Ben kullandım bende pko yumArkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandım bende pko yumArkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
İşe yaradı mıBen kullandım bende pko yum
Bende regl sancısını tamamen yok etti. Bır de yuzumdekı sivilceler kayboldu. Yavaş yavaş izleri de gidiyor sankiİşe yaradı mı
Adetin düzensiz miydi ya da hayitle düzene girdi miBende regl sancısını tamamen yok etti. Bır de yuzumdekı sivilceler kayboldu. Yavaş yavaş izleri de gidiyor sanki
Adetim düzensiz şimdi de duzene girecek mi diye içiyorumAdetin düzensiz miydi ya da hayitle düzene girdi mi
İnşallah düzene girer bizim ve bizim gibi olan herkesinAdetim düzensiz şimdi de duzene girecek mi diye içiyorum
Amin. İnşallahİnşallah düzene girer bizim ve bizim gibi olan herkesin
Peki naptın adet oldun mu. Bende ilaçsız adet olmuyorum. Merak ediyorum yardım.edersen sevinirim2 kez yumurtlama oldu test yaptım ama adet olamıyorum ona rağmen. Hayit kullanmadan önce yumurtlama olmuyordu. Doktor adet olabilecek bile yumurtlama olmuyor demişti
Hayit çayı ile ilgili bir sürü şey okudum hamile kalan çok olmuş. Bana 2 ay kullan doktora gittik kistlerin gitmiş hormonların düzelmiş olacak dediler. Yumurtlama olmuyordu yumurtlamayı takip etmek için testler olduğunu ve oradan takip edebileceğimi söylemişlerdi. Denedim 1 ayda farklı tarihlerde testler çift çizgi çıktı. Teste göre yumurtlama var dediler ama doktor o testler yalan diyor. Bende anlayamadımBi de çocuk düşünüyorum ondan yumurtlama olması lazim
5 senedir pcoyum ihmal edersen daha beter oluyo ota ilaca bakma doktora git tedavi olArkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
Yumurtan çatlamıyor olabilir. Yok test yalan söylemez ama tabi arada sonuçlar doğruluk acısından sorgulanabilir. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur yada gebelik oluşmuşsa kanda çıkar. Sen şuan adet oldun mu. Durumun neHayit çayı ile ilgili bir sürü şey okudum hamile kalan çok olmuş. Bana 2 ay kullan doktora gittik kistlerin gitmiş hormonların düzelmiş olacak dediler. Yumurtlama olmuyordu yumurtlamayı takip etmek için testler olduğunu ve oradan takip edebileceğimi söylemişlerdi. Denedim 1 ayda farklı tarihlerde testler çift çizgi çıktı. Teste göre yumurtlama var dediler ama doktor o testler yalan diyor. Bende anlayamadım
Oldum rahatladım haftaya doktora gidicem 2 ay sonra git demişlerdi bakalım ne dicekYumurtan çatlamıyor olabilir. Yok test yalan söylemez ama tabi arada sonuçlar doğruluk acısından sorgulanabilir. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur yada gebelik oluşmuşsa kanda çıkar. Sen şuan adet oldun mu. Durumun ne
Bana İstanbul Fatih’te Alp baharat diye bir yere yönlendirdiler baharatçı değil ama bitkisel ilaçlar yapıyor orası. Hayit çayını 2 ay düzenli olarak sabah tok karnına iç ve arkasından doktora git yumurtalıklarının geliştiğini göreceksin 5 aylık bir tedavi olduğunu söylediler bakalım haftaya hayit bitiyor doktora gittiğimde görcem. Adet olabildim ama sayesindeNe hayıt, aslan pençesi ne soğan kürü hiç bi işe yaramadı arkadaşım!! Hatta daha da beter oldu gelmeyen adet yine gelmedi büyük bi ümitle soluğu doktora gidip genel kan tahlili ve beta Hcg isterken buldum. Doktor bitkisel şeyler kansızlık yapıyor diyerek tavsiye etmedi.. Kendimi kan ilaçları içerken buldum. Akışına bırak gitsin arkadaşım ,takmayın yani çaresi yok bunun :/
Inşallah sende işe yarar ne diyeyim. Ben faydasını görmedim malesefBana İstanbul Fatih’te Alp baharat diye bir yere yönlendirdiler baharatçı değil ama bitkisel ilaçlar yapıyor orası. Hayit çayını 2 ay düzenli olarak sabah tok karnına iç ve arkasından doktora git yumurtalıklarının geliştiğini göreceksin 5 aylık bir tedavi olduğunu söylediler bakalım haftaya hayit bitiyor doktora gittiğimde görcem. Adet olabildim ama sayesinde
Amin inşallah çok teşekkür ederimInşallah sende işe yarar ne diyeyim. Ben faydasını görmedim malesef
Tedavisi mi var ki, adet söktürücü, yumurta büyütücü ilaç verip gönderiyorlar5 senedir pcoyum ihmal edersen daha beter oluyo ota ilaca bakma doktora git tedavi ol
Doktor bana diane 35 verdi onu kullanıyorum 7 aydır ve bayağı iyi geldi bide zayiflaman lazımTedavisi mi var ki, adet söktürücü, yumurta büyütücü ilaç verip gönderiyorlar
PCOS da malesef sadece ot tek basina fayda etmiyor, saglikli beslenerek kurleri yapmak daha etkili olur. Yani bende oyle ishe yaramisti.Arkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da