Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa beraber gün sayicagiz desene ne kadardır evlisinAy bende dün ilk kez mikroçipli aşılama yaptırdım bakalıım bendede pcos var
Aa bende 3 Sene nasıl olsun yatıyorum ancak ayağa kalkmamaya çalışıyorum sende3 sene canım, nasıl durumlar sende :)
Ne işle uğraşıyorsun canımAhhh canıım ben çalışıyorum maleseff
Aynen birde işlemde rahim ağzı açıldı ya oda ağrı yapar çalışmanı kafana takma zor değilmiş işinMuhasebe kuzum çok zorlanmıyorum ama biraz eğilip kalktığımda oturup kalkarken ağrı oluyor çatlatma iğnesinden diye düşünüyorum
Annem bende o yapıyor bugün gitti yoksa bende çok rahat edemiyorum ama o kadar da çabaladım diyorum ondan bırakıyorumO zor değilde temizlik yapmadan duramıyorum ya
Büyük ihtimalle çalıştığın için oda bende yok yattigim için sanırımHaklısın valla, göğüs ağrısı çok yok ya sızı gibi dokununca hafif ama daha çok bel kasık var bende ya
Her şey güzel olacak, umudu kendi içinde ara ben öyle yapıyorum biraz tedirginim evet ama bugün olmazsa bile yarın güzel haberler alacağız inanıyorum :))
Hatay Mozaik hastahasi sencanım sen nerde tedavi görüyorsun