Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenmiyorum ben artk otlara falan akışına bırak sen en iyisiArkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
Canim 40 gün olduysa doktora gitmeni tavsiye ediyorum geciktirme daha fazla. Hayit veya soğan kürü etkili evet.Arkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
Bende de duzensiz adet var ilacla oliyorum hayit ise yaradi mi yazarsaniz sevinirim. Yumurtlama oldu mu sizdeArkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
Bn de hayıt kullandım ama adet olmadım doktora gittim tarlusal verdi.Arkadaşlar merhaba, 16 kasımda en son adet oldum hayit otuna başladım tam kırk gün oldu ama hiç bir belirti yok. Pcos olup hayit otu kullanan var mı? Adeti düzelen ya da
merhaba ben yaklaşık 1.5 ay önce normal kontrolde polikistik olduğumu öğrendim ogrendikten sonra adetim yaklaşık 15 gün gecikti tarlusal verdi doktor kullandım bittikten sonraki 3.gun adet oldum ama sümüksü yapıda kanlı şekilde geldi akıntı baya geldi ilerleyen saatlerde akıntı kahverengiye dönüştü randevu hemen alamıyoruz maalesef çok merak ediyorum rica etsem bilgi verebilir misinizBende de duzensiz adet var ilacla oliyorum hayit ise yaradi mi yazarsaniz sevinirim. Yumurtlama oldu mu sizde
Canim ben hic kullanmadim bilmiyorummerhaba ben yaklaşık 1.5 ay önce normal kontrolde polikistik olduğumu öğrendim ogrendikten sonra adetim yaklaşık 15 gün gecikti tarlusal verdi doktor kullandım bittikten sonraki 3.gun adet oldum ama sümüksü yapıda kanlı şekilde geldi akıntı baya geldi ilerleyen saatlerde akıntı kahverengiye dönüştü randevu hemen alamıyoruz maalesef çok merak ediyorum rica etsem bilgi verebilir misiniz
Güvenmiyorum ben artk otlara falan akışına bırak sen en iyisi
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 6 sene yasmin kullandım parmağıma pıhtı attı doktor ilaç kullanamazsın beklemen lazım diyor. Soğan kürünü denedim, tarlusal içtim ama yine bir faydası olmadı.Canim 40 gün olduysa doktora gitmeni tavsiye ediyorum geciktirme daha fazla. Hayit veya soğan kürü etkili evet.
Sogan kuru ne hemen baslayabilirsin adet olmanı sağlar Allahin izniyle
2 kez yumurtlama oldu test yaptım ama adet olamıyorum ona rağmen. Hayit kullanmadan önce yumurtlama olmuyordu. Doktor adet olabilecek bile yumurtlama olmuyor demiştiBende de duzensiz adet var ilacla oliyorum hayit ise yaradi mi yazarsaniz sevinirim. Yumurtlama oldu mu sizde
Akışına bıraktım ama her yerim şiş hızla kilo almaya başladım. Çok kötü bir durumGüvenmiyorum ben artk otlara falan akışına bırak sen en iyisi
Bende basliycam hayita adet olursam2 kez yumurtlama oldu test yaptım ama adet olamıyorum ona rağmen. Hayit kullanmadan önce yumurtlama olmuyordu. Doktor adet olabilecek bile yumurtlama olmuyor demişti
Adeti beklemene gerek yok kiBende basliycam hayita adet olursam
Ya bana adet olunca basla dediler. Simdi 35. Gundeyim basliyim mi sence.Adeti beklemene gerek yok ki
Henuz yumurtlama olmadiYa bana adet olunca basla dediler. Simdi 35. Gundeyim basliyim mi sence.
Bilemedim şimdi Alp baharat diye Fatih’te bir yer var oradan almıştım bana hemen başla demişlerdiYa bana adet olunca basla dediler. Simdi 35. Gundeyim basliyim mi sence.
O zaman yarin alayim basliyim bende hayit otu diycem dimiBilemedim şimdi Alp baharat diye Fatih’te bir yer var oradan almıştım bana hemen başla demişlerdi
EvetO zaman yarin alayim basliyim bende hayit otu diycem dimi
Tesekkurler cok sagolun
Rica ederimTesekkurler cok sagolun