Pcoslu muyum değil miyim ?

nursenathegirlll

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
133
30
22
Merhabalar çok anlamadığım için buraya açmak istedim 8 aylık evliyiz üç ay önce tesadüfen ultrasonda doktorum pcos görüntüsüne rastladığını ancak belirtileri taşımadığım için problem olmadığını söyledi ( en az iki belirtiyi taşımal lazımmış tanı için ) yine de içim rahat etmedi daha teşekküllü bir hastaneden randevu aldım dün muayene oldum jinekolojik muayene kan testi vesaire hepsini yaptı muayene esnasında sol yumurtlalıkta sorun olmadığını ancak sağda tesbih dizilimi dedikleri şekilde küçük kistler olduğunu söyledi. Polikistik over görüntüsü dedi ancak hormonlarda herhangi bir problem olmadığını değerlerin normal olduğunu söyledi . Hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım kıllanmam hiç olmadı yaşıtlarıma göre de çok zayıfım (41 kiloyum ) ancak yine de içime şüphe düştü. Şu an bir problem yok ama bir yıl dene çocuğun olmazsa 13. Ay eşinle gel tekrar değerlendirelim dedi . Korunmayı bırakalı bir ay oldu geçen ay gebelik olmadı tam günümde regl oldum ister istemez de panik yapmaya başladım bilen biri beni aydınlatabilir mi ?

Panik stres yaparsan o da hormonları etkiler prolaktini falan yükseltebilir engel olabilir hamile kalmaya, rahat olmaya bak ilk aydan olmayabilir 1 seneye kadar normal

X