Pcoslu olanlar yardımmmm

myakut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
46
8
1
31
Merhaba ben hamilelik düşündüğüm için kadın doğum doktoruna gidip Pcoslu olduğunu öğrendim kan testleri sonucu da Pcoslu olduğum sonucu çıkıyor bana doktor kullanmam için pholicaps diye bir takviye verdi 3 ay kullan sonra başka takviye vereceğim dedi 3 ay sonunda tekrar yazdım şimdi felixon woman diye bir ilaç önerdi ilaç fiyatı 3000 baktığında tüp bebek tedavisi öncesi kullanılıyor ben daha 1 sene deneyecektim kendim bu ilaca şimdiden bu kadar fiyat vermek istemiyorum ama napcağımı bilmiyorum yardım edermisiniz

Banada pcos var denildi. Progestan verdi. 3 ay kullan dedi adet bittikten 10 gun sonra. Ve folik asit proveive F (inositol iceren) verdi. 3 ay icinde gebelik olmazsa gel yumurtlama testlerine falan bakalim dedi.

Banada pcos var denildi. Progestan verdi. 3 ay kullan dedi adet bittikten 10 gun sonra. Ve folik asit proveive F (inositol iceren) verdi. 3 ay icinde gebelik olmazsa gel yumurtlama testlerine falan bakalim dedi.
Sizinki gene daha uygun sanırım benim ki 3000 biraz pahalı geldi bana

Merhaba ben hamilelik düşündüğüm için kadın doğum doktoruna gidip Pcoslu olduğunu öğrendim kan testleri sonucu da Pcoslu olduğum sonucu çıkıyor bana doktor kullanmam için pholicaps diye bir takviye verdi 3 ay kullan sonra başka takviye vereceğim dedi 3 ay sonunda tekrar yazdım şimdi felixon woman diye bir ilaç önerdi ilaç fiyatı 3000 baktığında tüp bebek tedavisi öncesi kullanılıyor ben daha 1 sene deneyecektim kendim bu ilaca şimdiden bu kadar fiyat vermek istemiyorum ama napcağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
Bende de PCO var ama ilaç vs kullanmadım.

Merhaba ben hamilelik düşündüğüm için kadın doğum doktoruna gidip Pcoslu olduğunu öğrendim kan testleri sonucu da Pcoslu olduğum sonucu çıkıyor bana doktor kullanmam için pholicaps diye bir takviye verdi 3 ay kullan sonra başka takviye vereceğim dedi 3 ay sonunda tekrar yazdım şimdi felixon woman diye bir ilaç önerdi ilaç fiyatı 3000 baktığında tüp bebek tedavisi öncesi kullanılıyor ben daha 1 sene deneyecektim kendim bu ilaca şimdiden bu kadar fiyat vermek istemiyorum ama napcağımı bilmiyorum vitamin içeriğine ne mi

Banada pcos var denildi. Progestan verdi. 3 ay kullan dedi adet bittikten 10 gun sonra. Ve folik asit proveive F (inositol iceren) verdi. 3 ay icinde gebelik olmazsa gel yumurtlama testlerine falan bakalim dedi.Bu vitamini ben kullandım sadece 1 ay ama sonra devam etmedim sizde işe yatradımı

Yok zaten sınır 26 sanırım normal aslında bir sıkıntı olmaz bence zaten prolaktin strese dayalı bir hormon bende önceleri daha fazlaydı
Merhaba benim lh 3 fsh 5 prolaktin 18,24 arası stres yapınca 24 olduğu oldu sınır 29 du
E2 42

Merhaba benim lh 3 fsh 5 prolaktin 18,24 arası stres yapınca 24 olduğu oldu sınır 29 du
E2 42
Yok zaten sınır 26 sanırım normal aslında bir sıkıntı olmaz bence zaten prolaktin strese dayalı bir hormon bende önceleri daha fazlaydı
Vajinal muanyede sağda 9 solda 8 yumurta oluşuyor bana pcos denilebilir mi kist görmedi ama santim olarak küçük kalıylar dedi

Back
X