• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos ve tüp bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Efnab

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
266
193
23
Merhabalar hanımlar pcos olup tüp bebek yaptıranlar kacıncı denemenizde tuttu önerileriniz nelerdir süreci nasıl yönettiniz ben cok stresliyim. İkinci denemem 🌺

Merhabalar hanımlar pcos olup tüp bebek yaptıranlar kacıncı denemenizde tuttu önerileriniz nelerdir süreci nasıl yönettiniz ben cok stresliyim. İkinci denemem 🌺
Baştan kaybedersiniz stresli olursanız. İlk transferim tuttu 8 haftalikken dusukle sonuclandi. İkinci transferim negatif oldu. Üçüncü transferim oncesinde spor salonuna gittim aktif olmaya çalıştım 5 kilo kadar verdim stresi hayatımdan çıkardım tuttu şuan kucağımda. Bende de pko var

Baştan kaybedersiniz stresli olursanız. İlk transferim tuttu 8 haftalikken dusukle sonuclandi. İkinci transferim negatif oldu. Üçüncü transferim oncesinde spor salonuna gittim aktif olmaya çalıştım 5 kilo kadar verdim stresi hayatımdan çıkardım tuttu şuan kucağımda. Bende de pko var
Allah m hayrlı evlat eylesin size bagıslasın bazen cok umutlu oluyorum bazen cok umutsuz oluyorum benimde ikinci denemem kendiliğinden oldu mu hiç peki hamilelik

Allah m hayrlı evlat eylesin size bagıslasın bazen cok umutlu oluyorum bazen cok umutsuz oluyorum benimde ikinci denemem kendiliğinden oldu mu hiç peki hamilelik
4 sene uğraştık hiç olmadı kendiliğinden. İlk transfer düşük olduktan 3 ay sonra yoğun kanama oldu doktora gittim düşük dedi. Bilmeden baya odalardaki eşyaların yerini değiştirip bazalari filan tek başıma tasimistim sanırım ondan düştü. Bidaha da olmadı tekrar. Umudunuzu kaybetmeyin bizlerinde sınavı bu tevekkül şart evet ama mücadele de şart. Biz bazı kadınlar gibi şak diye gebe kalıp doguramiyoruz ama yalnız da değiliz bu yollardan geçen cok kadın var süreç maddi manevi zor her negatif bi yıkım ama mücadele etmekten asla vazgeçmeyin birgun sağlıkla evladınizi kucağınıza alacaksınız Allahin izniyle

Back