• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos

Doktor bana diane 35 verdi onu kullanıyorum 7 aydır ve bayağı iyi geldi bide zayiflaman lazım
Ben zaten çok zayıfım 48 kiloyum oldum olası da kilo alamam pko olanlarda böyle kilo algısı var sanırım okudukça gördüm bende şaşırdım ama tek sıkıntım adet olamıyorum doktor bana tarlusal ve klomen verdi çocuk isteğim olduğu için. İnsan mecbur kalıyor ota bazen yani o kadar çaresiz oluyorsun ki

Pko olan biri olarak deneyimlendiğim tek şey düzenli harekette adet düzeliyor bi ara çalıştım biraz da ağır fabrika işiydi o ağır dönemde tıkır tıkır adet oldum, işten çıktım yine aynı düzensizlik üstüne bide evlendim evde iyice şiştim sadece ot içip beklememeliyiz, hareket, diyet, sağlıklı beslenme ve düşünmemek...

Pko olan biri olarak deneyimlendiğim tek şey düzenli harekette adet düzeliyor bi ara çalıştım biraz da ağır fabrika işiydi o ağır dönemde tıkır tıkır adet oldum, işten çıktım yine aynı düzensizlik üstüne bide evlendim evde iyice şiştim sadece ot içip beklememeliyiz, hareket, diyet, sağlıklı beslenme ve
Ben zaten çok zayıfım 48 kiloyum oldum olası da kilo alamam pko olanlarda böyle kilo algısı var sanırım okudukça gördüm bende şaşırdım ama tek sıkıntım adet olamıyorum doktor bana tarlusal ve klomen verdi çocuk isteğim olduğu için. İnsan mecbur kalıyor ota bazen yani o kadar çaresiz oluyorsun ki
bende oldum olası zayıfım ama göbek bölgesinde oluşan yağı eritmemiz gerekiyor. 47 kiloyum bende ama doktorum bana sürekli göbek bölgesinden 1 2 kilo daha verip göbeğini yok etmen gerekiyor diyor. Göbek yağlanmasıylada ilgisi varmış

bende oldum olası zayıfım ama göbek bölgesinde oluşan yağı eritmemiz gerekiyor. 47 kiloyum bende ama doktorum bana sürekli göbek bölgesinden 1 2 kilo daha verip göbeğini yok etmen gerekiyor diyor. Göbek yağlanmasıylada ilgisi varmış
Öyle gerçekten zayıflıktan kırılırken bile göbeğim vardı, nasıl verilir bilmiyorum en sağlıklı yolu spor mu

Pko olan biri olarak deneyimlendiğim tek şey düzenli harekette adet düzeliyor bi ara çalıştım biraz da ağır fabrika işiydi o ağır dönemde tıkır tıkır adet oldum, işten çıktım yine aynı düzensizlik üstüne bide evlendim evde iyice şiştim sadece ot içip beklememeliyiz, hareket, diyet, sağlıklı beslenme ve
Öyle gerçekten zayıflıktan kırılırken bile göbeğim vardı, nasıl verilir bilmiyorum en sağlıklı yolu spor mu
Bütün doktorlar spor diyor ama ne denediysem o göbeği yok edemedim. Tahlillerde kolesterol ve insülin direncin yüksek çıktı mı

Hayatınızda pko ya cok takılıp stres yapmayın saglıklı beslenip kilo almamaya ozem gosterın kafi. Birde kontrol ihmal etmeyin genelde Oyle buyuk bir tedavisi yok. Ve sımdıden uyarıyım evlıysenız cocuk dusunuyorsanız olmayacak vs dıye düşünceleri kafamızdan silin. Bırcok pko sadece gec gebelık yasıyor o kadar. Yeterki sız herseyi oluruna bırakın ve pkoyu hastalık stres haline getirmeyin.
Not, 18 aylık evli ve 15. ayında hamıle kalmış 3 aylık pkolu bir anneyim. Hıcbır tedavı gormedım.

Maşallah 🧿 sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bende 5 aya giricem evliyim bebek istiyoruz PCO var bende kilom yok hormonlarım normal Sadece ultroson da pko gözüküyor inşallah benimde bebeğim olur . Adet gecikmesi yaşıyorum

Bütün doktorlar spor diyor ama ne denediysem o göbeği yok edemedim. Tahlillerde kolesterol ve insülin direncin yüksek çıktı mı
20200203_000141.jpg
20200203_000158.jpg

Benim tahlil sonuçlarim normal. Ultrosan da pko gözüküyor kilom yok. İnsülin direnci yok. İlaçsız adet olamiyorum bende hayıt çayına baslicam

Pko olan biri olarak deneyimlendiğim tek şey düzenli harekette adet düzeliyor bi ara çalıştım biraz da ağır fabrika işiydi o ağır dönemde tıkır tıkır adet oldum, işten çıktım yine aynı düzensizlik üstüne bide evlendim evde iyice şiştim sadece ot içip beklememeliyiz, hareket, diyet, sağlıklı beslenme ve düşünmemek...

Benim kilom yok hiç bir zamanda olmadı bayağı zayıfım hatta. Yine de çare değil malesef

Benim şeker kolestrol çok yüksek çıkıyor doktor şeker ilacına başlaman gerekiyor bu hastaların çoğunda var oluyor diyor ama başlamak istemiyorum nasıl bu hastalığın tedavisini bulamazlar anlamadım ya doğum kontrol hapı veriyorlar ya da şeker hapı 😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
Canan Karatay diyetini uygulayabilirsiniz, diyet sadece zayıflamak için tutulmaz, sağlığınızı geri kazanmak icin tutabilirsiniz. Beslenme yanlışsa ilacin yarari yok, beslenme doğruysa ilaca gerek yok!

Canan Karatay diyetini uygulayabilirsiniz, diyet sadece zayıflamak için tutulmaz, sağlığınızı geri kazanmak icin tutabilirsiniz. Beslenme yanlışsa ilacin yarari yok, beslenme doğruysa ilaca gerek yok!
Beslenme ile alakalı bir sıkıntım yok gayet sağlıklı besleniyorum hastalıkla alakalı daha doğrusu adet olamadığım için değerlerde yükselme oluyor

Benim tahlil sonuçlarim normal. Ultrosan da pko gözüküyor kilom yok. İnsülin direnci yok. İlaçsız adet olamiyorum bende hayıt çayına baslicam
Benim hem tahlillerimde hemse ultrasonda çıkıyor. Hayite başlayalı neredeyse 3 ay oluyor bir kere adet olabildim. Her yerde okudum yavaş etkisini gösteriyor yazıyor ilaç kullanmamak için direniyorum etkisini gösterir belki diye

Arkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
Merhaba sonucun ne oldu canım bende bugün aldım iftardan sonra içeceğim

Back