- 15 Kasım 2022
- 8
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi busraaa288
Kusura bakmayın kan verdinizmi acaba paylaşır misinizBende amh düşüklüğü vardi 0.28 2 yaşında kızım var tüp bebek oldu sonrasina ve oncesi kaç kez kimyasal düşük kaç gez geçirdim kızım 10 aylıkken kendiliğinden hamile kaldım 11 haftalikken kalbi durdu 2. Bebeğimin kurtaj oldum ve 2 ay sonra yine hamile kaldım keseyi gördüğüm gün düşük oldu oda 1 buçuk seneden beri hamile kalamıyorum ve bende mfk ya denk geldim 3 aylik eş paketini aldım hepsi vitamin takviye hoc bir zararı olmadı 1 aydan beri kulaniyoruz eşimle sabah akşam normalde 22 kasımda adet olmam lazımdı 5. Gün gecikince kan testi yaptirdim 2.30 çıktı bormalde 1.20 çıkardı ve hala adet olmadim bugün 13 cu günüm gecikmeli bugün 1 damla uçuk kahve rengi damla geldi pede birde ıdrarimi yapınca peçeteye silince bazen peçeteye sabah silince pembesi 1 damla kadar leke geldi yarın saglik ocağında kan vercem hamileyim acaba dünde ayakkata kaldıkça kasiklarima bıçak gibi ağrı lar giriyordu uyanınca geçiyordu sizce hamilemiyimdir biraz uzun oldu kusura bakmayın mfk ürünlerinden bir çok bayan hamile kaldı bizde eş paketini 1. Ayımız yarın dolacak
Merhabalar hamile kaldınız miBende amh düşüklüğü vardi 0.28 2 yaşında kızım var tüp bebek oldu sonrasina ve oncesi kaç kez kimyasal düşük kaç gez geçirdim kızım 10 aylıkken kendiliğinden hamile kaldım 11 haftalikken kalbi durdu 2. Bebeğimin kurtaj oldum ve 2 ay sonra yine hamile kaldım keseyi gördüğüm gün düşük oldu oda 1 buçuk seneden beri hamile kalamıyorum ve bende mfk ya denk geldim 3 aylik eş paketini aldım hepsi vitamin takviye hoc bir zararı olmadı 1 aydan beri kulaniyoruz eşimle sabah akşam normalde 22 kasımda adet olmam lazımdı 5. Gün gecikince kan testi yaptirdim 2.30 çıktı bormalde 1.20 çıkardı ve hala adet olmadim bugün 13 cu günüm gecikmeli bugün 1 damla uçuk kahve rengi damla geldi pede birde ıdrarimi yapınca peçeteye silince bazen peçeteye sabah silince pembesi 1 damla kadar leke geldi yarın saglik ocağında kan vercem hamileyim acaba dünde ayakkata kaldıkça kasiklarima bıçak gibi ağrı lar giriyordu uyanınca geçiyordu sizce hamilemiyimdir biraz uzun oldu kusura bakmayın mfk ürünlerinden bir çok bayan hamile kaldı bizde eş paketini 1. Ayımız yarın dolacak
Geçen ay halamadim 15 gün gecikmeden sonra reglim geldi bu ayı bekliyorum 1 ocak adetimi gosteriyor bakalım hayirlisiMerhabalar hamile kaldınız mi
Benimde 15gunluk. Gecikmeden sonra adet oldum mfk eş paketi sipariş ettim gelsin baslicam artık hayırlısıGeçen ay halamadim 15 gün gecikmeden sonra reglim geldi bu ayı bekliyorum 1 ocak adetimi gosteriyor bakalım hayirlisi
Olacak inşallah sabır ve dua ile rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım 1 ocakta regli oldum bu ayda olmadi
Amin canım hepimiz için dualarin kabul olsun insallahOlacak inşallah sabır ve dua ile rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım bişey sorabilir miyim bende bugün basladim 3 aylık eş paketi aldım eşimle kullanmaya başladık çok fazla ilaç var bir yonteminiz varmı bunları kullanmak için sabah 5 akşam 5 arada tek doz olanlar var onları da öğle iciyoruz da çok yaAmin canım hepimiz için dualarin kabul olsun insallah
Çok fazla ilaç var eşime zorla iciriyorum inşaallah bir zararı olmaz ovulasyon testi yapmayin bence doktorun 3 2 3 2 yöntemini uygulayın ben jel almıştım ama kanama yapıyordu bende bıraktım mfk ya basladik bizde inşaallah Allah emeklerimizi boşa cikarmaz tabi yaninda yürüyüş yeşillik ve bol su desleklemek gerekBizde bu ay eş paketine başladık aynı zamanda ovulasyon testi ve jel aldım Rabbim hayırlı şekilde vesile kılar inşallah hepimize
Evet eşler hiç hoşlanmıyor bu ilaç mevzusundan. Bu gynoseed olan jel mi kanama yaptı acaba bende yeni aldım da. Yürüyüşünde pek yaptıramıyorum eşime havalar soğuk diyoÇok fazla ilaç var eşime zorla iciriyorum inşaallah bir zararı olmaz ovulasyon testi yapmayin bence doktorun 3 2 3 2 yöntemini uygulayın ben jel almıştım ama kanama yapıyordu bende bıraktım mfk ya basladik bizde inşaallah Allah emeklerimizi boşa cikarmaz tabi yaninda yürüyüş yeşillik ve bol su desleklemek gerek
Evet gyno set yaptı bende hatta birinci ay kullandim yaptı anlamamıştım ondan dolayı olduğunu ikinci ayda tekrarlayinca biraktim siz yürüyün eşler biraz aksidirEvet eşler hiç hoşlanmıyor bu ilaç mevzusundan. Bu gynoseed olan jel mi kanama yaptı acaba bende yeni aldım da. Yürüyüşünde pek yaptıramıyorum eşime havalar soğuk diyo
Hayırlısı artik inşallah işe yararlar da güzel haberler veririz birbirimizeEvet ben yürümeye çalışıyorum pco da olunca bende hareket şart. Yaa bende bu ay ilk kez deneyecektim bakalım bende birşey olacak mı
Canım hergun sabah aç karnına minera -fodega -bee - panasia içiyoruz akşamda minera fodega bee içiyoruz florayi ise bir gün akşam içip bir gün icilmicek akşam icilcekleri yemek sonrası içiyoruz vitamin olduğu icin farketmez yaniCanım bişey sorabilir miyim bende bugün basladim 3 aylık eş paketi aldım eşimle kullanmaya başladık çok fazla ilaç var bir yonteminiz varmı bunları kullanmak için sabah 5 akşam 5 arada tek doz olanlar var onları da öğle iciyoruz da çok ya