• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcoslu Tüp Bebekle Hamile Kalanlar

sellygirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
13
9
16
32
Merhaba tüm anne adayları pcoslu olupta tüp bebekle yaşadığı süreci anlatmak isteyen ümit olmak isteyen var mı?
Şuan pcos ve tüp bebek yaptırdım ama dondurduk Ohss riskine karşı.Dondurulmuş ihtimali nasıl oluyor 🥺

Merhaba tüm anne adayları pcoslu olupta tüp bebekle yaşadığı süreci anlatmak isteyen ümit olmak isteyen var mı?
Şuan pcos ve tüp bebek yaptırdım ama dondurduk Ohss riskine karşı.Dondurulmuş ihtimali nasıl oluyor 🥺
Merhaba canim dondurulmuş daha iyi oluyor vücudun dinlenmis oluyor .tekraradan rahmi hazırlayıp öyle transfer olunca şansın diğerine göre daha artıyor . Benimkide ertelendi iyikide ertelendi dedim.o siskinlikle birde pozitofi görseydim nasıl olurdum. Çok zor bir hamilelik olurdu sanirm.karnim davul gbiydi ve yumurtaliklarim aşırı ağrıyordu.

Merhaba canim dondurulmuş daha iyi oluyor vücudun dinlenmis oluyor .tekraradan rahmi hazırlayıp öyle transfer olunca şansın diğerine göre daha artıyor . Benimkide ertelendi iyikide ertelendi dedim.o siskinlikle birde pozitofi görseydim nasıl olurdum. Çok zor bir hamilelik olurdu sanirm.karnim davul gbiydi ve yumurtaliklarim aşırı ağrıyordu.
Canım bende iyi ki donduruldu diyorum çünkü benimde 1 hafta ağrı şişkinlik tuhaf şeyler oldu vücudumda..Doktor umutluymuş ama bakalım.Dediğin gibi adetin 2-3.günü 15 günlük hazırlama sürecine girilecekmiş.Bu kadar bekledik o ne ki aslında ama endişeliyim.Merak ediyorum ilk deneyim.

Benim de dondurulmuş embriyolarım var regl olmayı bekliyorum. Opudan sonra şişkinlik ve gaz çok oldu iyi ki beklemişiz diyorum

Benim de dondurulmuş embriyolarım var regl olmayı bekliyorum. Opudan sonra şişkinlik ve gaz çok oldu iyi ki beklemişiz diyorum
Regl olmanıza az kaldı o zaman.Benim bu reglim yeni bitti bidahaki ay regl olmayı bekleyeceğim.1 ay var yani.

Bende pcosluyum 2 tane denemem oldu ama benim herhangi bir rahatsizligim sismelerim olmafi agrimda yoktu hemen transfer edildiler ve tutmadi😢

Bende pcosluyum 2 tane denemem oldu ama benim herhangi bir rahatsizligim sismelerim olmafi agrimda yoktu hemen transfer edildiler ve tutmadi😢
Merhaba Allah yardımcınız olsun başta.
Peki bir sorun var mıydı rahim kalınlığında vb.
5.gün embriyosu mu transfer edilmişti kalite olarak iyimiydi?
Dondurulmuş olması ihtimali artırıyor deniliyor ama keşke dondurulmuş deneseydiniz birini.

Merhaba Allah yardımcınız olsun başta.
Peki bir sorun var mıydı rahim kalınlığında vb.
5.gün embriyosu mu transfer edilmişti kalite olarak iyimiydi?
Dondurulmuş olması ihtimali artırıyor deniliyor ama keşke dondurulmuş deneseydiniz birini.
Hayir herhangi bir sorunum yoktu rahim kakinligi vs.
5 gun embriyosu transfer edildi kalite olarak cok iyi demislerdi.
Bende oyle duydum dondurulmus olmasi ihtimallerinartiriyor ama benim doktorum dondurmaya gerek olmadigini dusundu ve 2sinidie yerlestirdi

Merhaba kızlar, ben de bugün itibariyle tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah bu ay opu olacağım. Benim doktorum da pcos olduğum için ohss riskine karşı transferi takip eden ay yapmayı planlıyor. İlk denemem olduğu için doktorun bir ay beklemek istemesi biraz canımı sıkmıştı ama şimdi biraz rahatladım. Pcos larda olağan bir durum anladığım kadarıyla

Merhaba kızlar, ben de bugün itibariyle tedaviye başladım. Herşey yolunda giderse inşallah bu ay opu olacağım. Benim doktorum da pcos olduğum için ohss riskine karşı transferi takip eden ay yapmayı planlıyor. İlk denemem olduğu için doktorun bir ay beklemek istemesi biraz canımı sıkmıştı ama şimdi biraz rahatladım. Pcos larda olağan bir durum anladığım kadarıyla
Bende pcos hastasiyim 3 defa tup bebek yaptirdim. Banada 1 ay bekleyecegimizi soylediler ama bende herhangi bir sislik gaz sancisi gibi rahatsizliklar olmadi ikisinede raze transfer oldum. Oyuzden hic belki olmuyor pcosluyum diye illa dondurma yapmayabilir. Ama pcoslukarda bu rahatsizlik ve dondurarak diger ay transfer yapmak cok normal

Merhaba ben 20 aralıkda transfer oldum ve şuan 4 haftalık gebeyim benimde ohss oldum dondurulmuş emriyo transferi oldu ve çok şükür pozitif çıktı

Hayir herhangi bir sorunum yoktu rahim kakinligi vs.
5 gun embriyosu transfer edildi kalite olarak cok iyi demislerdi.
Bende oyle duydum dondurulmus olmasi ihtimallerinartiriyor ama benim doktorum dondurmaya gerek olmadigini dusundu ve 2sinidie yerlestirdi
Doktorlar daha iyi bilir tabiiki.Demekki zamanı değilmiş.İşte umut arıyoruz keşke herkesin tutsa ne güzel olurdu.

Aynı zamanlarda transfer olucaz sanırım.Ama benim adet olduktan sonra 15 günde hazırlama yapılacakmış rahim için akupunktur falan yapılıcak.Beklemek sabır etmek zor ama işte imtihanımız.

Merhaba ben 20 aralıkda transfer oldum ve şuan 4 haftalık gebeyim benimde ohss oldum dondurulmuş emriyo transferi oldu ve çok şükür pozitif çıktı
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah.Transfer sonrası tavsiye ettiğin şeyler var mı peki? Beslenme olarak tükettiğin artı şeyler oldu mu avokado ananas kabak çekirdeği falan gibi

Back