre daha artıyor . Benimkide ertelendi iyikide ertelendi dedim.o siskinlikle birde pozitofi görseydim nasıl olurdum. Çok zor bir hamilelik olurdu sanirm.karnim davul gbiydi ve yumurtaliklarim aşırı ağrıyordu.
Benim de dondurulmuş embriyolarım var regl olmayı bekliyorum. Opudan sonra şişkinlik ve gaz çok oldu iyi ki beklemişiz diyorumMerhaba tüm anne adayları pcoslu olupta tüp bebekle yaşadığı süreci anlatmak isteyen ümit olmak isteyen var mı?
Şuan pcos ve tüp bebek yaptırdım ama dondurduk Ohss riskine karşı.Dondurulmuş ihtimali nasıl oluyor
Regl olmanıza az kaldı o zaman.Benim bu reglim yeni bitti bidahaki ay regl olmayı bekleyeceğim.1 ay var yani.Benim de dondurulmuş embriyolarım var regl olmayı bekliyorum. Opudan sonra şişkinlik ve gaz çok oldu iyi ki beklemişiz diyorum
Evet bir iki gün içinde bekliyorum doktorum uygun derse bu ay bekleyelim derse diğer ay inşallahRegl olmanıza az kaldı o zaman.Benim bu reglim yeni bitti bidahaki ay regl olmayı bekleyeceğim.1 ay var yani.
Bende pcosluyum 2 tane denemem oldu ama benim herhangi bir rahatsizligim sismelerim olmafi agrimda yoktu hemen transfer edildiler ve tutmadiMerhaba tüm anne adayları pcoslu olupta tüp bebekle yaşadığı süreci anlatmak isteyen ümit olmak isteyen var mı?
Merhaba Allah yardımcınız olsun başta.Bende pcosluyum 2 tane denemem oldu ama benim herhangi bir rahatsizligim sismelerim olmafi agrimda yoktu hemen transfer edildiler ve tutmadi
Hayir herhangi bir sorunum yoktu rahim kakinligi vs.Merhaba Allah yardımcınız olsun başta.
Peki bir sorun var mıydı rahim kalınlığında vb.
5.gün embriyosu mu transfer edilmişti kalite olarak iyimiydi?
Dondurulmuş olması ihtimali artırıyor deniliyor ama keşke dondurulmuş deneseydiniz birini.
Benim de dondurulmuş embriyolarım var regl olmayı bekliyorum. Opudan sonra şişkinlik ve gaz çok oldu iyi ki beklemişiz diyorum
Fazla yumurta oluştuğu için diye biliyorum benNeden oluyor kızlar ?
Fazla yumurta oluştuğu için diye biliyorum ben
Bende pcos hastasiyim 3 defa tup bebek yaptirdim. Banada 1 ay bekleyecegimizi soylediler ama bende herhangi bir sislik gaz sancisi gibi rahatsizliklar olmadi ikisinede raze transfer oldum. Oyuzden hic belki olmuyor pcosluyum diye illa dondurma yapmayabilir. Ama pcoslukarda bu rahatsizlik ve dondurarak diger ay transfer yapmak cok normalMerhaba kızlar, ben de bugün itibariyle tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah bu ay opu olacağım. Benim doktorum da pcos olduğum için ohss riskine karşı transferi takip eden ay yapmayı planlıyor. İlk denemem olduğu için doktorun bir ay beklemek istemesi biraz canımı sıkmıştı ama şimdi biraz rahatladım. Pcos larda olağan bir durum anladığım kadarıyla
Merhaba ben 20 aralıkda transfer oldum ve şuan 4 haftalık gebeyim benimde ohss oldum dondurulmuş emriyo transferi oldu ve çok şükür pozitif çıktı
Doktorlar daha iyi bilir tabiiki.Demekki zamanı değilmiş.İşte umut arıyoruz keşke herkesin tutsa ne güzel olurdu.Hayir herhangi bir sorunum yoktu rahim kakinligi vs.
5 gun embriyosu transfer edildi kalite olarak cok iyi demislerdi.
Bende oyle duydum dondurulmus olmasi ihtimallerinartiriyor ama benim doktorum dondurmaya gerek olmadigini dusundu ve 2sinidie yerlestirdi
Aynı zamanlarda transfer olucaz sanırım.Ama benim adet olduktan sonra 15 günde hazırlama yapılacakmış rahim için akupunktur falan yapılıcak.Beklemek sabır etmek zor ama işte imtihanımız.Merhaba kızlar, ben de bugün itibariyle tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah bu ay opu olacağım. Benim doktorum da pcos olduğum için ohss riskine karşı transferi takip eden ay yapmayı planlıyor. İlk denemem olduğu için doktorun bir ay beklemek istemesi biraz canımı sıkmıştı ama şimdi biraz rahatladım. Pcos larda olağan bir durum anladığım kadarıyla
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah.Transfer sonrası tavsiye ettiğin şeyler var mı peki? Beslenme olarak tükettiğin artı şeyler oldu mu avokado ananas kabak çekirdeği falan gibiMerhaba ben 20 aralıkda transfer oldum ve şuan 4 haftalık gebeyim benimde ohss oldum dondurulmuş emriyo transferi oldu ve çok şükür pozitif çıktı
Evet keske kesin cozum olsaDoktorlar daha iyi bilir tabiiki.Demekki zamanı değilmiş.İşte umut arıyoruz keşke herkesin tutsa ne güzel olurdu.