- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
- Konu Sahibi herkesgibiyim
Merhabalar Canlar kendimi bildim bileli pco hastasıyım. Dokuz yıllık evliyim ve bir çok tedaviye rağmen çocuk sahibi olamıyordum. Geçen sene yaptığım araştırmalar pcos nun bir şeker dengesi bozukluğu olduğunu ve yapılan glisemik indeksi düşük diyetlerle düzelebileceğini gösterdi. Pcos infertilitesi olan kardeşlerim ablalarım size tavsiyem Ümit aktaş hocamızın tavsiye ettiği diyete uymak. Ben sadece ekmek ve hazır gıda yemeyi keserek bu durumdan kurtuldum. Üç aydır adetim ilaçsız düzene girmişti ki çok şükür mucizem geldi. Allah dermansız hiçbir dert vermiyor deva arayıp bulmakta ve bulduğunu uygulamakta.
Her adet gecikmesinde acaba diyen bir umutla test yapan ve sonuç hep hüsran olanlar ... dokuz sene yaşadım bunları ve emin olun bu sıkıntı sadece bir şeker dengesi bozukluğu
Umutsuz olmayın. Allah isteyip dileyen herkese sağlıkla nasip etsin yavrucakları
Her adet gecikmesinde acaba diyen bir umutla test yapan ve sonuç hep hüsran olanlar ... dokuz sene yaşadım bunları ve emin olun bu sıkıntı sadece bir şeker dengesi bozukluğu
Umutsuz olmayın. Allah isteyip dileyen herkese sağlıkla nasip etsin yavrucakları