• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS

tugcesanlI6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
52
18
3
29
Merhaba hanımlar yaklaşık 1 sene önce alttan ultrason ile Pcos teşhisi konuldu. Pcos ile hamile kalan bayanlar, bu süreçte neler yaptınız? tedavisiz hamile kalan varmı aranızda. beslenme yaşam tarzınızı değiştirdinizmi? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba hanımlar yaklaşık 1 sene önce alttan ultrason ile Pcos teşhisi konuldu. Pcos ile hamile kalan bayanlar, bu süreçte neler yaptınız? tedavisiz hamile kalan varmı aranızda. beslenme yaşam tarzınızı değiştirdinizmi? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba bende pcosum yeni öğrendim doktor bana inositol içerikli takviye verdi ben İnternet'e araştırdım ve gluteni en aza indirmem gerektiğini anladım diyet yapıp sağlıklı besleniyorum magnezyum d vitamini içerikli takviye kullanıyorum omega 3 kullanıyorum falan ve bunların hepsi bana iyi geldi gerçekten yaşam standartini değiştirince bisiler degisiyormus bizim olayımız yumurta kalitemiz onu destekleyince esimizde de problem yoksa gebe kalırız

Back