Pcos

• Konu Sahibi Konu Sahibi selk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
15
1
1
23
Pcos için ne yapmalıyım belirti olarak erkek tipi kıllanma, saç dökülmesi, adet düzensizliğim görünüyor bunu düzeltmek için neler yaptınız bilgi verebilir misiniz?

Pcos için ne yapmalıyım belirti olarak erkek tipi kıllanma, saç dökülmesi, adet düzensizliğim görünüyor bunu düzeltmek için neler yaptınız bilgi verebilir misiniz?
Pko düzelmez sadece zayiflanirsa pko gorunumu azalir

Maalesef düzelmiyor kilo vererek spor yaparak bir nebzede olsa hafifler.

Maalesef düzelmiyor kilo vererek spor yaparak bir nebzede olsa hafifler.
Kilom yok kişisel olarak çok takıntılıyım endokrinolojiye bile çıktım yapılabilecek bişey yok deniyor sadece inositol folik asit ve d vitamini takviyesi kullanıyorum başka yapılabilecek birşey yok dendi kadın doğum doktoru da endokrinoloji doktoru da

Bendede düzensizlik vardı kasik ağrısı yaşadım bı hafta dün öğrendim kist varmış hormon ilacı antibiyotik yazdı

Bendede düzensizlik vardı kasik ağrısı yaşadım bı hafta dün öğrendim kist varmış hormon ilacı antibiyotik yazdı
Benim herhangi bir ağrım olmuyor çok nadir bel ağrım olur doktora gittim Ocak ayında pcos dedi sadece inositol folik asit kullanmamı önerdi paketli gıdalardan uzak durmam gerekiyormuş

Benim herhangi bir ağrım olmuyor çok nadir bel ağrım olur doktora gittim Ocak ayında pcos dedi sadece inositol folik asit kullanmamı önerdi paketli gıdalardan uzak durmam gerekiyormuş
Kesinlikle bunları uygula ve gluten laktoz kesebildiğin kadar kes ketojenik beslenmeyi araştır

Aynen ve soğan suyu muhakak denemeni tavsiye ederim sabah aç karni akşam bide soğan kürü

Back
X