- 13 Aralık 2015
- 832
- 684
- 30
-
- Konu Sahibi Madame butterfly
Bende aşılamadan sonra sancı daha hissedilirdi bu gün 4. Gün hafifledi ama sağda hissediyorum bende daha çok inşallah pozitif sonuçlar alırızMerhaba aşılaman hayırlı olsun, güzel haberler al inşallahben de 15 haziranda yaptırdım. Düne kadar çok sancım vardı artık ara ara vuruyor. Belki adet olurum diyorum ama hiç adet sancılarım gibi değil. Direkt rahmimde hissediyorum. İlk günden sonra sağ kasığım da bi damar zonkluyordu sanki 4 gündür o geçti işte şimdi rahmimde var ama o da ara ara kasılmalara döndü. Bayram dönüşü test zamanım bi de bende pcos var
Amiiiiiiin inşallah güzel sonuçlar alırızBende aşılamadan sonra sancı daha hissedilirdi bu gün 4. Gün hafifledi ama sağda hissediyorum bende daha çok inşallah pozitif sonuçlar alırız
evet bende öyleydim halen aniden ayağa kalkarsam sancı giriyorKızlar bu gün aşılama yapıldığı gün dahil 4.gündeyim yarım saattir kasıklarım sızlıyor özellikle kalkıp yürüdüğümde sizde oldu mu böyle bir şey
Sonuçtan haberdar edin :)Bu gün test yaptım negatif çıktı yarın kan vercem
Bu gün kan verdim negatifSonuçtan haberdar edin :)
NegatifBu gün kan verdim negatifsizin aşılama sonucu ne oldu
Bu ay deneyecek misiniz tekrar ben düşünüyorumNegatif
Yok birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum ve kilo vermeyiBu ay deneyecek misiniz tekrar ben düşünüyorum